Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
20 nov 2004
Disturbios en valencia por la manifestacion del 20-N.
Acaba de finalizar la manifestación antifascista convocada para las 18:30 en Torres de Serrano. La manifestación, debido a que no habia presencia policial alguna, ha transcurrido con calma pero combativamente con entre 200 y 300 jovenes. Solo algun pequeño rifirafe con algún facha y mucho grito contra levantina y España 2000, ademas de la quema de una bandera preconstitucional. La mani ha salido a las 19:15 por dentro del Carmen hasta la plaza de la virgen y antes de llegar al Ayuntamiento ha ido otra vez hacia el carmen para acabar en la plaza la Virgen. Poco antes de llegar, justo en la puerta de la generalitat, ha salido un madero y ha detenido a dos personas por pintar, supuestamente, en una pared de enfrente. Entonces, cuando la mani se ha dado cuenta ha ido a la puerta de la generalitat a exigir la liberación de los compañer@s, se han apedreado los cristales y, de repente, se ha prendido fuego la puerta de la generalitat. Asi han comenzado los disturbios que se han sucedido por el centro de Valéncia hasta la calle Colon durante mas o menos media hora. A estas horas hay dos personas detenidas seguro y probablemente 3 mas, pero poco a poco llegan noticias de otras posibles detenciones. Seguiremos informando.
CONTRA EL FEIXISME
NI UN PAS ENRERA.
                            Informa agropunks en lucha.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
20 nov 2004
a vore feixisme... per a mi, canviar els topònims i els noms de monuments d'un poble també és feixisme. ja n'hi ha prou d'espanyolisme, de canviar noms i negar la nostra identitat.

Així que ja n'hi ha prou d'inventar-se noms, es diuen Serrans i no serrano

Potser quan estarà encara més amenaçada, tota esta colla "d'alternatius" la tindran en compte, de moment, queda més "guai" defensar altres cultures, quan més llunyanes millor...

em sembla molt bé que es lluite contra E2000, em sembla perfecte, som moltes les persones que lluitem diàriament contra els nazis, però penso que teniu uns tics espanyolistes que foten pena

l'espanyolisme també és feixisme
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
20 nov 2004
la mani ha anat de puta mare.Com la convocatòria ha estat únicament via internet(crec excepte algun pamfletet)la policia pareix ke no s'havia assabentat molt(ki sap,potser ens han deixat fer...).La gent ha aguantat mogolló ,pero en kuan a l'autocrítica crec ke ha faltat coordinació,han faltat crits i tal,objectius on anar,etc .Es ke al final no hem anat ni on s'estava celebrant la missa en honor a franco.Però bé pareix ke la gent encara respon i esmovilitza a valència.
un salut i CANYA AL FEIXISME!!! NI BLAVERS NI ESPAÑA2000!!!
Re:ULTIMES NOCTICIES MANIFESTACIO ANTIFEIXISTA VALENCIA
21 nov 2004
la mani,x al k es podia preveure,ha estat massa be i tot.Una mika d'organització no havera stat mal,xk aixo de dir "ara a la dreta!!,nono a l'eskerra!a l'ajuntamnet!no,cap al karme!!" no se si es el més adient x a una mani;xo de puta mare en general.Es veu k al karrer pintor sorolla,a la altura del korte ingles ha hagut enfrontaments,no se si kontra els konductors al parar el transit...algun en sap alguna kosa?
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
21 nov 2004
Lo k es una verguenza es k se haga una misa a favor de un genocida y un ladron de su propio pueblo como fue Franco.Sino,pensad en todo el patrimonio k tiene la familia franco...

Con estas misas se ve la conexion Iglesia-Fascismo,y k en un pais "aconfesional" se produzcan estos espectaculos bochornosos y lamentables es para llorar de asco.

En fin,lo k debemos de hacer es marginar a los catolicos y mandarlos a la mierda cada vez k veamos a alguno,ya sean curas,monjas y demas basuras humanas.

