Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
acció contra la precarietat laboral a Vilanova i la Geltrú
03 des 2004
Aquí us deixem imatges de l'acció contra la precarietat que la xarxa contra el tancament d'empreses va dur a terme a Vilanova i la Geltrú.
Pic_0032.jpg
Pic_0033.jpg
Pic_0034.jpg
Pic_0035.jpg
Ahir 2 de desembre en motiu de la jornada de lluita convocada per la xarxa contra el tancament d'empreses i la precarietat,es van realitzar diverses accions descentralitzades àrreu del pais,a viles,polbes,comarques,universitats...

Era una jornada de lluita contra la precarietat laboral convocada per denúnciar les condicions precaries en què estem vivim molts i moltes treballadores avui.

A Vilanova s'ha realitza't una acció simbòl.lica contra la ADECCO, una ETT (empresa temporal=empresa traficant de treball) una de les empreses culpables,portadores de explotació i la precarietat dels nostres treballadores i treballadors,on la major parts dels casos et realitzen un contracte precari,sense assegurar-te,en un temps curt de 3 mesos de contracte,on provoca que els accidents laborals augmentin.I on aquesta empresa,l'empresari que et contracte t'acaba explotant de una formada desmesurada i que després t'acabarà fotent el carrer.

En aquesta ació volem denunciar la precarietat dels nostres a treballadors i treballadores al ser contractats per la ETT.
S'ha penja't una pancarta amb el lema "SOM VICTIMES DE LA PRECARIETAT" i s'ha penjat un ninot simbolitzant que molts cops degut a la precarietat,les mínimes condicions de seguretat de l'empresa,molts cops,cada dia més en augment hi han més accidents laborals dels nostres treballadors i treblladores.

PRECARIETAT LABORAL = TERRORISME EMPRESARIAL

ACCIDENTS LABORALS = TERRORISME EMPRESARIAL

TU JOVE QUE VIUS EN PRECARI, REBE.LA'T CONTRA LA PRECARIETAT!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa