Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
acció contra la precarietat laboral a Vilanova i la Geltrú
03 des 2004
Aquí us deixem imatges de l'acció contra la precarietat que la xarxa contra el tancament d'empreses va dur a terme a Vilanova i la Geltrú.
Pic_0032.jpg
Pic_0033.jpg
Pic_0034.jpg
Pic_0035.jpg
Ahir 2 de desembre en motiu de la jornada de lluita convocada per la xarxa contra el tancament d'empreses i la precarietat,es van realitzar diverses accions descentralitzades àrreu del pais,a viles,polbes,comarques,universitats...

Era una jornada de lluita contra la precarietat laboral convocada per denúnciar les condicions precaries en què estem vivim molts i moltes treballadores avui.

A Vilanova s'ha realitza't una acció simbòl.lica contra la ADECCO, una ETT (empresa temporal=empresa traficant de treball) una de les empreses culpables,portadores de explotació i la precarietat dels nostres treballadores i treballadors,on la major parts dels casos et realitzen un contracte precari,sense assegurar-te,en un temps curt de 3 mesos de contracte,on provoca que els accidents laborals augmentin.I on aquesta empresa,l'empresari que et contracte t'acaba explotant de una formada desmesurada i que després t'acabarà fotent el carrer.

En aquesta ació volem denunciar la precarietat dels nostres a treballadors i treballadores al ser contractats per la ETT.
S'ha penja't una pancarta amb el lema "SOM VICTIMES DE LA PRECARIETAT" i s'ha penjat un ninot simbolitzant que molts cops degut a la precarietat,les mínimes condicions de seguretat de l'empresa,molts cops,cada dia més en augment hi han més accidents laborals dels nostres treballadors i treblladores.

PRECARIETAT LABORAL = TERRORISME EMPRESARIAL

ACCIDENTS LABORALS = TERRORISME EMPRESARIAL

TU JOVE QUE VIUS EN PRECARI, REBE.LA'T CONTRA LA PRECARIETAT!

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more