Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Acta de l’Assemblea del 15-nov-2004 convocada des de Can Masdeu
19 nov 2004
S’explica la situació legal actual de Can Masdeu i l’objectiu de l’Assemblea: obrir la campanya de pressió popular per la defensa de la vall de Can Masdeu a la participació de tots els col.lectius vinculats al projecte; fer una campanya tots junts, que integri les nostres lluïtes qüotidianes
Acta_15.rtf
Acta_15.rtf (18,44 KiB)
Acta de l’Assemblea convocada des de Can Masdeu, dilluns 15 a l’Ateneu de Nou Barris, 19h-21:30h.

Hi participen els següents col.lectius i persones: Horts Comunitaris de Can Masdeu, Espai Canalla, Akí me planto, Pla Comunitari de la Zona Nord, Col.lectiu de Solidaritat amb la Rebel.lió Zapatista, Associació de Veïns de Torre Baró, FAVB, CSOA Can Vies, CSOA Hortet de Santa Eulàlia, Associació de Veïns de Roquetes, La Torna, vivenda de Can Masdeu, Xarxa Contra el Tancament d’Empreses i Precarietat, Miles de Viviendas, Kan Pascual, Villa Aurèlia, Ateneu Rosa de Foc, Casal de Joves de Roquetes, YoMango, Assemblea d’Okupes de Barcelona, Plataforma en Defensa de la Vall de Can Masdeu, Coordinadora d’Entitats de Nou Barris, Casal de Barri de la Prosperitat, Ateneu de Nou Barris, Assemblea de resistències al Fòrum, Okupem les Ones, Xarxa d’Afinitats, Infoespai, Xarxa Agroecològica de Catalunya, Plataforma Transgènics Fora, veïns d’Horta.

S’explica la situació legal actual de Can Masdeu i l’objectiu de l’Assemblea: obrir la campanya de pressió popular per la defensa de la vall de Can Masdeu a la participació de tots els col.lectius vinculats al projecte; fer una campanya tots junts, que integri les nostres lluïtes qüotidianes. Aquesta seria una campanya a llarg plaç però que ara mateix té un primer objectiu a curt termini: el judici del dia 30 de desembre. S’explica la proposta d’acció que s’havia pensat de cara a aquest judici. La idea sembla interessant i es comença a treballar en profunditat, amb idees i propostes des dels diferents col.lectius i persones. Finalment es decideix fer un dia d’acció-cercavila (amb bicicleta, patinet, transport públic…), una acció prèvia de difusió i convocatòria i també s’elavora un llistat de coses que es poden anar fent de forma descentralitzada, paral.lelament a aquestes accions. També es creen algunes comissions de treball: la de material gràfic, la de difusió i acció prèvia, i la de coordinació, el grup de gent que organitza les accions que es faran a Nou Barris, i el grup de gent que prepara les del centre de Barcelona.

Es convoca la propera assemblea per acabar de concretar l’acció prèvia i la del dissabte 27, el proper dissabte dia 20 a les 11h a Can Masdeu (PIC). També s’hi farà un taller de pancartes i materials diversos.

Calendari/estructura de les accions:

-Acció de difusió i convocatòria
-Divendres 26: Bicifarra de Sant Andreu
-Dissabte 27: Acció conjunta amb 4 convocatòries fixes i altres actes que puguin sortir, de forma descentralitzada. (qualsevol col.lectiu que vulgui realitzar algun tipus d’acte pot venir-ho a exposar a la propera assemblea, fer-nos arribar la idea per e-mail o trucar-nos)
1- Sortida des de Can Masdeu i Ofensiva Hortícola al Districte de Nou Barris, passant per diferents punts del Districte (Torre Baró, Casa de les Aigües, etc.)
2- Dinar popular (a confirmar el lloc)
3- Acció (jocs rurals) al centre de Barcelona: qui són els responsables?
4- Sopar-acció al Port Nàutic, davant de correus
- Diumenge 28: Construcció d’un Dome a Can Masdeu. Kafeta rurbana.


Espais de difusió del projecte de Can Masdeu, i de visibilització de la situació:

-FAVB: difusió a les diferents associacions de veïns que en formen part
-RECICLART (a Sant Andreu): fira que se celebra el dia 30, dia del judici. Obren un espai per Can Masdeu.
-Xarxa contra el Tancament d’Emprerses i la Precarietat: difusió a l’esquerra sindical. Espai dins les jornades dels dies 10 i 11 de desembre.

També van sortir un munt d’idees per anar fent de forma paral.lela a les accions previstes. Qualsevol proposta que tingueu es pot afegir a aquesta llista. Durant l’Assemblea del proper dissabte dia 20 s’en farà un repàs i es valorarà quines són les propostes prioritàries i assequibles, de tota manera si qualsevol col.lectiu o persona té qualsevol idea que ja es pugui dur a la pràctica, endavant!

Telèfons de contacte: Titi-657028587, Addaia-654691654, Eva-620752347
canmasdeu ARROBA moviments.org

Esteu tots i totes convidades a l’Assemblea-taller del dia 20, a partir de les 11h del matí. Can Masdeu prepara el dinar.
Mira també:
http://www.canmasdeu.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat