Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
29 nov 2004
Després de les detencions, la Policia va confiscar als joves una navalla de l'Exèrcit, 'sprays' de defensa, 'pins' i altres efectes amb simbologia neonazi.
anti-nazi.jpg
Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home
x La Haine - Madrid - [29.11.04 - 12:00]


Madrid. EuropaPress.- La Policia va detenir a 19 'skin heads', 12 d'ells menors d'edat, acusats de donar una brutal pallissa a un home al que van ocasionar ferides i lesions en diverses parts del cos, entre elles la fractura de mandíbula. L'agressió, segons diversos testimonis, va anar per l'aparença física de la víctima, ja que els va semblar que anava brut i malament arreglat.

Segons va informar la Delegació del Govern a Madrid, l'agressió es va produir sobre les 20.00 hores del passat divendres en el parc Gloria Forts situat en l'avinguda de Pío XII de la capital. Diversos testimonis que van observar la brutal pallissa van avisar a la Policia que va desplaçar a diverses dotacions.

A l'arribar al lloc van trobar a un home de 30 anys que havia sofert una violenta agressió. La víctima va ser atesa per sanitaris del Samur-Protecció Civil que ho van traslladar fins a l'hospital Clínic, i d'allí al Dotze d'Octubre on va haver de ser operat. La víctima tenia trencament de mandíbula, una gran ferida en el llavi i diverses contusions i lesions per tot el cos.

Gràcies a les dades facilitades a la Policia per diversos testimonis es va iniciar la recerca dels presumptes agressors, en la qual van col·laborar altres persones que van acompanyar als agents per a tractar d'identificar als violents, que presentaven aparença i simbologia de 'skin heads'.

L'actuació coordinada de les forces de seguretat va permetre la localització dels presumptes autors que s'havien disseminat per la zona. En total es va procedir a la detenció de 19 joves, entre ells quatre noies. Els set majors d'edat tenen entre 18 i 20 anys, i dos d'ells posseeixen antecedents per robatori amb força i danys.

Després de les detencions, la Policia va confiscar als joves una navalla de l'Exèrcit, 'sprays' de defensa, 'pins' i altres efectes amb simbologia neonazi. Els menors van ser posats a la disposició del Grume (Grup de Menors) mentre que els majors van passar a disposició judicial que ha decretat presó preventiva per a tots ells.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[CAS]

Madrid: Detenidos 19 nazis por propinar una brutal paliza a un hombre

x La Haine - Madrid - [29.11.04 - 12:00]

Tras las detenciones, la Policía incautó a los jóvenes una navaja del Ejército, 'sprays' de defensa, 'pins' y otros efectos con simbología neonazi.Madrid. Europa Press.- La Policía detuvo a 19 'skin heads', 12 de ellos menores de edad, acusados de dar una brutal paliza a un hombre al que ocasionaron heridas y lesiones en diversas partes del cuerpo, entre ellas la fractura de mandíbula. La agresión, según varios testigos, fue por la apariencia física de la víctima, ya que les pareció que iba sucio y mal arreglado.

Según informó la Delegación del Gobierno en Madrid, la agresión se produjo sobre las 20.00 horas del pasado viernes en el parque Gloria Fuertes situado en la avenida de Pío XII de la capital. Varios testigos que observaron la brutal paliza avisaron a la Policía que desplazó a varias dotaciones.

Al llegar al lugar encontraron a un hombre de 30 años que había sufrido una violenta agresión. La víctima fue atendida por sanitarios del Samur-Protección Civil que lo trasladaron hasta el hospital Clínico, y de allí al Doce de Octubre donde tuvo que ser operado. La víctima tenía rotura de mandíbula, una gran herida en el labio y diversas contusiones y lesiones por todo el cuerpo.

Gracias a los datos facilitados a la Policía por varios testigos se inició la búsqueda de los presuntos agresores, en la que colaboraron otras personas que acompañaron a los agentes para tratar de identificar a los violentos, que presentaban apariencia y simbología de 'skin heads'.

La actuación coordinada de las fuerzas de seguridad permitió la localización de los presuntos autores que se habían diseminado por la zona. En total se procedió a la detención de 19 jóvenes, entre ellos cuatro chicas. Los siete mayores de edad tienen entre 18 y 20 años, y dos de ellos poseen antecedentes por robo con fuerza y daños.

Tras las detenciones, la Policía incautó a los jóvenes una navaja del Ejército, 'sprays' de defensa, 'pins' y otros efectos con simbología neonazi. Los menores fueron puestos a disposición del Grume (Grupo de Menores) mientras que los mayores pasaron a disposición judicial que ha decretado prisión preventiva para todos ellos.
Mira també:
http://www.lahaine.org/b2/articulo.php?p=5049&more=1&c=1

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
29 nov 2004
Ara hauriem de dir...tots els pressos al carrer o que?¿
Re: Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
29 nov 2004
presos polítics!
Per a (A) i per a (x)
29 nov 2004
No confonem. A voltes des de certa esquerra tendim a deslegetimar certes propostes amparant-nos amb el "sentit comú" que ens pretenen inocular els mass media.

