Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: antifeixisme
(La Haine)::: Cobertura 20N: Madrid, Málaga y Zaragoza antifascistas :::
20 nov 2004
Sigue en La Haine la cobertura en directo de la manifestacion

www.lahaine.org
http://www.lahaine.org/b2/articulo.php?p=4929&more=1&c=1

::: Cobertura 20N: Madrid, Málaga y Zaragoza antifascistas :::
x La Haine - [20.11.04 - 19:20]

::: minuto a minuto :::

19.20 - MALAGA: Al parecer, en una manifestación antifascista ralizada recientemente hubo varias detenciones, y a estos jóvenes la policía les amenazó con que "el 20N vamos a ir a fierro a por vosotros". Por tanto, miembros de la organización comentan que, en principio, con la cantidad de gente que participa en la movilización (ahora 80-100 personas) se van a quedar concentrados en la estación de autobuses.
Entre los manifestantes se observa a gente de la organización andaluza "jaleo!!!", de Juventudes comunistas, de CGT e Izquierda Republicana.

19.15 - MADRID: Unas 1000 personas están concentradas ya en la plaza de Cibeles, ocupando la calle, mientras continúa llegando gente. La policía ha cortado con vallas la calle Alcalá, y se observan 9 furgones de antidisturbios apostados en el lado derecho de Alcalá (hacia Sol). Banderas castellanas y republicanas dan color a la marcha.

19.05 - MALAGA: Hay unas 30 personas concentradas en la estación de autobuses, a la espera de que lleguen otros grupos. No hay policía en este mismo lugar, pero 5 furgones se esconden a una manzana. Una pancarta desplegada en la que se lee "No al fascismo, organízate y lucha (con una A anarquista)". También se observan banderas negras, algunas con el lema "20n: acaba con el fascismo". Un manifestante porta una bandera republicana. Acaba de pasar un grupo de fascistas mostrando una bandera de la España franquista, sin que se hayan producido incidentes.

This work is in the public domain

Comentaris


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: (La Haine)::: Cobertura 20N: Madrid, Málaga y Zaragoza antifascistas :::
20 nov 2004
Cobertura 20N: Madrid, Màlaga i Zaragoza *antifeixistes :::



La Haine - [20.11.04 - 21:00]



::: minut a minut :::



21.00 - MADRID: Un grup d'entre 30 i 50 persones ha *barricado el carrer Hortes amb cubells d'escombraries i tanques, i 2 cabines de Telefònica han estat atacades al final del mateix carrer. Fins al moment la policia no ha aparegut pel lloc.



20.50 - ZARAGOZA: La manifestació ha arribat fins a l'Avinguda Goya i ha tornat a baixar per Gran Via. La presència policial no és important al costat de la marxa. Un servei d'autodefensa protegeix als manifestants, situat des de la part davantera fins a la meitat de la marxa. Els membres d'aquest grup estan en contacte permanent per si tingués lloc qualsevol tipus d'incident.

Durant el recorregut, activistes estan pintant "nazis no. Llibertat anarquistes presos", amb plantilles. La gent coreja "*policia assassina" i "els carrers són nostres"



20.43 - *MALAGA: La manifestació *antifeixiste s'ha dissolt per complet.



20.40 - MADRID: La manifestació s'ha dispersat gairebé completament, quedant uns 200 manifestants en la porta del Sol.



20.35 - ZARAGOZA: Acaba de sortir la manifestació composta per més de 1000 persones, que després de donar la volta a la Glorieta del Paradís ha començat a pujar per Gran Via. En aquests moment ha arribat a la Facultat d'Empresarials on es va a penjar una pancarta amb el lema "contra la fortalesa europea: resistència". Els manifestants canten "bloc, bloc, bloc *antifascista", "Zaragoza *antifascista", "immigrants benvinguts" i "contra el feixisme i el capital, la lluita és l'únic camí".



20.30 - MADRID: S'acaba de desconvocar la manifestació. Alguns grups de manifestants estan pujant cap a Tirso de Molina al crit de "a per ells *oé" i la resta de moment es manté en la porta del Sol. L'ambient és de tensió però fins a ara no s'han *porducido cap tipus d'incidents.



20.20 - *MALAGA: La manifestació ha arribat a la Plaça Constitució, ficant-se per un carrer per als vianants (C/ *Larios) per a evitar que els furgons policials els seguissin, si bé policies a peu han escortat la marxa. En aquesta plaça hi ha una gran bandera d'Espanya, contra la qual els activistes han llançat crits. Alguns grups s'estan dissolent.



20.10 - ZARAGOZA: Unes 500 persones estan concentrades en la Glorieta *Sasera, lloc habitual de partida de les manifestacions *antifascistas organitzades el 20 de novembre. un membre de "Ofensiva *Antifa 2004" comenta a La *Haine que "vam esperar que unes 1000 persones participin en la manifestació d'avui. Com tots els anys, abans de sortir es cremarà una *esvástica". La pancarta principal exclama "immigrants, no ens deixis solos a Europa. Junts contra el feixisme i el capital."