A esta gentuza ningun respeto.
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
21 nov 2004
dice :"En fin,lo k debemos de hacer es marginar a los catolicos y mandarlos a la mierda cada vez k veamos a alguno,ya sean curas,monjas y demas basuras humanas."
y yo me pregunto.., ¿quien es el fascista?

patetico tanto unos como otros, los extremos tan separados al final acaban juntándose
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
21 nov 2004
Estar al extremo de esos meapilas hipócritas,es un deber de toda persona de izquierdas.Bastante nos han jodido llevando al dictadorzuelo bajo palio durante 40 años
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
21 nov 2004
si no respectes les seues idees, com pretens que ells respecten les teues?
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
21 nov 2004
trankil,skorpion,sempre et poses a discutir amb algu als debats,però mai del tema que toca...
20-N València, versió Levante.[CAT/CAS]
21 nov 2004
Tres detinguts després d'una manifestació de grups antifeixistes
Mig centenar de persones va llançar pedres i van arremetre contra el mobiliari urbà
LEVANTE-EMV, València



La jornada del 20-N va acabar ahir a València amb enfrontaments entre grups antifeixistes i la policia en ple centre de la capital, i que es va saldar finalment amb tres persones detingudes. A últimes hores de la tarda i malgrat que no havia cap manifestació convocada amb motiu d'aquesta data, diversos grups d'extrema esquerra-majoritàriament anarquistes- es reunien en la plaça del Parterre cridant consignes i arremetent contra el mobiliari urbà de la zona.

Espantats pel que estava succeint i davant el caire que anaven prenent els fets per moments, nombrosos ciutadans que passejaven per la zona van optar per refugiar-se en l'edifici del Corte Ingles situat en la mateixa plaça. Segons va explicar un testimoni presencial de l'ocorregut, els joves -mig centenar d'entre 18 i 24 anys- havien cremat prèviament una bandera. Fins a lloc van acudir diverses unitats del Cos Nacional de Policia i de la Policia Local iniciant un desplegament per tota la zona i fins a la llera del riu.

En aquest moment, el grup -format per mig centenar de persones- es va desplaçar fins a la porta de l'Audiència amb una pancarta per a, tot seguit, traslladar-se fins al centre del parc, on van llançar diverses tanques d'obres al sòl i van llançar pedres cap a la façana de l'habitatge on resideix l'alcaldessa, Rita Barberá, però també cap a la policia. Durant la protesta també van tallar en diverses ocasions el tràfic per tota la zona de la Porta del Mar.

Fugida pel carmen

AL començar l'actuació policial -formada per unitats Zeta, antidisturbis i Policia Local- els manifestants van iniciar una ràpida fugida pel pont del Real i per diversos carrers del barri del Carmen provocant desperfectes durant l'enfrontament.

Sobre les 21,30 hores, la policia donava per conclòs l'episodi de violència però acordava mantenir el dispositiu de vigilància durant tota la nit davant la possibilitat que tornés a registrar-se algun altre incident relacionat amb les detencions.

+info:
>>http://www.lahaine.org/b2/articulo.php?p=4939&more=1&c=1
>>http://www.carteleralibertaria.org/articulo.php?p=1215&more=1&c=1
>>http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/137985
>>http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/137966

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[CAS]
Tres detenidos tras una manifestación de grupos antifascistas


Medio centenar de personas lanzó piedras y arremetieron contra el mobiliario urbano

Levante-EMV, Valencia

La jornada del 20-N acabó ayer en Valencia con enfrentamientos entre grupos antifascistas y la policía en pleno centro de la capital, y que se saldó finalmente con tres personas detenidas. A últimas horas de la tarde y pese a que no había ninguna manifestación convocada con motivo de esta fecha, varios grupos de extrema izquierda-mayoritariamente anarquistas- se reunían en la plaza del Parterre gritando consignas y arremetiendo contra el mobiliario urbano de la zona.

Asustados por lo que estaba sucediendo y ante el cariz que iban tomando los hechos por momentos, numerosos ciudadanos que paseaban por la zona optaron por refugiarse en el edificio del Corte Inglés situado en la misma plaza. Según explicó un testigo presencial de lo ocurrido, los jóvenes -medio centenar de entre 18 y 24 años- habían quemado previamente una bandera. Hasta lugar acudieron varias unidades del Cuerpo Nacional de Policía y de la Policía Local iniciando un despliegue por toda la zona y hasta el cauce del río.

En ese momento, el grupo -formado por medio centenar de personas- se desplazó hasta la puerta de la Audiencia con una pancarta para, acto seguido, trasladarse hasta el centro del parque, donde arrojaron varias vallas de obras al suelo y lanzaron piedras hacia la fachada de la vivienda donde reside la alcaldesa, Rita Barberá, pero también hacia la policía. Durante la protesta también cortaron en varias ocasiones el tráfico por toda la zona de la Puerta del Mar.

Huida por el Carmen

Al comenzar la actuación policial -formada por unidades Zeta, antidisturbios y Policía Local- los manifestantes iniciaron una rápida huida por el puente del Real y por varias calles del barrio del Carmen provocando desperfectos durante el enfrentamiento.

Sobre las 21,30 horas, la policía daba por concluido el episodio de violencia pero acordaba mantener el dispositivo de vigilancia durante toda la noche ante la posibilidad de que volviera a registrarse algún otro incidente relacionado con las detenciones.

+info:
>>http://www.lahaine.org/b2/articulo.php?p=4939&more=1&c=1
>>http://www.carteleralibertaria.org/articulo.php?p=1215&more=1&c=1
>>http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/137985
>>http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/137966
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
21 nov 2004
Si alguien critica las actuaciones que se cometieron ayer en València y no estuvo ya puyede ir cerrando la boca, como no voy a lanzar una piedra al Corte Inglés, una empresa que se dedica a succionar cerebros?, o al Mc mierda que lo único que hace es intoxicar con sus Hamburguesas a todo dios? o como no voy a intentar quemar un ayuntamiento que detiene a un compañero?, y que además representa un Estado asesino?Ellos nos van de Pacifistas y yo aún no he aprendido a poner la otra mejilla, así que ni una agresión sin respuesta!Los fascistas son los terroristas,los violentos, nosotros somos Anarquistas.Criticar es fácil, y más si estás sentado en tu casa mandando comentarios negativos, nosotros estábamos en Serrans defendiendo nuestras ideas!Y os digo que los Zeta si que disparaban gomas por la espalda, no se andan con tonterías.
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
21 nov 2004
esoy contigo apache, no hay nada de malo en las acciones, de hecho son buenas y demuestran la fuerza que tenems si hubiesemos sido más a saber que otro icono capitalista podriamos haber atacado, yo me kedé en casa pq no me fiaba de la convocatoria, a ver si la proxima vez esta más organizada y vams más peña.

Salud y unidad!!!
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
21 nov 2004
apache,jo vaig estar a la mani i vaig vore el ke passà.No vaig a cagar-me en la gent ke destrossava,però simplement crec ke és negatiu si volem difondre unes idees...la gent,als quals ens volem dirigir quan ens manifestem,no ens escoltarà.Sé ke és de veres ke costa aguantar-se quan estàs davant d'el corte ingles i tal,però si jo ara mateix coençara a destrossar tot el ke odie d'este món...et dic ke poca cosa kedaria en peu.El cas és ke el fet d'actuar així de violentament fa ke estes manis tinguen cada cop menys penya(bo,enguany ha estat un poc inusual...).Kè fem diguent-li a un iaio del carrer allò de "no nos mires,únete" amb la mitat dels manifestants amb les mans carregades de pedres,barres de ferro i fins i tot alguna paperera?
També hauriem de pensar si algunes actuacions concretes ténen lògica.Com per exemple,el fet d'atacar un mc donald's amb tot de gent dins.Que si que si,que atacar una estructura capitalista està bé,però...i la gent de dins?Té algo ke vore?Els podríem haver fet mal,si hi havia gent major li podria haver donat un atac de nervis,saps?Es cert ke no stà bé ke vagen allí eixos clients,però igual hi havia per exemple algun "currante" ke sols li donava temps d'anar allí a sopar un hamburguesa en 15 minuts...jo ke sé,autocrítica,cony!
--Per cert, quechua,la pròxima volta podria ser este dissabte...españa2000 es manifesta amb el gav,i crec ke per la vesprada també es manifesta contra la inmigració.Sabeu si s'ha convocat alguna cosa?
salut i canya al feixisme!
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
21 nov 2004
No hay estrategia más absurda que tirar una piedra al MC Donalds, no será mejor informar a los que consumen y mantienen esa empresa mercenaria?

Antes se irá a pique si informas a la gente y deja de consumir su producto que si le rompes un cristal, que solo tendrán que poner uno nuevo...

mmmm...ademas es muy bueno tu motivo por el que apedrearlo. Dices "que intoxican a todo dios" quizá deberías saber que el problema principal es que desplazan a la población nativa y expropian terrirorios para el pasto de vacas. Explotan a trabajadores, causan daños en el medioambiente para habilitar pastos y intervienen en las presiones para liberalizar mercados.


Si quereis ser un movimiento sectario, tirar piedras para automarginaros/ si quereis enganchar a las masas informar, protestar y agitar
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
21 nov 2004
Espero que al menos la gente que estaba dentro del mc donalds se haya preguntado. ¿porque tiran piedras contra el mc donalds?.
Estuve en la mani hasta que nos separamos en el cauce viejo del rio, a mi parecer esta claro que a la mani le ha faltado organizacion (por ejemplo simplemente haber repartido panfletos, mantenernos mas unidos y tener unos objetivos fijos) . Pero es bueno que a estas alturas en Valencia haya gente que practique la desobediencia civil y tenga narices a tirar piedras contra los simbolos del capitalismo. Es triste que despues de una tarde de luxa uno llegue a casa y vea mensajes de compañeros que no se mojaron nada (haber intentado organizar y acudir vosotros) criticando sus acciones. Al fin y al cabo todos perseguimos lo mismo.
Animo y a seguir luxando!
Si en vez de 200 hubieramos sido 1000, otro gallo cantaria!
El finde semana siguiente a organizarse mejor (ya deberiamos estar moviendonos en vez e tanta critica)
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
22 nov 2004
se monta algo el fin de semana ke viene por lo de la mani de españa2000??
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
22 nov 2004
Estic amb vosaltres "II" i "A Apache"

Salut REvolució i no Involució (agafar pals i pedres com a l'era primaria...homo erectus...)Que consti que legitimo la defensa de la pedra a Palestina, cuan no queden altres eines, naturalment!
Viva la policia anarquista!!!
22 nov 2004
La próxima convocatoria conjunta España2000-agropunks-narcotraficants i policia contra els moviments socials valencians.

Realment ens estan posant una trampa massa infantil i estem caiguent.

Black Block valencià=skorpion=police

Fuck OFF!
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
22 nov 2004
jo crec q destrossar diversos objectius, com son la generalitat, l'ajuntament, el mcmerda... està bé, però considere una tonteria i crec que es passaren destrossant papereres, cabines, etc, ja que això no tenia res a veure amb la mani...
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
22 nov 2004
mani.jpg
cOmO Me pIkA La nArIz!
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
24 nov 2004
sI, Ya SAbemoS q Os InFLAN a Speeeedddddd
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
25 nov 2004
si a la mani del 20N forem 200 i pico pels rumors de que es presentaria E2000, quants cregueu que serem a una contramanifestació d'E2000?
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
27 nov 2004
Sols vuic dir que València ja és una ciutat prou de dretes com per a ke li donem més raons amb akests actes irracionals...Acàs no ens donem compter que el pp es el partit més votat a TOTS els barris valencians?ens creem que aquesta gent s'afiliarà a la CNT de vorer com cremem la porta de les corts, i com rebentem uns cuants containers?lagentque després tindrà que netejar i arreglar tots aquests desperfectes no són...espera com era ke ho he oblidat..a si, TREBALLADORS?!?Pot ser a altres ciutats funcione, però a València...no lis donem més excuses a aquests mamuts...però si avui han eixit milers de valencians contra la "invasió catalana"!!!te sentit?!?!cremem una geperudeta en la plaça de sant agusti pa vorer si sen van a casa¿¿??I per últim, creeu de veritat que el 20N és una bona dada per armar la ke es va armar?m'imagine els meus pares i avis: "S'HA MORT FRANCO, AU A CREMAR UN CORTE INGLES"...jo no sóc un violent, però no sóc un gilipolles ke veu una botella rebentantse contra una pared i es fica a carregarseu tot sense sentit...au
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
27 nov 2004
aleshores kina merda de borroka estas fet,no mereixes portar eixe nom.
Re: Ultimas noticias manifestacion antifascista valencia
27 feb 2006
aixo va per serrano:
ser catalanista también es ser nacionalista!! enterao!!
Sindicat Terrassa