Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Gabriele Kanze en llibertat!
30 nov 2004
Ahir va tenir lloc el judici a l'Audiencia Nacional a Madrid contra l'alemanya que van concloure amb una pena que va permetre la seva immediata posada en llibertat.
Gabriele era acusada per tinença d'armes i explosius i col.laboració amb banda armada amb una demanda fiscal de 22 anys que servia com a justificació del seu empresonament. Finalment va ser condemnada a 2 anys i 8 mesos, condemna lleugerament inferior al temps que ha passat empresonada entre Suïssa i l'Estat espanyol. Ja que les "proves" contra ella van quedar sense base quan fins i tot els policies que van efectuar els escorcolls l'any 1994 deien que en el pis que ella va llogar l'any anterior no s'hi trobaven armes ni explosius. (Vegeu articles anteriors a www.rescat.org i Indymedia: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/133169 i http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/78511.

Amb la condemna a 2 anys 8 mesos "col.laboració" es justifica la presó "preventiva" de tan llarga durada que aixecava crítiques sobre tot a Alemanya (tot i que els i les acusades per "terrorisme" en aquell estat també s'hi havien de passar anys en aquella situació abans que engegués el seu judici, malgrat les revisions de penes molt més freqüents i no cada dos anys com aquí). Aquestes crítiques van motivar una quarantena de visitants a observar el judici, la major part dels quals provenia de l'estat alemany, entre ells i elles molts representants del món jurídic i d'iniciatives de drets civils. També estaven presents tres membres de l'embaixada alemanya a Madrid.

Finalment la Gabriele va surtir en llibertat cap a les deu de la nit d'ahir, 29 de novembre.

Des de Barcelona, li enviem una forta abraçada i el crit:

* LLIBERTAT TOTES LES PRESES I PRESOS POLÃ?TIQUES!

* FORA LA LLEI ANTITERRORISTA!

Amigues i amics de Gabriele, Barcelona, 30-11-2004

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Gabriele Kanze en llibertat!
30 nov 2004
visca la llibertat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
una abraçada per la gabriel
Re: Gabriele Kanze en llibertat!
30 nov 2004
Una forta abraçada per la Gabriele i el Benjamí.

Aúpa!
Sindicato Sindicat