Així mateix, comenta que un grup de nazis es va reunir aquesta tarda en el cementiri de *Torrosa per a homenatjar a 3 feixistes de Saragossa que fa 3 anys van tenir un accident de cotxe i van morir. A la nit els feixistes han organitzat un concert.



20.05 - MADRID: La manifestació va arribar a la Porta del Sol fa uns minuts, on tot just s'observa presència policial. Un jove apunyalat per un grup de nazis (el jutge va condemnar a l'autor amb 50.000 *pts de multa - uns 250 euros) ha *leido un comunicat de denúncia. Els organitzadors ha penjat la pancarta principal en unes bastides de la plaça.



19.55 - *MALAGA: Després d'algunes discussions entre els organitzadors i la resta d'activistes, unes 120 persones finalment han sortit en manifestació per la sobre ca Avinguda Andalusia, sense ocupar el carrer. AL crit de "llei de *extranjeria per a la reina Sofia" es dirigeixen a Plaza Marina, ple centre de *Malaga, i estan vigilats per la policia nacional, visible en cada cap de carrer.



19.45 - MADRID: La manifestació, la cua de la qual està en la confluència entre Alcalá i Gran Via, està arribant ara a la Porta del Sol en un ambient animat i combatiu. Hi ha almenys 7 furgons de la policia i antidisturbis a peu que tanca la marxa, per darrere del grup d'autodefensa. També un grup d'antidisturbis camina per davant de la manifestació.

S'observa una pancarta de *Alcorcón *Antifascista que recorda "la guerra del passat és la guerra pel futur". Un helicòpter de la policia sobrevola la marxa, *ganandose l'esbroncs de la gent, que canta "resistència", "vosaltres feixistes sou els terroristes" i "a per ells, *oé". El servei d'autodefensa, com part de l'organització de la manifestació, ha repartit un pamflet explicant per a què estan. Durant el recorregut, activistes estan posant adhesius de "100% *antifascista . 100% *anti-racista" i de les "*BAF" (Brigades *AntiFascistas).



19.40 - *MALAGA: Un centenar de persones, entre elles molta gent jove, estan concentrades en l'estació d'autobusos cantant "contra el feixisme i la seva violència, ara i sempre resistència", "40 anys basten" i "el feixisme avança si no se li combat". 2 furgons de la policia estan apostats enfront dels manifestants.



19.30 - MADRID: La manifestació, formada ara entre 2500 i 3000 persones, acaba de sortir, amb una pancarta de capçalera que denuncia "Feixisme i racisme: eines del capitalisme". També s'observa altra pancarta en la qual es llegeix "*cotra el feixisme i capitalisme: odi".

AL pas per la confluència entre Gran Via i el carrer Alcalá hi ha 10 furgons de la policia, i un grup d'autodefensa s'ha col·locat davant per a protegir a la manifestació. Aquestes persones van vestides de negre, encaputxades i amb un *brazalete vermell d'identificació. envolten tota la manifestació.

Un manifestant comenta a La *Haine-Madrid que "sembla que està donant una mica de resultat el del cordó d'autodefensa, perquè la policia està molt *tranquilita, no ens estan atabalant i tampoc ens ha acordonat".

Una pancarta de la Joventut Comunista de Madrid exclama "contra el feixisme, la joventut vencerà".

Els manifestants coregen "Madrid serà la tomba del feixisme", "no, no, no passaran" i "la policia tortura i assassina".

S'observen diverses banderes basques i alguns manifestants amb adhesius del sindicat anarquista *CNT.



19.20 - *MALAGA: Pel que sembla, en una manifestació *antifascista *ralizada recentment va haver diverses detencions, i a aquests joves la policia els va amenaçar amb que "el 20N anem a anar a *fierro a per vosaltres". Per tant, membres de l'organització comenten que, en principi, amb la quantitat de gent que participa en la mobilització (ara 80-100 persones) es van a quedar concentrats en l'estació d'autobusos.

Entre els manifestants s'observa a gent de l'organització andalusa "ovaciono!!!", de Joventuts comunistes, de *CNT i Esquerra Republicana.



19.15 - MADRID: Unes 1000 persones estan concentrades ja en la plaça de *Cibeles, ocupant el carrer, mentre continua arribant gent. La policia ha tallat amb tanques el carrer Alcalá, i s'observen 9 furgons d'antidisturbis apostats en el costat dret d'Alcalá (cap a Sol). Banderes castellanes i republicanes donen color a la marxa.



19.05 - *MALAGA: Hi ha unes 30 persones concentrades en l'estació d'autobusos, a l'espera que arribin altres grups. No hi ha policia en aquest mateix lloc, però 5 furgons s'amaguen a una poma. Una pancarta desplegada en la qual es llegeix "No al feixisme, organitza't i lluita (amb una A anarquista)". També s'observen banderes negres, algunes amb el lema "20n: acaba amb el feixisme". Un manifestant porta una bandera republicana. Acaba de passar un grup de feixistes mostrant una bandera de l'Espanya franquista, sense que s'hagin produït incidents.
Sindicato Sindicat