Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme
Concert antifeixiste!
23 nov 2004
Hola !!
un concert 100% antifeixiste amb
ostiada OI! ( euskadi) , Opcio K95(barcelona), guiness boys( girona), steel boots (bcn)
al carronyero c/ teodoro llorente 14n
Metros: maragall/ camp de larpa
divendres 26 nov , 22H
3€
cartellostiada_oi!A4.jpg
Hola !!
un concert 100% antifeixiste amb
ostiada OI! ( euskadi) , Opcio K95(barcelona), guiness boys( girona), steel boots (bcn)
al carronyero c/ teodoro llorente 14n
Metros: maragall/ camp de larpa
divendres 26 nov , 22H
3€

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concert antifeixiste!
23 nov 2004
Com que 100% antifeixista?

o sou antifeixistes o no... però parlar de percentatges o estadístiques sobre aquesta idea hem sembla molt fort.

A gràcia hi han moltes pintades de "SKINHEADS 100% ANTI-RACISTES"... i jo pense.. hi haurà qui pintarà "SKINHEADS 80,5% ANTI-RACISTES" ?...

El feixisme vol llevar els colors i, només, deixar els que ell vol... i de vegades veig a 2 noies suposadament "skinheads" i van amb el mateix cabell, la mateixa roba, menos de 25 anys... i es veu que amb molts prejudicis...ja que sembla que la idea del anti-feixisme porta una estética inclosa.

El feixisme i el anti-feixisme NO és una estética, sino una actitud: l'autoritarisme. No hem de ser "100%" res, perque la puressa no existeix, encara que HITLER deia que si.

CANYA A L'AUTORITARISME I A LA PURESSA.
Re: Concert antifeixiste!
23 nov 2004
indy-lectora: tens rao amb q "El feixisme i el anti-feixisme NO és una estética, sino una actitud: l'autoritarisme" pero tampoc sigas tan dura amb lo del 100% q es una expressio agafada d'algo q es d qualitat. realment no es molt apropiada pero segurament aqesta gent no son especialistes en communicació.
Re: Concert antifeixiste!
23 nov 2004
en el 90,5% dels casos, comentem notícies per avorriment

endevant la gent que es mou, skinheads antifas!!!
Re: Concert antifeixiste!
23 nov 2004
Entenc que han posat això del 100% precissament perque és bastant habitual que, dins el moviment skinhead, esa confonguin estètiques amb actituts. Per això, suposo, perque ningú es senti a priori, rebutjat en aquest concert s'especifica que és 100% antifa.
Re: Concert antifeixiste!
23 nov 2004
¿Donde estan los fascistas???
No los veo!!!
Re: Concert antifeixiste!
23 nov 2004
Vaya. Uno lee una noticia y... ¿Con que se encuentra? Con que algun que otro amputado cerebral se dedica a despotricar porque su vida es tan aburrida que tienen que gastar su tiempo libre haciendo comentarios tontos en Indymedia.
Lo primero: A ti, "lectora" ¿te parece de suficiente calidad narrativa este articulo? Quizas muy a mi pesar no soy "especialista en comunicacion", pero tranquila, que este tipo de eufemismos me sobran, podrias haber dicho "esta pandilla de skins retrasados" y quedarte tan ancha, pero mira por donde, que aqui tienes a un skin escribiendo un comentario de manera simple pero efectiva. Muy probablemente tu comentario no fuese por esa via, pero mira, me ha parecido hiriente.
Segundo: A la señorita "indy-lectora". A ver si con un poco de suerte tu nick hace referiencia al uso de esta web, porque podrias limitarte simplemente a leer, en vez de escribir iniquidades y tonterias. El antifascismo en el 38 se basaba en pegar tiros, y ahora se pegan hostias, si no te gusta, no te necesitamos, ni a ti, ni a progres jipiescos. Y no creo que se tenga que decir mucho mas, si fueses skinhead lo entenderias, pero como no lo eres, personalmente me da igual que lo entiendas o no.
Re: Concert antifeixiste!
23 nov 2004
a veure si això que acabes d'escriure ara ho fas en català!!!! molt antifeixisme i molt oioioi i molts dels que aneu a aquests concerts no respecteu ni la llengua del País on viviu!
i em sembla que no cal que afegeixi res més!
Re: Concert antifeixiste!
24 nov 2004
Ben dit "ei mister".
Potser estàn en procès d'aprenentatge.

Reiniciem-los...click!

Salut Revolució i menos osties i més comunió (asamblees, reunions,construir...)s'entén, no?
Re: Concert antifeixiste!
24 nov 2004
Jaja. Potser creieu mes important l'idioma en el que parli que no el que digui? Sou una colla d'inutils, parelleta, millor aneu a Batzegada, que alla sereu molt ben rebuts amb aquestes opinions. Podeu dir Visca Catalunya (pero sota un regim totalitari) abans que permetre que algu parli en castella. I el vostre independentisme, es d'arrels burgeses, sempre ho ha estat, aixi que aneu a menjar merda, patriotes.
100%. 45% 189076%
24 nov 2004
ARF!!
quines debat mes abburit . M'en foto que no t'agradi el meu cartell ni la meva corta de pells... si no t'agrada lo que he escrit, llastima, no vindras al concert , i prou !no??
si es per criticar els skinheads, ueno, una critica de mes, no faig cas...
de tot cas em sembla que estiguis a 26,35449248% antifeixista per escriure tonteria que fa patir el moviement antifa i la gent que lo intentan fer pujar .. pos... adeu ,

i mersi a tothom que vindra el divendres ;-D divrendres
Re: Concert antifeixista!
24 nov 2004
Res, comentar que aquest debat es un tal esteril, o si en tot cas te cap utilitat es afeblir l'antifeixisme. En aquesta organització S.A.B. (Skinheads Antinazis Barcelona) hi ha gent de diferents procedencies tendencies politiques,... als que ens uneix l'Antifeixime i les ganes d'acabar amb prejudicis com els q ens uneix al totalitarisme o als vostres prejudicis que sense tenir-ne ni idea de nosaltres ens titlleu d'incults...

Respecte la vostra tolerancia jipiesca q dir, suposo que quant vinguin els nazis a donar-vos canya el convenceu amb eslogans trets de webs pacifistes i progres... Com segurament no sabreu per organitzar un concert calen reunions, assamblees, ganes i a mes pots comprobar q es fa en una ocupa o sigui que segurement, i amb molta facilitat contruim mes que els que critiqueu tan a la lleugera, però quan toca destruir també hi som, d'altres quan un Nazi els crida "Guarro!!" baixa la mirada i si sent passes surt corrents.

Respecte a l'estètica q podem dir potser q ets un/a d'aquests/es que va tot rallat,... q a les manifestacions fa d'escut a la policia jejejjejeje

Crec que si encara toqueu de peus a terra (depenen del que us alieneu amb depen quines substàncies) teniu coses mes importants de que preocupar-vos.

=ment el millor seria que vinguessiu al concert i opinessiu per vosaltres mateixos/es

Skinheads Antinazis Barcelona
presenta en Concert:

*Ostiada Oi! (EH)
*Opció K95 (BCN)
*Guiness Boys (Gi)
*Kolisión (Gi)
*SteelBoots (BCN)


26 de Novembre 22:00h.
"Carroñero" c/Teodoro Lorente nº14
(Metro Maragall / Camp de l'arpa)

sols 3 €uros!!!!!!!!


