Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Els immigrantes "tancan" a la Delegació de Govern
27 nov 2004
Un breu resum de l'acció del col·lectiu sense papers de l'Assemblea per la Regularització Sense Condicions (ARSC)
(Faig de periodiste improvisat, perdoneu la manca d'estil)

Des de les sis de la tarde d'avui, unes 400-500 persones de l'Assemblea per la Regularització Sense Condicions (recolzats pels companys y companyes de Can Masdeu) varen envoltar completament l'edifici de la Subdelegació de Govern de Barcelona.

Iluminats per més de 200 torxes, per una vegada els immigrants no es van a tancar enlloc, si no que van "tancar", literalment, tot l'edifici (amb policia inclosa) formant una cadena humana.

Amb crits de "papers per tothom", "fora la llei d'estrangeria", "cap persona és il·legal" i "no som esclaus ni mercancies", la cadena humana es va traslladar i envoltar seguidament tota la plaça del Marqués d'Argentona. D'ací varem marxar en manifestació fins a la Plaça de Colom (per cer, a aquest ningún li va demanar papers quan va a arribar a Amèrica) on supossadament hauria d'haver finalitzat la manifestació.

No obstant, es va decidir continuar-la pujant les Rambles fins a la Plaça de Catalunya, on varem tornar a fer una nova cadena humana encerclant l'espai circular de la Plaça.

Mentre es realitzava una petita assamblea, cap a les vuit, van a apropar-se a saludar la protesta dels immigrants la gent de la Lliga Antiprohibicionista, que passaven en manifestació pel davant, i per uns moments ambes dues lluitas van convergir:

"Cap planta, cap animal, cap persona pot ser il·legal".

Les següents accions de l'Assemblea per la Regularització Sense Condicions continuaran endevant els pròxims dies, ja que el reglament que pretén aprovar el PSOE no sol·luciona els problemes de cents de milers de persones excluïdes de cap dret social i ciutadà.

Saluts!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els immigrantes "tancan" a la Delegació de Govern
27 nov 2004
"Cap planta,cap animal,cap persona potser il.legal".
Catalunya té un dels index més grans en quantitat
de granges de porcs de tot el món, ón aquest porcs viuen en unes condicions "infraporques"
¿Qué fem amb això?
Re: Els immigrantes "tancan" a la Delegació de Govern
27 nov 2004
¿un entrepa de xoriço?
Sindicato Sindicat