Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Eleccions al clasutre de la Universitat de València. Comunicat de la CEPC
03 des 2004
COMUNICAT DE PREMSA DE LA CEPC. ELECCIONS A CLAUSTRE DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA.


Des de la Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans valorem els resultats aconseguits a les eleccions a claustre de la Universitat de València positivament perquè ens permeten continuar gairebé empatats amb la segona força estudiantil de la Universitat de València i perquè ens permeten continuar denunciant la hipocresia d’aquesta Universitat des de dins dels seus òrgans de govern:

Des de la CEPC volem deixar clares un seguit de qüestions respecte a aquestes eleccions:

1)Els resultats a les eleccions per part de la CEPC han sigut: 14 claustrals dividits de la aegüent forma: 2 a Filologia, 2 a Filosfia, 1 a Història, 1 a Psicologia, 1 a Magisteri, 1 a Dret, 2 a Socials, 1 a Física, 1 a Farmàcia i 2 a Biològiques. Per damunt nostre sols Campus Jove i el BEA.
2)Aquests resultats no són més que un recolzament important per continuar en la nostra lluita dins dels òrgans de govern de la Universitat. Una lluita més però mai prioritària, en la defensa de la Universitat que volem.
3)No són per a nosaltres aquestes unes eleccions representatives a causa de la poca participació de l’estudiantat. Aquest fet ve sent denunciat any rere any per la CEPC i no és més,que una demostració més que el sistema de representació estudiantil actual està esgotat i que calen noves fòrmules per incentivar la participació dels i les estudiants. En aquest cas des de la CEPC continuem defensant l’assemblearisme com el model per acabar amb aquesta poca participació de l’estudiantat en el dia a dia de la nostra Universitat.
4)Ens fa sentir-nos molt contrariats que els sindicats que sols apareixen en l’època d’eleccions siguen els més votats d’aquestes. Continuarem denunciant la hipocresia d’alguns sindicats estudiantils que sols apareixen en època d’eleccions amb un discurs suposadament progressista però que després monoploitzen i ultilizen els òrgans de govern pel seu propi interés personal i polític.
5)Ens alegrem de la desaparició del mapa electoral de la UV del blaverisme però denunciem el perill que suposa la forta pujada de l’extrema dreta amagada sota les sigles d’UEU, UEH i Aula 2000. Aquesta gent amb un discurs fonamentalmet populista i, en ocasions, amagats darrere de l’apoliticisme, sempre s’han caracteritzat pel seu espanyolisme ranci, retrograd i bel·ligerant ( fins i tot violent, en ocasions). Menció especial mereix la victòria a la Facultat d’Història del sindicat UEH suposadament apolític i populista, però amb clares relacions amb Nuevas Generaciones i UEU.
6) Encoratgem a l’estudiantat que participe en les assemblees de facultat que des de la CEPC-UV ens comprometem a impulsar, que s’informe sobre el que és l’EEES que des de la CEPC a la UV rebutgem pel seu caracter privatitzador i unifomitzador i a que exigisca que els seus drets lingüístics com a catalanoparlants siguen respectats. Tot açò per anar avançant pas a pas en la defensa d’una Universitat pública, participativa, en català i no sexista.

CONTRA LA PRIVATITZACIÓ DE LA UNIVERSITAT!!!
TOT ESTÀ PER FER I TOT ÉS POSSIBLE!!
CEPC-València

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Eleccions al clasutre de la Universitat de València. Comunicat de la CEPC
03 des 2004
moooooooooltes felicitats per seguir plantant cara

la feina ben feta no té fronteres com deia l'energúmen del Pujol

el blaverisme, espanyolisme vaja, es posa nerviós, cal guanyar aquesta batalla
Re: Eleccions al clasutre de la Universitat de València. Comunicat de la CEPC
03 des 2004
Molt bé per akesta gent de la CEPC, demostreu amb la vostra lluita ke València és valenciana, és a dir, ke tb és catalana.
Els Països Catalans...Endavant!!!
Sindicat Terrassa