COntra el Feixisme: Lluitem i Lluitarem!!
ANTI33!
Re: Concert antifeixiste!
24 nov 2004
LA JENTE KE ME CONOCE SABRA DE SOBRAS KIEN SOY,HE NACIDO EN CATALUNYA PERO MI SANGRE ES ANDALUZA. A RAIZ DEL COMENTARIO DEL IDIOMA,POR KE LOS OTROS COMENTARIOS LOS ENCUENTRO INCULTURA(LEED MAS),OPINO KE AUNKE DIGA LA GENTE CHARNEGO O POLAKO O LO KE SEA INCRIMIDATORIO POR TEMAS DE IDIOMAS O REGIONES O PAISES,SOLO NOSOTROS LOS SKINHEADS ESTAMOS EN LUCHA CONSTANTE POR EVITAR TODO ESTE TIPO DE PALABRAS Y SITUACIONES,A PARTE DE SER UNOS DE LOS POKOS SENYORES Y SENYORAS KE LUCHAMOS CONTRA EL NEO-FASCISMO,SOLO HABLO CASTELLANO,CATALAN Y FRANCES,Y ANTE ESTAS SITUACIONES PREFIERO HABLAR CASTELLANO,PERO ANTE ESTAS EVIDENTES CONDUCTAS DE PATRIOTISMO CERRADO POR PARTE DE GENTE KE DISCRIMINA POR NO HABLAR LOS IDIOMAS DE LA REGION SIMPLEMENTE PARA MI SON FASCISTAS IGNORANTES Y ADEMAS COBARDES A LA HORA DE DIBULGAR UN DERECHO POR EL KE LUCHAR,LA VIDA,SI NO OS GUSTA NUESTRA LUCHA APARTAROS DE NUESTRO CAMINO,LA LIBERTAD ES INDISPENSABLE PERO GENTE COMO VOSOTROS NOS LA CIERRA. DUELE EL SABER KE EN LA EPOKA DE FRANCO ESTABA PROHIBIDO HABLAR CATALAN Y SI OS PONEIS ASI SOIS COMO EL;SI TE MOLESTA EL MOVIMIENTO SKIN,AGUANTATE PERO ES MI FORMA DE VIVIR Y LA DE MILES COMO YO,LUCHAMOS POR EVITAR CIERTAS EPOCAS NO A TIROS PERO SI A OSTIAS,ES EVIDENTE KE NO HABEIS PERDIDO COLEGAS A MANOS DE ESTOS NEO-FASCISTAS,SI FUESE ASI LUCHARIAIS COMO FUESE POR EVITAR MAS BASURA,COMO LA KE NOSOTROS EVITAMOS. SALUD Y LIBERTAD CONTRA EL FASCISMO....A MUERTE
Re: Concert antifeixiste!
25 nov 2004
Hem sembla collonut el concert antifeixista, els comentaris sobre una expressió que només vol fer evident el compromis per la llibertat i la pluralitat contra el totalitarisme són una mica forçats.
Re: Concert antifeixiste!
27 nov 2004
l'antifeixisme esta molt bé pero la patria es el primer que conta, es el que uneix a la gent contra l'enemic, per tant a tots aquest que despotriquen contra catalunya que fotin el camp si no estimen la seva terra, perque si tenen consciencia han de defensarla fins l'última gota de sang
Re: Concert antifeixiste!
30 nov 2004
Plz, contact me on this email:for special investment. thanks i need your help
Re: Concert antifeixiste!
30 nov 2004
Estic fart de k si el primer es la patria k si katalunya, el primer k em de fer es lluitar kontre el feixisme, tots junts i units, després cadascú k tingui la idiologia(dins de l'eskerra) k vulgui.
Re: Concert antifeixiste!
06 mar 2005
Nomes dir que esser 33 no vol dir ser racista.
Jo estic a favor del moviment Skin, perque contra certa gent només es pot dialogar a osties.Pel que fa als que parlen Castellà, a mi no em fa res, si jo els hi puc parlar en català i mentenen.jo soc dels que penso que primer patriotisme i despres ideologia.Pero tb dic que no pot esser una cosa i laltre no. A Catalunya no volem ni nazis-catalans, ni nazis-espanyolitos, volem gent que lluiti per Catalunya, i aixo inclou a la gent que lluita contra els fachas. No es tan dificil de creure en una Catalunya lliure i antifa.Si us discutiu per aixo, mentres, els veritables enenmics, es fan més forts. I es veu que aki els unics que fan algo son els Skins aquets que tan critiqueu, pel seu idioma de parla.
Re: Concert antifeixiste!
08 jun 2005
El proper 1 i 2 de Juliol es cel·lebrará a Abrera el:


PORROCK FESTIVAL’o5 Gratuït!!!!!
a partir de les 22:00h
*Divendres 1 de Juliol

Celebral Effusion
Carrioned
Impure
Vidres a la Sang
Convicted
La calle


*Dissabte 2 de Juliol

Suspendres
OpcióK-95
Guiness Boys
Steelboots
Hanka Gorri
LA Revuelta premanente


Abrera durant la festa major,
parc de Can Morral, darrera la Casa de Cultura,
FGC R5 i S4
Bus nit N51
Amb cotxe A2 Sortida 582 A
Re: Concert antifeixiste!
04 jul 2005
VAig anar el concert d'abrera i vaig veure a uns feixestes k anven amb cotxes donant la volta a la plaça, man dit que uns 50 feixistes van encerclar al antifexistes, algu va asistir al concert hi m'ho pugui explikar, ho agrairia
Re: Concert antifeixiste!
03 ago 2005
Ei. Va haver-hi bronka Divendres am uns paiassus del poble, però això de ke hi havien feixistes per allà i ke els van encerclar... res, mentida. No tenien kuions a apropar-se...
Re: Concert antifeixista!
05 nov 2005
M'ha encantat el "Nomes dir que esser 33 no vol dir ser racista", si enlloc de "Catalunya Catalana" diguessin "España para los españoles" ningú ho dubtaria, no entenc que en el cas català la xenofòbia pugui ser entesa d'esquerres (i tots aquests de Catalunya Catalana m'agradaria veure les vostres arrels com de catalanes son, flipats). Molt afortunat també el comentari "l'antifeixisme esta molt bé pero la patria es el primer que conta, es el que uneix a la gent contra l'enemic, per tant a tots aquest que despotriquen contra catalunya que fotin el camp si no estimen la seva terra, perque si tenen consciencia han de defensarla fins l'última gota de sang "; de quin puto enemic estàs parlant si el feixisme no es la teva prioritat a combatre? potser el teu enemic és el obrer castellà? L'enemic ets tú, per defensar la patria dels collons ja estan els mossos, i ja em diras quina consciència tens tú, si no tens ideologia ni res, pur patriotisme barato de quarta.
Re: Concert antifeixiste!
14 feb 2006
Mas diversion y menos politiqueo y si los rojos,cerdos nazis,okupas y demas totalitaristas nos miran mal 2 ostias y a mamar!
punks & skins oi!
Sindicat Terrassa