Una cosa és lluitar contra les presons com a centres d'extirmini, denunciar que els motius que obliguen a una persona a trobar-se privada de llibertat tenen un rerafons polític, més enllà que el seu empresonament estigui vinculat o no a la seva participació a una organització política formal. Per cert, què és un pres polític? un militant d'una organització feixista empresonat a Alemanya per apologia del genocidi seria un pres polític (els autonomenats revisionistes consideren que sí).

Quan critiquem les presons no és per què considerem des d'una perspectiva romàntica que totes les persones empresonades son unes bellíssimes persones, sinó perquè la institució carcelària, com els manicomis, els centres d'internament són centres d'extermini diferits. Si no et recomano que et passis una setmaneta per un talego i m'expliquis quina altra funció social tenen.

Una altra cosa molt diferent és com combatre el feixisme, i de la mateixa manera que estic en contra de l'administració judicial però si una imobiliària intenta xantatjar-me els denunciaré, tot i que no confii gaire en la seva efectivitat, m'alegro que es detingui un grup de nazis, tot i que imagino que no es passaran gaire temps pel talego, davant la incapacitat per articular altres respostes socials per frenar les agressions d'aquests desgraciats.
Re: Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
29 nov 2004
pres@s a la calle, menos a esos nazis que se haría justicia pegándoles una buena tunda a cada uno.
Abajo los muros de las prisiones!
Re: Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
29 nov 2004
quines ganes de xerrar. Jordi, surt al carrer i mama'l.
homofòbia
29 nov 2004
X! parles com un homòfob (si no n'ets) al llenguatge s'ens infiltre el poder.
Presos al carrer, socials també, de fet els neonazis entrarien dins la categoria de politics... no?
Re: Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
29 nov 2004
Jordi, tot aixo que dius és molt teoric pero aleshores que se suposa que hem de fer amb els nazis, els violadors etc...
I amb els "delincuents comuns" violents? Qualsevol dia et pot sortir un tio amb una navalla i matar-te sense cap mena de rao, potser pq l'has mirat malament, potser pq vol la teva bici etc... a aquests no s'els ha de privar de llibertat?
Esta clar que son com son i fan el que fan per unes questions socials molt profundes, i que les presons actuals son centres d'extermini i anulació de les persones, pero d'aqui a no negar-li la llibertat a ningú...
No se... m'ho pots explicar?
Docs res home ...
29 nov 2004
Farem presons, amb carcellers alternatius i règims FIES antiautoritaris. Prèviament passaran per jutjes antagonistes i tribunals socials ....
Per el violador, per el tio de la navalla .... però també per el qui trenqui les normes, perque normes tindrem .... i càstigs i conductes deviades ..... en fi, bon mon bastirem, si s'assembla tant al que tenim, indubtablement que un altra mon és possible.
Re: Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
29 nov 2004
El que està clar és que si les diferencies socials desapareixen i compartim bens comunals la gent canviarà. I si el sistema social no fomenta l'odi, l'egoisme, les diferencies o necessitats inexistents llavors no caldrà excluir multitud de gent. Aquestes persones amb problemes d'inadaptació o malaltia seran ajudats i reeducats per conviure no només amb la resta, sino amb si mateixos. Crec que llavors no farà falta privar de llibertat a ningú, tret d'aquells que pateixen profunds problemes mentals, que desconec com se'ls pot ajudar a viure tranquil·lament.
Re: Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
29 nov 2004
presos al carrer i nazis morts!
Re: Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
29 nov 2004
"En total se procedió a la detención de 19 jóvenes, entre ellos cuatro chicas. Los siete mayores de edad tienen entre 18 y 20 años, y dos de ellos poseen antecedentes por robo con fuerza y daños." - luego dicen los d la falange y españa2k (y otros) k la mayoria d ladrones, criminales i noseke mas son inmigrantes.. vaya ejemplo de español civilizado kestan etxos los NS d madrid XD
Perqué ens hem de posar en el pitjor??...
29 nov 2004
Alex, perqué ens hem de posar en el pitjor, en un mon on cadascun tingui el control de la seva vida i ningú tingui poder per imposar rés a ningú, perqué han d'ahver "malalts" mentals o ca reeducar a ningú, ningú pot saber com serà perqué ningú coneix un mon com aquest. Sols alguns pobles actuals en vies de desaparició ens poden donar un "model", entre molt pobles incivilitzats no hi ha prácticament el que aquí considerem "malalties mentals" (ni moltes de físiques" i és amb l'entrada en la sacietat moderna industrial y consumista quan apareix el "disturbi mental", perqué reeducar el que no coneixem.... En fi, el debat dona per molt, malgrat que a alguns els pot semblar somniar truites, les execucions no semblen ser massa cosa, sols podem acceptar l'autodefensa, però la defensa no és una solució.
En fi bona nit
Re: Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
29 nov 2004
Independentment de les utopies que cadascú pogueu treure per aquí, aquests 19 feixistes sortiran al carrer, alguns deuen ser-hi ja, no els hi passarà res, com no li va passar als que van apunyalar a en Roger, i mentres aquí alguns es dediquen a fer demagogia barata sobre les presons. No els passarà com als dos d'Hospitalet, els feixistes surten al carrer als dos dies, ni tansols van a la presó.
A les presons el 90% dels que hi són ho estan per drogues (salut pública) i robatoris conseqüència de les primeres (propietat privada). Una altra part molt important són presos polítics, els grans lladres i bastards feixistes caminen pels carrers o estan al capdavant de les multinacionals i les institucions. Intentar dir que com que existeixen cabrons la solució és la presó també és estar, sota el meu punt de vista, equivocat
Re: Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
29 nov 2004
vols dir que si es legal.litzesin les drogues hi hauria un 90% menys de presos...

