Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : indymedia
Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Acabo de llegir un missatge al forum de la organitzacio feixista Espana2000 que crida a venir a Indymedia destrossarla.N'adjunto copia:
"¡A por ellos!
escrito por Josef Mengele, 01.12.2004, 13:43

Chicos, no hay que dejarlos ni respirar. Supongo que, siquiera haya sido de pascuas a ramos, os pasaréis por ese antro de Indymedia. Bien, ya conocéis entonces que esa zahúrda se dedica a promover actos subversivos destinados a tratar de socavar los cimientos de nuestra patria. Debemos invadir su servidor con mensajes y noticias contrarias a sus repugnantes objetivos, hasta conseguir que levanten la bandera blanca. ¡Ni un segundo de respiro!"


Esta signat per "Josef Mengele", el nom d'un tros de merda nazi alemany perseguit per crims crims contra la humanitat i que va morir a Llatinoamerica.

Aquest es tambe el tipus d'escoria que preten acabar amb Indymedia.Potser hauria d'haver-hi algu que elimines els missatges feixistes del servidor, crec que a Indymedia Gran Bretanya ja ho fan.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Em sembla bé que publiquin les seves notícies, per això és una web independent. Nosaltres no marginarem a ningú, ells sí.
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
i a la haine
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
vull dir que a la haine borren missatges feixistes

la contrainformació surt beneficiada
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
no hi ha volta de full, es bloquegen les tres o quatres IPs i avall (i si se'n pot fer un bon ús millor que millor)

menys multicultis hippies tu, no fotem, indymedia fot pena darrerament, cal buscar i rebuscar

algun indy per dir el què?
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Esteu deixant perdre una eina molt potent de contrainformació per unes excessives manies que no entenc a què treuen cap. Defensar-se d'un boicot no és censurar! Crec que no és tant difícil d'entendre. Cal bloquejar IP's i esborrar missatges

Els usuaris en sortiran beneficiats
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Totalment d´acord. Tant senzill com aixó. Bloquejar les IPs de criminals i malats mentals no és cap delicte.

Si els conservadors o derivats volen discutir o comentar qualsevol notícia no hauria d´haver-hi cap problema pero d´aquí a admetre les barrabasades que aquets assassins publiquen és una altre Ha.

Per un Indymedia digne fora d´intoxicadors i assassins.
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
No caiguem amb el seu parany.Es lo ke ells i d´altrs volen.Penso ke defensar la NO censura es una de les bases ke té ke tindre el IMCBCN.Potser així aturariem" provisionalment" als fatxes de merda pero al cap de cert temps potser ho fariem amb gent més seriosa.Per a mí la solució es no entrar al seu joc.NO RESPONGEM MAI a les seves noticies ni comentaris.El temps dirá la resta.Salut.
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
¿Quién hará la selección de los mensajes,quién dirá si éstos son buenos o malos para ser publicados? Es un juego muy peligroso y por ahí se llega a catalogar al que no piensa como yo de fascista y se le elimina. He estado siguiendo Indymedia últimamente y no hace falta que venga nadie a hacerle el boycot, la verdad es que Indymedia Barcelona está más que muerta. No sé como funcionará en otros sitios. La herramienta es estupenda pero aquí se ha convertido en expresión de un grupo de gente que la única preocupación que tiene es el hockey sobre patines( y muchos de ellos no habrán visto un partido en su puta vida), hay muchos problemas en Cataluña: falta de residencias para viejos, la pobreza que cada vez se extiende más por nuestras ciudades, la miseria de muchos barrios. Pienso que la gente que escribe por aquí no deben tener muchos problemas económicos(no todos por supuesto) y esta página les sirve de desahogo, para matar el tiempo vacio y pensar que son muy revolucionarios y patriotas.
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
àlex tiu.... El fet que sigui un portal independent no vol dir que s'hagi de tolerar la més mínima manifestació feixista. Al feixisme no se¡l tolera, se'l destrueix.
Cioran: si qui decidis quins missatges son bons i quins no fos Stalin,,, Però em sembla que no s'ha de ser gaire astut per descobrir quins missatges son bassura nazi.

COMBAT ANTIFEIXISTA NI PAUSA NI PERDÓ
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
A cioran : la publicació també és oberta per a la gent que vol publicar en relació als temes que apuntes. El problema no és que, en un moment circumstancial, es parli de hockey o, tal i com jo ho veig, de l'enèsim capitol de la interminable història de les imposicions que hem d'acceptar amb el cap cot, com a poble sotmès a un estat hostil que ens veiem obligats a mantenir tan si ho volem com si no, el problema, més aviat, l'ocasiona la poca activitat publicatòria de tots aquells que com tu, i com jo, també voldrien que es parlès d'aquests altres temes.

Malgrat tot, em quedo amb la teva pregunta inicial i amb la reflexió indirecta que aquesta et suggereix que, a més, comparteixo fil per randa. Crec que qualsevol proposta que impliqui el fet de delegar en unes determinades persones el poder d'administrar d'una forma discriminatòria allò que és l'essència de l'eina, la publicació oberta a tothom, prèviament ha d'oferir respostes prou convincents per allò que suggereixes amb la teva pregunta.

salut
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Perdoneu però crec que el que s'està dient no és discutir quines notícies poden ser publicades i quines no, salta a la vista que a temporades apareixen per aquí elements fastigosos, clarament feixistes a intentar boicotejar l'eina, uns amb més sort que d'altres. Per exemple ara tenim el tal Vidal-Quadras que va canviant de nick, acompanyat del seu gosset Berkelio i un altra que només parla en majuscules, hi ha últimament moltes notícies obertes per aquests gilipolles i realment fa temps que indymedia es perd en baralles esterils sobre tu fatxa i tu polaco i no està pel que crec que tots volem que estigui: per informar, debatre i progressar. La imatge que indymedia té quan entren aquests cabrons és patètica, simplement perque m'imagino que qualsevol que entri i vegi el percal no torna, i no només en les notícies sino en els exabruptes delirants i comentaris realment ofensius que fan feixistes declarats sigui pel que sigui. No parlo de negar-li la publicació a gent que sigui pesada o que no estem d'acord d'ideologia sino a autèntics feixistes declarats que venen aquí a insultar a tothom i riure's de coses que personalment em fan molta ràbia, alguns comentaris sobre Pedro Alvarez o Roger fan realment bullir la sang.

Crec que esborrar missatges clarament feixistes i homofobs no és censurar sino aplicar l'autodefensa i cuidar als usuaris, molts dels quals ja no tenim les mateixes ganes de debatre ni publicar res, quan als dos segons el mateix de sempre et comença a cridar les tonteries de sempre sobre els polacos, warros, etc, etc. Jo segueixo indymedia des dels seus inicis quasi diariament, em sembla una eina estupenda per tots els moviments socials, moltes vegades els trolls han marxat pel buit que se'ls fa o perque s'han cansat, en casos com els actuals es multipliquen i van publicant massivament. Estic segur que als editors us fot més que a ningú aquests trolls feixistes, però crec que és moment de que us plantegeu quina solució es dona a això perque sembla que el trollisme creix i tampoc podem ser tontos i fer una interpretació tan simplista del que és la llibertat d'expressió. Que tothom opini com vulgui però es veu de lluny qui ve a insultar i sense cap argument vomita la seva diarrea mental. A aquests se'ls hauria de bloquejar i esborrar els missatges i això no vol dir censurar perque a qualsevol que arribés a casa teva a insultar-te el faries fora a patades, i indyemedia es casa vostra (dels editors) i dels que participem. No sóc cristià i no entenc aquesta deria per posar l'altra galta.

Una salutació als que feu possible cada dia que ens sentim orgullosos d'aquest mitjà.
Indymedia endavant!! Aurrar! Adelante!! Avante!!
01 des 2004
La llibertat te el seu riscos!!

per per això ens agrada!!

Indymedia endavant!! Aurrar! Adelante!! Avante!!

www.kaosenlared.net
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Para que complicarse la existencia. No respondais a sus mensajes, ni para insultarlos, ni para decirles que pasais de su juego, ni para decir a otros usuarios que no respondan.
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
No cal esborrar res, és util per la possibilitat de possar el post que vulguis, es fan debats molt interessants i a vegades divertits, els que postejan amb mala fe, ells solets s'acaben aborrint i al final ho deixen.
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Jo també he estat testimoni de l'evolució d'imc-bcn al llarg dels darrers tres anys i mig i coincideixo amb la descripció que fa Lo gaiter respecte la preocupant evolució del grau d'incidència negativa que l'activitat sabotejadora dels provocadors-feixistes provoca en el funcionament propi de l'eina. Aquesta, en tot cas, era una feblesa coneguda per tothom des de bon començament i, de fet, prou que m'estranya que tot això no hagi passat molt abans.

Tot i que continuo mantenint les meves reticències, coincidents amb les de cioran, respecte a la discriminació respecte a l'ús de l'eina, no vull defugir el debat perquè, com tu bé dius la situació actual així ho demana.

No crec de cap de les maneres que el bloqueig d'IPs sigui la solució, tant per raons tècniques -si més no mentre hi hagi locutoris, cybers, universitats, instituts,... i milers de punts d'accés a la xarxa mitjançant assignació d'IP dinàmica-, com per raons de transparència -qui?, a qui?, a quina IP?, per què?, quan?- combinades amb raons de respecte a la intimitat personal doncs les primeres exigirien respostes que per força serien contràries a allò que és bàsic per atendre a les segones.

En tot cas, tant la censura sobre "qui" publica o, per ser més precisos, la censura de la IP des d'on es publica, com la censura sobre el "què" és publica, tornen a dur-nos de cap a la figura del(s) censor(s) i ja hi tornem a ser en el mateix punt on ens ha deixat cioran.

M'imagino que amb el que he dit fins ara no he ajudat gaire a trobar-hi solucions, però potser he contribuit positivament a apaivagar les presses o, negativament, a exasperar els ànims d'aquelles que desitjarien una solució màgica i immediata que, sincerament, no hi veig per enlloc.

Tot i així, si d'aquest i d'altres debats que previsiblement el succeïran, s'arriba a la conclusió de què cal alguna mena de mesura discriminatòria entre tot allò que s'hi publica, m'agradaria que aquesta reunís, si més no aquestes característiques:

- que fos circumstancial, i per tant excepcional, és a dir que només es dugués a terme davant campanyes d'atac continu i massiu com el que actualment patim. Una mena de paraigües anti fatxa-aiguats que es tanca i es desa fins a la propera quan ja no cal.

- que fos en positiu: abans d'esborrar, millor arraconar. Una secció especialment dedicada a les provocacions feixistes, una mena de "ruedo ruin fachañol" on qui hi vulgui anar ja sap el que hi pot trobar...

- que fos transparent: tothom hauria de poder estar al cas del què es fa i dels motius.

- que atenguès molt més a les actituds que no pas a les idees, especialment, si aquestes es presenten argumentades i amb voluntat de debat, siguin quines siguin. El debat no ens ha de fer por.

- que anéssin acompanyades d'una major implicació de totes en la defensa de l'eina i això passa, entre altres coses, per:

· publicar més i de més qualitat a fi de que la merda esdevingui l'excepció marginal. De temes n'hi ha un munt, i les lluites locals donen per molt.

· no caure en les provocacions dels trolls. Indiferència total = menyspreu total. I per a que no es confonguin els silencis, això s'hauria de complementar amb una mica més de recolzament d'allò que es publica amb el què hi estem d'acord. Unes paraules de suport, un reblar o complementar els arguments exposats... diàleg. Dialoguem amb qui es pot dialogar encara que només sigui per valorar les coincidències, silenci davant els lladrucs.

