Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
stBoi: manifestació contra l'especulació i els muntatges policials
25 nov 2004
Dissabte, 27nov, mani contra l'especulació i els muntatges policials a les 18h a la pça de l'ajuntament de Sant Boi.
El proper dissabte, 27 de novembre de 2004, a les 18h començarà una manifestació contra l'especulació i els muntatges policials a la plaça de l'ajuntament de Sant Boi.
Esperem la vostra assistència en suport a la causa!

En acabar, hi haurà un sopar popular a l'Ateneu Santboià i després música.
Tots els beneficis d'aquest acte es destinaran al finançament del procés judicial dels 7 enkausats de St. Boi.

Us passem el comunicat:

Benvolguts lectors i lectores,
Ens dirigim a vosaltres per explicar-vos els fets que van tenir lloc el passat 30 d'octubre, quan 8 furgons d'antiavalots van desallotjar violentament una casa okupada a Sant Boi i van detenir 7 persones acusat-les de "robatori amb força" (!)
L'okupació s'havia dut a terme el dia 29 per una cinquantena de joves amb l'objectiu de rehabilitar l'espai per crear-hi un centre social on fer-hi activitats culturals, artístiques i socials pel poble. Un projecte de solidaritat i de lluita contra les polítiuqes d'especulació del PSC, encapçalat per Montserrat Gibert, i amb el suport de tots els altres grups polítics, immobiliàries carronyaires, constructores i d'altres paràsits del sistema capitalista.
L'immoble presentava clars indicis d'abandonament, i no apareixia al registre de la propietat. En entrar-hi, ens vam endur una sorpresa: la planta baixa, tot i que tenia els extintors caducats des de feia 7 anys i l'ascensor no funcionava, s'estava utilitzant com a magatzem. La resta de les plantes de l'edifici es trobaven en mal estat: la tercera planta presentava un fals sostre caigut, tot estava ple de brutícia, algunes finestres trencades, enormes sales buides, runa, etc.
Tot i això els companys/es van decidir posar-se en contacte amb el propietari per tal d'arribar a un acord. Però això no va fer falta. Al matí següent, cap a les 9:30h, un home autoanomenat "Jordi" va parlar amb els okupants que es trobaven dins l'immoble. Aquesta persona va dir que era de la propietat i que volia endur-se el material emmagatzemat. Els companys li van dir que tornés a les 20h, ja que no hi havia intenció de robar res i que volien arribar a un acord. En cap moment aquesta persona els va dir que marxessin de l'immoble. Però a les 20h no va fer acte de presència aquesta persona, sinó que 8 furgons d'antiavalots de la policia nacional van desallotjar violentament i arrestar a 7 persones que es trobaven dins l'immoble.
Aquest desallotjament si s'hagués realitzat per usurpació hauria estat il·legal. Per això, ens van fer passar per lladres i van llençar la porta i el projecte a terra.
Es va presentar una primera denúncia per usurpació en la que estaven implicats 15 joves i, 5 minuts més tard, se'n va posar una altra denunciant que 20 persones de raça gitana estaven robant dins l'immoble materials per valor de 120 mil € (20 milions de pta.).

De nou, veiem com reaccionen davant les propostes alternatives al sistema, i és per això que exigim la immediata absolució dels joves implicats en l'acusació.

PROU MUNTATGES POLICIALS I REPRESSIÓ ALS MOVIMENTS SOCIALS!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: stBoi: manifestació contra l'especulació i els muntatges policials
25 nov 2004
Tothom a St. Boi!!!!!!!!!
No justice no peace
Re: stBoi: manifestació contra l'especulació i els muntatges policials
25 nov 2004
El dissabte tots a sant boi! Prou muntatges policials! Prou criminalització als moviments socials!
Re: stBoi: manifestació contra l'especulació i els muntatges policials
25 nov 2004
Aquest del PSC de StBoi i de més "chupasangres" , volen tallar d'arrel tota connexió del poble amb pensaments llibertaris. A st boi fem pinya, que ho necessitem !!! Ens veiem axà dissabte, Salud kompanys
Re: stBoi: manifestació contra l'especulació i els muntatges policials
25 nov 2004
ànim pels encausats! TOTS A LA MANI DEL DISSABTE A STBOI, SKUATTERS, A POR ELLOS!
Re: stBoi: manifestació contra l'especulació i els muntatges policials
28 nov 2004
Merci a tots els q hi vau anar!! No pot ser que s'inventin coses per tallar d'arrel el q no volen!! Lluitem per allò que volem i endavant sempre amb les nostres idees!!!

P.D. --> us informu que un a un dels 7 detinguts li han arxivat el cas!
Re: stBoi: manifestació contra l'especulació i els muntatges policials
30 nov 2004
Em va semblar be aixo de la manifestacio, i per que es feia, però estic molt disgustat amb les pintades perque embruten la nostra ciutat i aixo sobraba. Un pare.
Sindicato Sindicat