Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Actes per la defensa del ferrocarril de la CGT
25 nov 2004
Actes contra la Llei del Sector Ferroviari, la privatització del ferrocarril i el tancament dâestacions

Divendres 26 de novembre de 2004.
Local d'entitats de Montblanc (Conca de Barberà) a les 19.30h. Projecció de la pel·lícula âLa cuadrillaâ? de Ken Loach i posterior debat sobre la situació del ferrocarril tant a la Conca de Barberà com a la resta de la xarxa ferroviària general, organitza el Ajuntament de Montblanc i CGT. Intervindran autoritats locals i el coordinador de defensa del ferrocarril de Tarragona per CGT.

Diumenge 28 de novembre de 2004
Manifestació en Madrid contra la Llei del Sector Ferroviari, a les 12 del matí des dâAtocha a Sol, convoca la Plataforma Estatal de Defensa del Ferrocarril Públic.

Dimarts 7 de desembre de 2004
A la sala audiovisual del Centre Mediambiental de Can Bofill a Baix a Mar de Torredembarra (Baix Gaià), projecció de la pel·lícula âLa cuadrillaâ? de Ken Loach i posterior debat sobre la situació del ferrocarril tant a Torredembarra com a la resta de la xarxa ferroviària. Organitza la Regidoria de Medi Ambient de lâAjuntament de Torredembarra i CGT. Intervindran autoritats locals i el coordinador de defensa del ferrocarril de Tarragona per CGT.

Dijous 16 de desembre de 2004
Al Museu del Cinema de Girona (Gironès), projecció de la pel·lícula âLa cuadrillaâ? de Ken Loach i posterior debat sobre lâentrada en vigor de la Llei del Sector Ferroviari. Hi intervindrà el coordinador de Defensa del Ferrocarril de Tarragona per CGT.

Divendres 17 de desembre de 2004
A les 12 del matí a lâestació de Sants de Barcelona (Barcelonès), concentració contra la Llei del Sector Ferroviari, convoca CGT.

Dissabte 18 de desembre de 2004
A les 12 del matí a la plaça de lâEstació de Tarragona, concentració lúdica i festiva contra lâentrada en vigor de la Llei del Sector Ferroviari i el tancament dâestacions a les comarques del Camp. Convoca CGT amb el suport dâICV-LP, EUiA, Alternativa Baix Gaia i Xarxa Contra els Tancaments i la Precarietat de Tarragona.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa