Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió
[Dilluns 29]Judici detingudes 12oct 01
25 nov 2004
El judici d’aquests vuit joves, es celebrarà els dies 29 i 30 de novembre i 1, 2 i 3 de desembre. S’enfronten a un munt de mentides per les quals el fiscal demana 10 mesos de presó per temptativa d’atemptat a l’autoritat.
definitiu mes petit.jpg
El 12 d’octubre del 2001, dia de la “Hispanitat i la Raza�, vuit joves de les terres de ponent ( d’Agramunt, Linyola, Balaguer, Torà i Tarroja) baixaren a la capital catalana per donar suport a la manifestació convocada per la plataforma antifeixista on es denunciava- com cada 12 d’octubre- la trobada de centenars de feixistes, que enalteixen el genocidi que l’imperi espanyol ha practicat durant segles als pobles que han defensat una identitat i una manera de pensar diferent.

Aquests vuit joves van ser detinguts a la sortida del metro de l’estació de Sants per la policia nacional quan es dirigien a la manifestació.
Començava un malson que duraria dues nits i tres dies a la comissaria de la Verneda on van ser amenaçats, humiliats i insultats per la policia nacional. Un d’ells va ser obligat a dormir en una cel·la mullada, un altre company que necessitava medicació li va ser negada, van haver de suportar cops a l’estomac i als testicles, com també van ser obligats a realitzar flexions amb els cossos parcialment nus.

<b>Concentració Solidaria</b>
Dilluns 29 de novembre
10h
Audiència Provincial de Barcelona
pg Lluis Companys
<m> L1, arc de triomf

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Dilluns 29]Judici detingudes 12oct 01
25 nov 2004
Tothom al carrer a cridar ben fort contra la impunitat político-judicial-policial de l'Estat!

Concentració Solidaria contra les injusticies de la justicia!!!

SAlut REvolució i som i serem lliures!!!
Re: [Dilluns 29]Judici detingudes 12oct 01
26 nov 2004
perdoneu per engancharme a la noticia, però s´ha convocat concentració tambè al mateix jutjat per la penya que va ser retinguda a la manifestació pels presos de l´h, a la plç colom i serà`a les 9:00h absolució encausats 12 oct 2001 , llibertat presos de l´h encara hi ha combat!
Sindicato Sindicat