Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió
Noticies sobre els 2 detinguts a l'hospitalet
20 nov 2004
El grup parlamentari d'ERC ha interpelat a la Mesa i a la Comissió de Justícia i Interior del Congrés dels Diputats al voltant dels dos joves presos d'Hospitalet que ja porten 45 dies tancats al centre penitenciari de la Trinitat Vella de Barcelona. El ministre de l'Interior a de respondre a les seves preguntes.
**A la Mesa del Congreso de los Diputados**
Joan Tardà i Coma, en su calidad de Diputado del Grupo Parlamentario Esquerra Republicana, y al amparo de lo establecido en el artículo 185 y siguientes del Reglamento de la Cámara, formula al Gobierno español las siguientes preguntas, solicitando su respuesta por escrito

¿Qué trato recibieron los ciudadanos ***** y ***** en la comisaría de Nou Barris de la ciudad de Barcelona la madrugada del día 4 de octubre de 2004?

¿Tiene conocimiento el Gobierno de los posibles malos tratos infringidos a los ciudadanos ***** y ***** en la comisaría de Nou Barris de la ciudad de Barcelona durante la madrugada del día 4 de octubre de 2004?

¿Ha abierto el Gobierno algún tipo de investigación en relación al supuesto trato vejatorio y violento recibido la madrugada del día 4 de octubre de 2004 en la comisaría de Nou Barris de la ciudad de Barcelona que han sido denunciados por los ciudadanos ***** y ***** ?

¿Cree verosímil el trato denunciado por el ciudadano *****, que confiesa haber sido golpeado por seis agentes de policia mientras permanecía esposado en la comisaría del distrito de Sants de la ciudad de Barcelona durante la madrugada del día 4 de octubre de 2004 por cuya razón perdió la capacidad auditiva en el oido derecho, tal como corroboró el examen forense que se le practicó una vez puesto en libertad?

¿Conoce el gobierno el grado de verosimilitud de lo declarado por los ciudadanos ***** y ***** que denuncian malos tratos y torturas en las dependencias de la comisaría de Nou Barris de la ciudad de Barcelona durante la madrugada del día 4 de octubre de 2004, llegando incluso a ser uno de ellos intimidado con una pistola, mientras era advertido que de no firmar una declaración inculpatoria le dispararían un tiro “entre ceja y ceja�, y que fue obligado a permanecer de pie durante horas y no se le permitió desplazarse más allá de una baldosa de 30 cm y que en cuanto lo hacía era golpeado?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Noticies sobre els 2 detinguts a l'hospitalet
21 nov 2004
servirà d'alguna cosa?
polítics: bla, bla, bla...
adquirir ressò mediàtic, guanyar eleccions. dos joves empresonats i torturats no són res per a aquests farsants, amants del poder...
Re: Noticies sobre els 2 detinguts a l'hospitalet
21 nov 2004
Lasmia l'has clavada.
Els trepes d'ERC estan utiltzants a ***** i ***** per guanyar-se el suport de l'esquerra "combativa".

El seu discurs esquerranos tant sols amaga la seva complicitat objectiva amb els que van segrestar i torturar l'Eudald i l'Armengol.

Solidaritat activa i de base.
Re: Noticies sobre els 2 detinguts a l'hospitalet
21 nov 2004
I si ERC no els donés suport llavors igualment sortiries aqui escrivint collonades...
Re: Noticies sobre els 2 detinguts a l'hospitalet
22 nov 2004
diguin el que diguin, la seva raó de ser és integrada en unb estat repressiu, policial

si volen ser útils que no s'apuntin tantos de màrqueting

que canviin les legislacions que permeten la tortura
Re: Noticies sobre els 2 detinguts a l'hospitalet
22 nov 2004
si ho fan pq ho fan i si no ho fan pq no ho fan.

Però esk no sempre es pot anar tirant merda en contra dERC, d tant en tant alguna cosa bé si k fan collons. (k consti k ni els votaré ni res semblant, pero fot rabia veure k nomes pq son ells ja neua carregarvosels)
Re: Noticies sobre els 2 detinguts a l'hospitalet
22 nov 2004
doncs això, que es posin a treballar per a la reforma de les lleis que permeten les tortures... que es deixin de gestos de màrqueting. això ho pot fer qualsevol aparell propagandístic. estan al congrés per redactar lleis, no?

nosaltres estem aquí
Sindicat Terrassa