Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
El Sindicato Ferroviario (S.F.)convoca a la manifestación en defensa del ferrocarril
26 nov 2004
El Sindicato Ferroviario (S.F.), hace un llamamiento a participar el próximo domingo, día 28, en la manifestación convocada por la Plataforma Estatal en Defensa del Ferrocarril, de la que el Sindicato Ferroviario forma parte.
El Sindicato Ferroviario (S.F.), hace un llamamiento a participar el próximo domingo, día 28, en la manifestación convocada por la Plataforma Estatal en Defensa del Ferrocarril, de la que el Sindicato Ferroviario forma parte, y que saldrá a las 12 h. de la estación de Atocha en Madrid, con dirección a Sol.

Frente a la Ley del Sector Ferroviario.

Por nuestras condiciones laborales y el empleo.

Por un ferrocarril público, seguro y de calidad.
Mira també:
http://www.sindicatoferroviario.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Sindicato Ferroviario (S.F.)convoca a la manifestación en defensa del ferrocarril
26 nov 2004
en barcelona no hay nada convocado?
Re: El Sindicato Ferroviario (S.F.)convoca a la manifestación en defensa del ferrocarril
26 nov 2004
Actes contra la Llei del Sector Ferroviari, la privatització del ferrocarril i el tancament d'estacions

Divendres 26 de novembre de 2004.
Local d'entitats de Montblanc (Conca de Barberà) a les 19.30h. Projecció de la pel·lícula "La cuadrilla" de Ken Loach i posterior debat sobre la situació del ferrocarril tant a la Conca de Barberà com a la resta de la xarxa ferroviària general, organitza el Ajuntament de Montblanc i CGT. Intervindran autoritats locals i el coordinador de defensa del ferrocarril de Tarragona per CGT.

Diumenge 28 de novembre de 2004
Manifestació en Madrid contra la Llei del Sector Ferroviari, a les 12 del matí des d'Atocha a Sol, convoca la Plataforma Estatal de Defensa del Ferrocarril Públic.

Dimarts 7 de desembre de 2004
A la sala audiovisual del Centre Mediambiental de Can Bofill a Baix a Mar de Torredembarra (Baix Gaià), projecció de la pel·lícula "La cuadrilla" de Ken Loach i posterior debat sobre la situació del ferrocarril tant a Torredembarra com a la resta de la xarxa ferroviària. Organitza la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torredembarra i CGT. Intervindran autoritats locals i el coordinador de defensa del ferrocarril de Tarragona per CGT.

Dijous 16 de desembre de 2004
Al Museu del Cinema de Girona (Gironès), projecció de la pel·lícula "La cuadrilla" de Ken Loach i posterior debat sobre l'entrada en vigor de la Llei del Sector Ferroviari. Hi intervindrà el coordinador de Defensa del Ferrocarril de Tarragona per CGT.

Divendres 17 de desembre de 2004
A les 12 del matí a l'estació de Sants de Barcelona (Barcelonès), concentració contra la Llei del Sector Ferroviari, convoca CGT.

Dissabte 18 de desembre de 2004
A les 12 del matí a la plaça de l'Estació de Tarragona, concentració lúdica i festiva contra l'entrada en vigor de la Llei del Sector Ferroviari i el tancament d'estacions a les comarques del Camp. Convoca CGT amb el suport d'ICV-LP, EUiA, Alternativa Baix Gaia i Xarxa Contra els Tancaments i la Precarietat de Tarragona.
Re: El Sindicato Ferroviario (S.F.)convoca a la manifestación en defensa del ferrocarril
26 nov 2004
¿Por qué no convocáis cuando podáis una gran manifestación en Barcelona? Vuestro problema es nuestro problema.

¡NO A LAS PRIVATIZACIÓN DEL FERROCARRIL¡
Sindicat