· no caure en actituds feixistes quan debatem. Una actitud feixista, per exemple, és la de recòrrer a l'insult i la desqualificació barroera de qui parla per comptes de centrar-se exclusivament en el què diu. Si entre nosaltres, quan mantenim postures divergents no som capaços de mantenir un diàleg exempt d'aquesta mena d'actituds, difícilment ens trobarem en la situació de poder-ho exigir als altres, defensin les barbaritats que defensin.

· i, tant o més important, oferir-nos per col·laborar en el que calgui amb la gent que es curra el dia a dia del manteniment i el funcionament de l'eina. Que està molt malament això d'exigir als altres la feina que també podries fer tu ;)

au, salut
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
totalmente de acuerdo con el companyero o companyera de arriba

esta nueva oleada de ataques nazis es una burda provocación que persigue dos objetivos, el primero es obligar a los administradores a ejercer la censura (saben que ellos no tienen más remedio que hacerlo en sus propias páginas y por ello necesitan que lo haga todo el mundo), y el segundo lograr que caigamos en insultos e incitaciones a la violencia que puedan ser objeto de denuncia y posterior criminalización de la página

lo mejor es que pasemos de ellos y dejemos que se aburran

y si llegan a molestar demasiado, se les arrincona en alguna sección para trolls y ya está, sin darles más importancia de la que merecen

por otro lado, nunca viene mal comprobar el patético nivel que tienen estos desgraciados, sobre todo algunos que se presentan cargados de razón y dispuestos a argumentar dialécticamente y a la primera respuesta que reciben saltan a los insultos, amenazas y apologías del fascismo

pues eso, ni puto caso

salud
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Viva la libertad de expresión, a los del colectivo editorial: por qué no les invitais a participar también ahí y así potenciais la libertad de expresión
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
A mi el hoquei, tan em fot. El què no puc permetre que unes "autoritats esportives" injustament desautoritzen una selecció nacional del meu poble. Jo formo part d'aquest poble i m'afecte tot. Vull i lluito per la independència de la meva nació. Al dret a la independència de tots els pobles del món, l'un al costat de l'altre, ni més amunt ni més avall, ni superior ni inferior, simplement lliure. Salut.
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Habría que eliminar los mensajes de esos cerdos. ¿Pero qué se piensan? Parecemos idiotas. Si un día se acercan por un centro social, ¿les dejaremos entrar alegando que somos anark*s y que respetamos la libertad? Venga, hombre. A la mierda con ellos.
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Us equivoqueu si us penseu que venen aquí amb l'intenció de ser censurats i que si s'els denega l'accés serà un triomf per ells!

Unicament entren per provocar i tocar els cullons! Hem d'entendre que estàn amargats i venen a desfogar-se!

Proposo també que s'els bloqueji l'accés de les seves IP.
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Provocacions feixistes = Spam.
M'apunto al que diu "akella"
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Aquest missatge que ha aparegut al fòrum d'España2000 ha estat introduït per gent independentista radical i d'extrema esquerra que vol trobar alguna excusa per implantar la censura a Indymedia.

Esteu molt preocupats perquè la campanya d'ADECAF per denunciar els 100 milions de morts, victimes de l'esquerra, i la situació a les presons catalanes, provocada per sindicats independentistes, així com altres denúncies (fets paco Caja, Pío Moa, etcètera), us fan molt de mal.

Voleu tapar la veritat que molesta i us heu inventat una suposada campanya fatxa contra Indymedia.

A partir d'aquí, s'imposa l'estat de guerra i els comissarios polítics estableixen la censura a fi i efecte d'encobrir la naturalesa criminal de l'esquerra.

Es el mateix que fa Bush amb l'islam per justificar les seves vulneracions dels drets humans i el seu imperialisme.

Sou iguals de fills de puta i feu les mateixes coses.

Per la llibertat d'expressió, CENSURA A INDYMEDIA NO!!!!!!!
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
01 des 2004
Desenmascarem la ideologia més assassina de la història de la humanitat!!!!

LLibertat d'expressió, No al gulag informatiu!!!
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
02 des 2004
fa temps vam tenir un problema similar en un altre foro, la cosa es va arreglar abstant quan no es contestaven els posts. Es la recomanació d sempre, però haurieu d començar a ferne cas.

