Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Cree el ladrón que todos son de su condición
25 nov 2004
Hipocresia del PP i excuses no demanades per la guerra bruta d'ecspanya contra el reconeixement de les seleccions catalanes
El PP denúncia s'està "incentivant el vot" a favor de la Federació Catalana

Francisco Antonio González, portaveu d'esports del Grup Popular al Congrés, ha denunciat avui, dimecres, que "s'està incentivant el vot", sobretot entre representants iberoamericans, perquè votin a favor del reconeixement definitiu de la Federació Catalana de Patinatge (FCP) en el si de la Internacional.


"S'està procedint a incentivar o desincentivar responsables de federacions esportives iberoamericanes. Hi ha escrits de responsables federatius d'Iberoamèrica en què denuncien que dos responsables del comitè central, persones de confiança del senyor Oliveras (Isidro), president de la FIRS, estan procedint al pagament dels viatges, estades etc,... d'aquells que votin a favor o, just el contrari, d'aquells que hagin manifestat el seu vot en contra", ha relatat el portaveu del Grup Popular.

Demà, dia 25, l'executiva de la Federació Internacional de Patinatge (FIRS) analitzarà a la localitat nord-americana de Fresno la impugnació que ha presentat la Federació Espanyola contra l'admissió de la FCP.

En cas que el recurs sigui rebutjat, l'assemblea general de la FIRS decidirà, mitjançant votació, el divendres 26, l'admissió o no de la FCP.

"En les últimes setmanes i, amb més intensitat als últims dies, les pressions que s'estan realitzant des dels recent incorporats agents defensors del Govern català i de la Federació Catalana de Patinatge en relació amb la decisió que es prendrà demà o passat són altament greus", ha declarat González.F.A. González, diputat del PP

Entre la documentació que Francisco Antonio González ha mostrat en la conferència de premsa, hi havia un correu electrònic firmat per Ernesto Cajaravilla, president de la Federació Uruguaiana, en el qual adverteix: "Avui m'ha trucat Fátima de la Federació Equatoriana i m'ha informat que Carlos Orlando Ferreira, de Colòmbia, l'està invitant a Bogotà pagant-li tots els costos per reunir-se i perquè canviï els vots a favor de la Federació Catalana".

Francisco Antonio González ha insistit que "hi ha una sèrie de cartes que deixen constància clara que hi ha ingerència clara de membres del Govern Català en la decisió que s'ha de prendre a Fresno".

Entre altres proves aportades pel representant del Grup Popular hi havia un correu electrònic dirigit pel colombià Carlos Orlando Ferreira, membre de l'executiva de la FIRS, a Liseth García, presidenta de la Federació Veneçolana de Patinatge, amb data 18 de novembre de 2004.

En aquesta missiva, Ferreira comunica a García que "aquesta Confederació cancel·larà el seu transport aeri, allotjament i alimentació" del 24 al 28 de novembre a Fresno.

"Com comprendran, la professora García anava a votar a favor del recurs de la federació espanyola. També tenim constància que hi ha hagut documentació que s'ha endarrerit a arribar als seus destinataris i que resultava imprescindible perquè obtinguessin els visats per entrar als Estats Units", ha assegurat el portaveu.

"Aquí i allà s'està jugant molt brut. No s'estan respectant les normatives. S'està intentant comprar situacions per afavorir una posició que està incentivada darrere pel Govern Català, perquè estic absolutament segur que dels fons de les partides pressupostàries de la Generalitat de Catalunya està sortint el pagament a la federació catalana", ha assegurat.

"Hem de conèixer fins on i com arriba la intenció de Pasqual Maragall, del seu govern i, per tant del Partit Socialista de Catalunya, d'aconseguir que les seleccions de Catalunya i Espanya acabin enfrontant-se, malgrat que la Llei de l'Esport ho impedeixi", ha conclòs.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cree el ladrón que todos son de su condición
25 nov 2004
Apa... i que es dediquin aquests del PP a fer de ganster que es el seu esport nazional.
Re: Cree el ladrón que todos son de su condición
25 nov 2004
Aquests fatxes estan malalts, i son perillosos.
Así se hace
25 nov 2004
Hay que denunciar a todos los delincuentes que, sirviéndose del dinero recaudado a través de los impuestos de los habitantes de esta región del nordeste de España, pretenden obtener reconocimientos internacionales para ver satisfecho su ego pancatalanista, golpista y racista. Muy bien hecho, señores del PP. A ver si tomas nota, barbitonto monclovita, y dejas de recoger el jabón que te tira la morsa de ERC, el hijo del picoleto maño y la estanquera de Cambrils.
Re: Cree el ladrón que todos son de su condición
25 nov 2004
Lo que son ellos lo dicen a los otros
Re: Cree el ladrón que todos son de su condición
25 nov 2004
Españoles, Franco ha muerto (a los fantas no los escuchamos)
Sindicato Sindicat