Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Assemblea Nacional de Maulets
02 des 2004
Maulets, el jovent independentista revolucionari, aposta per la reconstrucció de l’Esquerra Independentista i per la defensa del territori.
Després de l’Assemblea Nacional 2004, cel•lebrada el cap de setmana del 27 i 28 de novembre a Besalú, Maulets vol fer públiques les conclusions en que hem arribat.
an04c.gif
an04b.gif
Maulets apostem per la defensa del territori com a eix central de la nostra lluita perquè considerem que model de desenvolupament actual és el responsable de la destrucció del territori, l'especulació i l'enriquiment de les empreses i persones que perpetren la nostra opressió com a joves i com a poble.

Davant les actuacions que estan fent els diferents partits institucionals, davant la seua inoperància o complicitat amb els interessos econòmics, tenim l'obligació de plantejar l'alternativa. La lluita de l'Esquerra Independentista és ara més necessària i legítima que mai. Exemples com el cas de Bracons, els transvasaments, la destrucció del litoral i l'especulació, els atacs a la llengua catalana, l'acceptació o ambigüitat davant la futura Constitució Europea, la deslocalització i la creixent precarietat laboral, els vessaments a Flix, o les línies d'alta tensió... ens fan adonar que cal un canvi, i l'actual classe política no té ni la capacitat ni la voluntat de fer-lo.

Com a joves tenim el repte i l'obligació de capgirar tot allò que s'ens ha imposat, no podem acceptar les renúncies de les generacions anterirors. Per això, ens hem de comprometre, una vegada més en la lluita per construir un poble lliure i un futur digne per a les futures generacions de catalanes i catalans.

Apostem per la construcció d’un Moviment Català d’Alliberament Nacional, capaç d’afrontar la lluita cap a la independència i la transformació social dels Països Catalans. Per això treballarem en esdevenir referent organitzatiu per a tot el jovent català, essent però conscients que no som l’única realitat organitzativa de l’Esquerra Independentista (EI). Instem també a les organizacions i partits de l’EI a fer un pas endavant cap a la construcció d’un únic referent que canalitzi el potencial cap a l’assoliment dels objectius del MCAN. En aquesta línia cel•lebrem el procés de confluència iniciat per l’Alternativa Estel i la Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans. Animem als dos sindicats a continuar treballar en aquest sentit i a superar tots els entrebancs que puguin sortir per tal d’aconseguir una unió tant significant com important per l’EI.

Reconeixem Alerta Solidària com a referent antirepressiu propi de l’EI. Per això, prenem el compromís de reforçar-la i conslidar-la arreu del país com a eina imprescindible per l’EI. Emplacem, també a la resta d’agents de l’EI a fer el mateix.

En aquest procés de reconstrució de l’independentisme combatiu apostem per la Candidatura d’Unitat Populat com a eina municipal de lluita. Creiem que les CUP, per tal de desenvolupar la seva feina com a referent en la lluita municipalista, han de dotar-se d’estructures organitzatives nacionals que coordinin aquesta lluita. Apostem per la CUP doncs, com a eina d’expressió de l’EI i demanem un compromís a la resta d’agents de l’EI per enfortir-la.

Volem destacar també l’important relleu generacional de l’organització i la representació territorial en l’Assemblea Nacional i en la nova Executiva Nacional. Finalment, Maulets el jovent independentista revolucionari es reafirma en la seva Declaració de Principis. Tots els acords de l’AN2004 han estat rarificats per unanimitat.

Visca la Terra! Independència i revolució!

Maulets, el jovent independentista revolucionari.
Països Catalans, novembre de 2004.

[>Combatem el capital : Recuperem la terra>]
[+info : 669 014 126]
Mira també:
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Assemblea Nacional de Maulets
02 des 2004
feu pena nanus ...
Re: Assemblea Nacional de Maulets
02 des 2004
Mas que pena, asco.