D'altra banda totom sense excepció sap a kins missatges ens referim i k no passaria res per treurels, la decisió es complicada pels riscos k es corren a l'hora d treure els k no agraden a segons ki.

Una posible solució podria ser no borrarlos sino posarlos en un apartat mes marginal, allunyat d la columna dreta, així seria com una mena d "censura transparent"
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
02 des 2004
amb ignorar-los no n'hi ha prou perquè ocupen espai i fan corer noticies interessants avall.
Jo estic a favor de borrar-los, la veritat.
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
02 des 2004
Quin és el problema a portar un diàleg (per dir-lo d'alguna manera),amb un d'aquest homo sense-encéfalo , que entren a Indy a insultar i buidar de contingut la columna de la dreta?

Un dels problemes que veig jo és que per molt que es lluiti per tindre raó, ells, mai volen arribar a una discusió, a un debat, a un apropament...en cas de que wes produís això, es podria entrar a debat, però "ells" no volen...només volen provocar, intoxicar, confondre, aburrir, cabrejar...i crear un debat anti-indymedia independent, és a dir, crear un debat on es planteji el fet que la CENSURA sigui una eina...en favor de no se qui.


La solució, ràpida i fàcil:

No contestar a provocacions...això tothom sap com se fa, no?És una manera madura d'afrontar un problema inexistent.

Si no, jo sóc partidari que censurin al provocador i al provocat...no?

Només això, siguem adults i no entrem a contestar a la mateixa gent...insistim, creem una opinió (autocensura), no un dogma, una lley (censura), no censurem, censuremnos nosaltres, la nostra visceralitat, no perdem temps am "Fuck Roger", "Horst Wessel", "Alejo Vidal" "Francisco Franco Saltamontes"...etc...no creieu?

Salut Revolució i sense censura sempre, amb censura mai!Qui diu que amb censura no seré jo un dia víctima d'ella?
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
02 des 2004
Jo proposo crear un nou apartat "clasificatori": "TRollCity"

...i que els amics d'indytech "clasifiquin" les psudonoticies fatxe cap aquest apartat.

Tothom que vulgui podrà "consultar" les trolleries quan el roti i netejariem una miqueta la col·lumna dreta.

Saluts
BORREU ELS SEUS MISATGES
02 des 2004
FORA TROLLS D'INDYMEDIA!!
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
02 des 2004
Mirad cómo funcionan otros indymedias del mundo: hay una papelera en un enlace visible a dónde van a parar todas las provocaciones y fascistadas. Así de fácil. Podéis ir, por ejemplo, a indymedia argentina, país donde están bien surtidos de fascistas. Visitar la papelera de indymedia argentina. Así de fácil es.
Alguno, más arriba, se manifiesta en contra del gulag informativo. Para empezar, los propios trolls son los que más protestarán sobre los males de la "censura". ¿Por qué? porque perderán todo el protagonismo y su daño quedará reducido al mínimo.
No hay que pedir a los trolls que se vayan, como hace alguno publicando una larga columna de "fora trolls", no hay que pedirles que se vayan, porque no se irán, hay que echarlos. Porque si no, seremos otros, los que no insultamos, los que no provocamos, los que queremos informarnos y debatir desde el respeto a las diferentes opciones políticas los que nos iremos.
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
04 des 2004
La idea de "sugeriment" y de "alguien" me parece interesante. No sé cómo funciona realmente Indymedia, y si hay un mantenimiento continuado, pero estaría bien crear una papelera donde colocar todos los mensajes fascistas.
El otro día yo misma comentaba que habría que eliminar los posts fascistas, pero ¿es eso realmente viable? Quizás la solución esté en la papelera. De hecho es el lugar que les corresponde, ¿no? La basura en la basura.
Re: Crida feixista per al boycott d'Indymedia
10 des 2004
Total suport a Ofensiva per la Veritat. Posa't en contacte amb nosaltres per desemmascarar aquests fills de puta criminals.

www.adecaf.com

Salut, germans, i contra els assassins!!!
Sindicat Terrassa