Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: criminalització i repressió : especulació i okupació
CAN MASDEU, i la vida sigue
01 des 2004
Can Masdeu no s'arruga. Encara que el jutge sembla que ho dona tot per dat i beneit, nosaltres sabem que encara esta tot obert...
D'aquest judici ens quedem amb imatges delicioses, com la del guarda que ens va denunciar, que tot i ser cridat com a testimoni de l'acusacio acaba declarant que 'ahora vengo a tomar el cafe con estos chicos' o la del sidral que hem organitzar per montar una projeccio en ple judici, tirant cables per la sala i demanant-li al jutge que baixi les persianes.

De totes maneres, el jutge ja ha avisat que 'el marco de este juicio es muy estrecho, probablemente no sea el adecuado, pero es el que hay', despres de tumbar tots els nostres intents de paralitzar el proces amb un 'ahora no me vengais a llorar'. Es a dir, ens trobem en la situacio paradoxal de tenir per una banda un important suport i una legitimitat reconeguda per molts actors (carrecs del triparti inclosos) i per l'altra una probable sentencia desfavorable en pocs mesos.

Seguirem informant...

De moment tenim clar que la millor defensa es l'atac. En el pla legal hem presentat tres iniciatives. Hem exposat el fosc historial de negligencies de l'Hospital envers la vall de Can Masdeu per via penal, civil i administrativa,
demanant l'expropiacio, l'embargament, l'indemnitzacio i el que faci falta. En el pla agrosocial, el proper 18 y 19 celebrem les Jornades d'Agroecologia i aquest diumenge continuem amb el RUR-BAR, posant a la venda noves cosetes autoproduides a la vall:

-Samarretes i xapes rurbanes
-Crema de Garrofa de Collserola en conserva
-Sabo ecologic
-El darrer numero de la Llamada del Cuerno
=El darrer numero d'Opcions, centrar en el consum responsable de pintures.

A partir de les 12h, tot el diumenge, tots els diumenges.

GRACIES A TOTS I TOTES ELS QUE ESTEU FENT POSSIBLE AQUESTA CAMPANYA!

Per un espai public, agricola, comunitari i autogestionat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CAN MASDEU, i la vida sigue
01 des 2004
Tot el nostre suport, des de Caldes de Montbui.
Per poc que puguem, diumenge baixarem, doncs volem convencer-vos de que ens proveïu de productes la coope que està naixent.
Salut i força.
Una abraçada.
Sindicato Sindicat