Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Èxit de la concentració contra les intromissions blaveres a la UPV
03 des 2004
Quan et trobes el feixisme al llit... Quan et trobes el feixisme al llit... Quan et trobes el feixisme al llit... Quan et trobes el feixisme al llit... Quan et trobes el feixisme al llit...
antifulano01.jpg
antifulano02.jpg
antifulano03.jpg
La CEPC-UPV, ahir, 2 de desembre, va convocar una concentració a la que assistiren vora 70 joves (tot i que la CEPC de la Universitat de València es trobava en ple recompte electoral) per protestar davant lâacte dâinauguració del col·lectiu blaver âFullanaâ? a lâantiga Escola dâAgrícoles. Lâobjectiu dels i les congregades, més que el de mirar dâimpossibilitar actes dâaquest tipus, com sâafanyaren a difondre els mitjans de comunicació adeptes, era el de recordar a aquesta colla de fanàtics que no tenen lloc a la Universitat, on la Ciència és el nostre únic patró, deixant de banda la fe cega.

La protesta, que va assolir el seu cènit al voltant de les 19:30, hora de començament de lâacte, es va desenvolupar sense incidents, tot i les múltiples amenaces i rumors al voltant de lâassistència de grupuscles desmarcadament feixistes en tesis i praxi, com el Grup dâAcció Valencianista (GAV) o España2000 i la notable presència policial.

En aquest sentit, finalment, assistiren una desena de pressumptes membres del GAV que perpetraren tot tipus dâinsults i provocacions que causaren reaccions dâallò més variades entre els manifestants. Algunes, com les que ridiculitzaven lâassassinat del jove independentista Guillem Agulló, crisparen lâambient fins lâextrem, mentre que altres, per a sorpresa blavera, foren secundades pel propi bloc de la CEPC, com els âvisca València!â? que evocaren. Per descomptat, tret dâaquesta darrera, totes les seues afirmacions foren emesses amb el castellà com a llengua vehicular, com tot bon defensor de la identitat valenciana indubtablement faria.

Per no provocar incidents innecessaris i com que lâactuació policial, per primera vegada des que els més joves podem recordar, fou totalment correcta i fins cert punt imparcial (és a dir, no efectuà registres, detencions o càrregues), es va decidir no entrar a lâacte a participar al torn de preguntes de lâacte per desacreditar públicament els ja desacreditats, valga la redundància, arguments del dogma blaver.

Així i tot, entre els independentistes no fou necessari causar cap incident ja que dâaixò sâencarregà eficientment un grup dâassistents a lâacte blaver que, amb estreta col·laboració amb els serveis de seguretat privada que contracta amb fons públic la UPV, increpà i amenaçà alumnes i professors de lâescola que, per estètica, no semblaven simpatitzants dels seus dogmes. Gent que res tenien a veure amb lâacte de la CEPC, com no fóra mera simpatia en el rebuig de lâentrada de franquistes pressumptament reformats a casa. També sâenregistraren desperfectes arreu del mobiliari de lâescola, enganxines i pintades de contingut nacional-socialista als lavabos, etc.

Avui, arrel dâaquestos incidents, els ànims entre diferents corrents i col·lectius dâalumnes de lâEscola Tècnica Superior del Medi Rural i Enologia estaven al roig viu. Sâha cel·lebrat una assemblea extraordinària amb representació ben diversa a la que sâha parlat de prendre mesures de denúncia social i, fins i tot, legal, ja que, a més de la patètica actuació dels serveis de seguretat de lâescola, han eixit a la llum certes tretes que foren les que possibilitaren un acte dâaquest tipus en mig dâuna setmana cultural sobre agricultura ecològica.

Entre altres fal·làcies, sâha destapat que a un col·lectiu de lâescola, que havia preparat un acte i reservat el Saló dâActes amb tots els requeriments administratius, li fou negat el dret a cel·lebrar-lo baix el pretext de la cel·lebració dâuna xerrada sobre matemàtiques i un berenar gratuït al seu espai. Realment, la qüestió és que lâacte del col·lectiu pro-cannàbic âLa Hierba Alegreâ? coincidia en lloc, data i hora amb lâacte blaver. Aquest indignant fet, també ha encetat una forta polèmica.
Mira també:
http://www.coordinadora.net/upv
http://www.coordinadora.net/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Èxit de la concentració contra les intromissions blaveres a la UPV
04 des 2004
No ens cansarem mai de cridar-ho als 4 vents:
PAÃ?S VALENCIÃ...PAÃ?SOS CATALANS!!!
BLAVER BÃ, BLAVER MORT!!!
GILLEM AGULLÃ NI OBLIT NI PERDÃ!!!
GUILLEM AGULLÃ INDEPENDENTISTA I ANTIFEIXISTA CATALÃ ASSASSINAT PEL FEIXISME BLAVER ECS-PANYOL!!
ELS SEUS ASSASSINS SÃN LLIURES AL CARRER!!
KI SEMBRA MISÃRIA RECULL LA RÃBIA!!!
MORI LA IGNORÃNCIA FEIXISTA BLAVA!!
Re: Èxit de la concentració contra les intromissions blaveres a la UPV
04 des 2004
Sòc valenciana i parle catalá ¿que parleu vosaltres,si no parleu més que el castellá...i malament !
¡Fora feixistes de l'Universitat i d'el Pais Valenciá !
Re: Èxit de la concentració contra les intromissions blaveres a la UPV
04 des 2004
Molt be per CEPC, n´hi ha que demostrar que contra el feixisme ni un pas enrere.
Re: Èxit de la concentració contra les intromissions blaveres a la UPV
05 des 2004
que borinots que sou.
Re: Èxit de la concentració contra les intromissions blaveres a la UPV
06 des 2004
que botiflers que sou (els blaveros)
Sindicat Terrassa