totes les drogues lliures!!!
no crec
29 nov 2004
Primer fer notar, malgrat que crec que no sigui la intenció de "feixistes a la mar" que les expresions "bastards" (nascut fora del matrimoni, però també fill de puta)i cabrons (tots sabem el que voeln dir) no deixen de ser expressions patriarcals i masclistes, malgrat poder dir que estan dins del llenguatge coloquial, o l'excusa més relliscosa, de la insumissió al llnguetge políticament correcte (hi ha molts d'altres llenguatges per ser insumisos, per exemple el patriarcal de la meva dona, el meu home, el meu pare ... ).
Segon, d'utopies hi ha moltes, però els realistes (com deia Bakunin) no arriven a realitzar ni una centèssima dels seus projectes, mentres que els qui es plantejen "l'impossible" en pocs anys poden acabar superats.
Tercer, la presó no depen de les accions dels empresonats, sinó d'una estructura social que necessita del càstig per mantenir un ordre i una estructura, els humans tendim al caos i a la llibertat, la societta a la regulació i al control, si no ens empresonen per pendre "drogues" t'empresonaran per no prendren, i encara que la droga fos legal, en la societat de consum actual et sobraran incentiu per "apropiar-te" (reapropoiar-te) del que necessites, el resultat serà el mateix nombre (o més de presos), abans de l'existència de l'excusa de la droga les presons dels estats (capitalsites o no) eren plenes de gom a gom, si es legalitza la droga les presons no es queden desertes, fins i tot potser estaran més plenes.
LA PRESÓ ES IMPRESCINDIBLE PER EL SISTEMA, HAN D'ESTAR PLENES, NO IMPORTA EL MOTIU...
VAYA PANDA GILIPOLLAS SOIS
29 nov 2004
SI ENTRE VOSOTROS NI OS PONEIS DEACUERDO.
NO VALEIS NI PA ESO.
SI ES QUE EXTERMINAROS ERA POCO¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Re: Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
30 nov 2004
Curiós l'espanyol sap llegir i entèn el català...
la presó massa poc per a tu!
Re: Madrid: Detinguts 19 nazis per propinar una brutal pallissa a un home.[CAT/CAS]
30 nov 2004
Acceptada la crítica sobre les paraules homòfobes, no les he posat perque tingui sentiments masclistes, simplement és el costum d'una educació basada en el masclisme i una societat patriarcal que ha fet que a vegades ens quedem més agust dient "fills de puta" que "fills de gossa", tot és educable i s'ha d'intentar rectificar però com a humà em costa. Temps al temps.

Quan em referia a utopies em referia potser a simplismes com el de relacionar aquestes detencions amb les presons. El tema de les presons és molt més complexe com per tractar-lo de la forma que es tracta moltes vegades. La gent que sóm contràries a les presons pel que són i signifiquen, ho estem per moltes raons i no només per pensar que hi ha gent que realment no pot viure en societat, és una evidència que hi ha gent que no pot conviure i respectar: violadors, pederastes, assassins en sèrie, i jo ho ampliaria a els veritables criminals que s'enriqueixen de la mort, de l'insolidaritat i de l'especulació, sense miraments. Simplement volia plantejar que segons la societat i les lleis els presos són uns o d'altres, demostrant l'arbitrarietat de les lleis estatals i les condemnes. Em reafirmo que aquí el que es penalitza és el consum de droga i les diferents conseqüències que comporta l'addicció a moltes persones, algunes realment intractables i que mereixen podrir-se on sigui.

Simplement critico la presó com a solució però l'alternativa és difícil de plantejar, el que està clar és que elements com aquests si existin presons haurien d'estar a dins o inventar alguna forma de càstig per ells, però en aquest sistema els que paguen no són precissament aquests com explicava, ja veurem el que triguen a sortir al carrer, sino estan molts ja. Que ningú faci demagògia confonent la detenció d'aquests amb l'idonietat de les presons a les societats actuals com la nostra. Estic d'acord que en un sistema capitalista això és així i les presons són necessàries en tant que amaguen i castiguen la dissidència i els comportaments "fora de la llei", però només vaig intervenir perque crec que no es tracatav de ser il·lús amb aquest tema i portar el debat allà on no ha de ser. Els que som contraris a les presons no som imbecils i ens basem en simplismes, és tot més complexe.

Salut a tots/es
Sindicat Terrassa