Afortunadamente tenemos el estómago lo suficientemente curtido como para aguantar hijoputeces nacidas de las conclusiones en Asamblea de una pandilla de accidentes sexuales descontrolados en cama ajena.
Re: Assemblea Nacional de Maulets
02 des 2004
ànims Maulets i Mauletes,

canviarem l'història
Re: Assemblea Nacional de Maulets
02 des 2004
mira no soc de maulets pero estic segur que els dos comentaris de sobre meu ni us heu dignat a llegir el que hi diu... teniu urticària a l´independentisme? millor els censurem als maulets aquests si poguessiu oi? quina penya més constructiva...
Re: Assemblea Nacional de Maulets
03 des 2004
La lluita continua
Re: Assemblea Nacional de Maulets
03 des 2004
Cel·lebro que Maulets hagui vist per fi que l'utilitat de les CUp rau en la lluita municipal i es desmarqui de altres eleccions, tal com les europees o autonomiques i crec que també deixeu clar que les CUP s'han de coordinar, per tant cal avançar en aquest aspecte, en la coordinació, no en l'organització, tal i com voldrien alguns elements petit burguesos interessats en una direcció del moviment des de l'espai municipal!
Re: Assemblea Nacional de Maulets
03 des 2004
Feleicitats, aquests cop ja vam ser 15 persones a l'Assemblea Nacional! Oeoeoeoe
Re: Assemblea Nacional de Maulets
03 des 2004
Tinc entes que eren més de 100 capullu!
Re: Assemblea Nacional de Maulets
03 des 2004
No creieu que presentar-se com a jove amb persones tan veteranes i velles com el tedy no es pas seriós??? Les orgs de joves dels joves i no dels que ronden els 30!!
Re: Assemblea Nacional de Maulets
04 des 2004
a tu no t'ha ensenyat a no parlar de la gent? som en un esplai **? saps que passa enguany amb la persona o persones en qüestió?

has provat d'analitzar això que dius a la inversa? amb militants d'institut en organitzacions polítiques??

saps que és ser seriós??
Re: Assemblea Nacional de Maulets
04 des 2004
La veritat és que continueu igual que sempre, sense reconeixer errors.
Moltes parts d'aquest comunicat semblen més d'una organització política que no pas la d'una sectorial d'estudiants. Crec que Maulets hauria de fer autocrítica de la seva posició davant la decissió i el posterior fracàs de les CUP a les europees (si...sa sé que vosaltres no us vàreu posicionar...i tota la història...<deixem-nos d'infantilismes>).
Tampoc entenc el vostre llenguatge, sembla que les coses no es puguin dir pel seu nom:
"Com a joves tenim el repte i l'obligació de capgirar tot allò que s'ens ha imposat, no podem acceptar les renúncies de les generacions anterirors." Què vol dir exactament això????
"la lluita cap a la independència i la transformació social dels Països Catalans" <transformació social> crec que és un eufemisme, sempre i quan no vagi acompanyat d'altres explicacions , és digne d'ATTAC.
Per acabar veure com passeu de puntetes sobre el tema de la sectorial de joves de l'EI que compartiu amb una altra organització (entenc que no coincidiu, però no nombrar-los...existèixen no?).
Com a última crítica, encara que no consta al document, crec que és equivocada la vostra aferrissada crítica a endavant (i no és que en sigui un fan), la vertebració de l'EI començarà quan els "partits polítics" MDT i PSAN és dissolguin, s'uneixin, es converteixin en fundació...però entenguin que la seva época ja ha passat.

SALUT i FORÇA!!!
Re: Assemblea Nacional de Maulets
04 des 2004
Si fossin 100 haurieu possat una foto d'un pla general, us creieu que som rucs?¿? Com a màxim ereu 30
Re: Assemblea Nacional de Maulets
04 des 2004
Si fossin 100 haurieu possat una foto d'un pla general, us creieu que som rucs?¿? Com a màxim ereu 30
Sindicat Terrassa