Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Racó de la Corbella: 2 anys construïnt resistències al Barri del Carme
25 nov 2004
Festa del Racó
El 16 de Novembre de l'any 2002 s'inaugurà el nou Racó de la Corbella. Aquest local independentista i popular situat al cor de la Ciutat de València, tingué un precedent que, amb el mateix nom fou inaugurat el Març del 2000 al barri de la Seu, que fou incendiat en un atac feixista l'Abril del 2002. La vitalitat i la fortalesa de la gent de l'antic Racó feren que en només uns mesos fos possible bastir un nou local, més ample, millor equipat i millor situat, al Barri del Carme.
Des de la inauguració del nou Racó de la Corbella, aquest local s'ha convertit en un dels centres referencials pel que fa a l'activitat i pensament alternatiu i antagonista de la Ciutat de València i el conjunt del País. Exposicions, xerrades, compromís, concerts, debats, poesia, solidaritat, festa, reunions, música, i sobretot molt i molt treball revolucionari i independentista, fet amb la constància de la formigueta i la seguretat d'estar creant unes arrels profundes, fortes, saludables i duradores al nostre entorn més immediat.
Actualment, al Racó de la Corbella, a banda de l'Associació Cultural La Lluna Roja, hi participen permanentment l'Assemblea de Comarcal de l'organització independentista Endavant (OSAN) i el Col·lectiu Internacionalista - El Caragol.

Per a celebrar aquest segon aniversari, la gent del Racó de la Corbella us convidem a participar de la gran festa que recull les següents activitats:

DISSABTE 27 de NOVEMBRE

10 h Pintada d'un mural solidari amb les Preses i Presos.

18 h Obertura de portes i cafeta. I presentació de l'exposició de cartells feta pels xiquets i xiquetes de l'escola de Campanar.

19 h Espectacle de Clowns i sorpreses

20 h Concert a càrrec dels fabulosos OVIDI TWINS

21 h Sopar Mexicà preparat per les i els membres del Col·lectiu Internacionalista - El Caragol.

22h FESTA SKA amb la millor música autènticament jamaicana, a càrrec dels Dj's Rude i Penyo.

Totes les activitats es realitzaran al Racó de la Corbella. C/ Ripalda 20 Baix. Barri del Carme. València.
Us esperem a totes i tots!!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat