Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: educació i societat
Quina fama te la Universitat Pompeu Fabra?
20 nov 2004
Em podrieu ajudar?
Hola, visc a l'estranger i l'any que ve vinc a estudiar a Barcelona. No tinc ni idea de quina reputacio te la UPF. alguns m'han dit que te fama de ser una universitat 'pija'. Es veritat?
Gracies!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Quina fama te la Universitat Pompeu Fabra?
20 nov 2004
tu creus que has de preguntar això al acolumna de notícies d'indymedia

quina manera de malbaratar un espai de contrainformació popular!
Re: Quina fama te la Universitat Pompeu Fabra?
20 nov 2004
Això també pot ser contrainformació, està demanant referències de la UPF, informació no formal(q no sigui la web de la uni, o altres dades oficials). Això pot ser molt més productiu q no les discussions amb feixistes i policies que solen haver a indymedia.
En quant a la resposta a la pregunta de la Laia, dir-te que la Pompeu va intentar ser la universitat pública d'èlit, i pot ser hi ha millors instal·lacions, en quant a lo de pija, és veritat que molta gent s'ha cregut això de l'elit, e intenten mostrar-se així, molta gent, però depén de facultats- dret i econòmiques ho són molt, en canvi Humanitats o polítiques no tant- però per a mí el pitjor és que no trobes quasi professors més a l'esquerra del tripartit, hi ha un bon grapat de professors d'economia neoliberals formats a Chicago, i així trobo que pateix un fort esbiaix cap a la dreta respecte altres universitats com l'Autònoma o la Central, encara que també és veritat que de feixistes més rancis és difícil de trobar-se, en canvi a les altres és possible, seria així com una uni post-moderna pro-gestió i pretesament desideologitzada, tipus Forum 2004, feixisme post-modern li diuen altres.

Algú que ha patit la educació en aquesta universitat.
Re: Quina fama te la Universitat Pompeu Fabra?
20 nov 2004
Que et diguin que l'horari ha de ser de matí i tarda obligatòriament els primers anys perquè no volen que curris, no és una criva?
Re: Quina fama te la Universitat Pompeu Fabra?
20 nov 2004
És una criva ben clara, però aquest model és el que volen importar la Central i l'Autònoma. Sobra gent al mercat laboral, així que mentre la gent que estudia no pugui treballar, menys problemes tindran els gestors polítics d'aquesta societat, el que no sé és com no ens adonem que el que hem de fer és reparti el treball i la riquesa. Acabem amb el capitalisme!!!!!
Re: Quina fama te la Universitat Pompeu Fabra?
20 nov 2004
tingueussiu una colla d'inutils com a professors i unes instal·lacions que es cauen soles pel que fa a a algunes de Diagonal i que quan vas a fer pipi se't pot reventar una canonada a la cara, ja veuriem si es millor el feixisme post-modern o el feixisme, a seques
Sin Piedras diary
21 nov 2004
Sin Piedras diary
introducció
Fotografia gran: lâequip de Sin piedras. Dâesquerra a dreta: Pau Itarte (director), Marc Zumbach (director de foto, assegut), Roger Orcau (So), Yazan, Fawaz (el nostre traductor), Quim Fuster (director) Fotografies petites: Yazan i Sergi
© Sin Piedras

Quim Fuster, director i impulsor del documental âSin Piedrasâ? i Marc Zumbach, director de fotografia, estan, desde el 17 de maig 2004 amb un equip a Hebron, a Palestina. Ens obren un diari, resumint-se les condicions de rodatge i els seus testimonis de cada dia.

Sin Piedras, la pel·lícula

Aquest documental (sortida : final de 2004) presentarà la realitat paral·lela de dos nens: En Sergi (10 anys) de Barcelona i en Yazan (10 anys) dâ Hebron. Els dos nens ens mostraran el seu entorn més pròxim i íntim, a través de les seves vides cotidianes.

Todo el equipo de sin piedras quiere agradecer particularmente a :
IPYL (International Palestinian Youth League): www.ipyl.org
Universidad Ramon Llull: www.blanquerna.url.es

http://www.lost-artist.com/sin-piedras/diary/ca/sp-000.html
Re: Quina fama te la Universitat Pompeu Fabra?
21 nov 2004
si tienes miedo de que esta uni sea pija y eso te es un problema para venir, más claro agua: vete a otra. esta uni es mogollóooooooooooon de pija: el ambiente, la forma de vestir de la peña, de hablar, de pensar, etc.
Re: Quina fama te la Universitat Pompeu Fabra?
21 nov 2004
doncs la upf és pública igual que la uab o la ub....
Re: Quina fama te la Universitat Pompeu Fabra?
21 nov 2004
Escolta,mira:

yo soc estudiant a una uni privada i tb amb fama de pija,i bueno ara em vull canviar a la uab pero no pq sigui pija la meva sino per la pasta, alla a la uni on vaig q te fama de pija e trobat fent amb el mateix problema que jo i no tothom es pijo,tot i tenir fama de pijo i an persones q no ho son,tot es probar-ho...i juntar-se amb qui toca i sobretot no perdre les teves idees
Re: Quina fama te la Universitat Pompeu Fabra?
22 nov 2004
pos io vai anar a la upf i home una mica pija si k es, pero el mes greu es el fet k es un cau d borregos, no es mou ni deu.

No te punt d comparació pel k fa a moviment estudiantil, això si, té unes instalacions força bones (i birra barata XD).
D totes maneres dpen en gran mesura d la carrera k fagis, no es el mateix dret i economiques k politiques per exemple. O les carreres d ciencies o tecniques, k regna l'apoliticisme, la gent va a la seva i no l'importa el k passi pel mon (en general).
Sindicat Terrassa