Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Absolució Joves Vilassarencs
19 nov 2004
No hi ha presons, no hi ha lleis que engarjolin els nostres somnis!
Cartell_lletres.jpg
Denunciem la criminalització que s'està duent a terme des dels aparells policials encarregats d'executar les lleis que protegeixen a aquelles institucions que promouen el sexisme i la discriminació, i manifestem el nostre suport als dos joves vilassarencs acusats de "deslucimiento de biénes públicos" puntualitzant que, les conseqüències legals d'aquest fet insignificant, podrien enviar a presó a un dels encausats.
Convé valorar el rerefons social, i reflexionar quin es el preu que han de pagar els que opten per denunciar amb tots els mitjans que tenen al seu abast la discriminació, la intolerància o la precarietat que cada dia relega a milers de persones a una condició d'indefensió davant d'unes pràctiques que gaudeixen de la situació d'estar encuadrades en un marc legal que el cos de la policia local o el dels mossos d'esquadra defensen amb tots els mitjans que els donen els aparells que s'encarreguen d'administrar la "justicia".
Denunciem també l'onada repressiva que estàn patin els diversos moviments socials que conformen el teixit associatiu del principat. Exemples com el del cas recent dels 2 detinguts de l'hospitalet o dels 3 joves graciencs, il.lustren el tarannà no tan democràtic del tripartit que tan s'afanya a autodenominarse el portador del canvi a catalunya.

Demanem l'absolució dels dos joves vilassarencs i l'aturada de la ràtzia contra la dissidència i les seves expressions.

No hi ha presons, no hi ha lleis que engarjolin els nostres somnis!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Absolució Joves Vilassarencs
20 nov 2004
no podem permetre que siguin engarjolats aquells que lluiten per ser escoltats, l'opinio es un dret, si no tenim ni aixo que ens queda?
Re: Absolució Joves Vilassarencs
20 nov 2004
La repressió i criminalització no han d'aturar els nostres anhels de llibertat, mitjançant la transformació social. Aquestes persones estaven lluitant pel bé col·lectiu. Ara és hora que, com els tres de gràcia, com els nois de l'hospitalet, la força col·lectiva els doni suport.

Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!Solidaritat!
Sindicato Sindicat