Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
"Libertad presos de hospitalet". Texto octavilla
19 nov 2004
Hola, os pasamos el texto de una octavilla que hemos realizado, la podeis copiar e imprimir, si os parece, y así ayudar a dinfudir nuestra lucha.

EN ESTA DEMOCRACIA SE TORTURA

La noche del 4 de octubre Eudald y Ermengol fueron detenidos relacionándolos con el ataque, con cócteles molotov, a la comisaría de Sants.

Después de un arresto donde la policía provocó que se estrellaran contra unas motos aparcadas produciéndole daños en las cevicales a Ermengol y daños leves a Eudald, se los llevaron a comisaría.

Allí se les aplicó la ley antiterrorista. La audiencia nacional anuló la medida y la policía siguió insistiendo en aplicársela.

Se les negó el agua, se les negó ir al lavabo, se les negó moverse, se les negó la comida, se les insultó, se les amenazó, se les golpeó, llegaron a apuntarlos con sus pistolas.
SE LES TORTURÓ.

Se inculparon de haber cruzado unos contenedores en la carretera. El juez de instrucción nº 3, Juan A. Ramirez Sunyé decretó el ingreso en prisión preventiva y sin pruebas por daños y desórdenes públicos (cargos sin suficiente gravedad para el ingreso) aludiendo precariedad laboral y desarraigo social.
SER POBRE ES DELITO

Eduald y Ermengol continúan en prisión preventiva hasta que la Audiencia Provincial resuelva el caso.

Estaremos frente a la Audiencia!!!

Las torturas pertenecen a las DICTADURAS

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "Libertad presos de hospitalet". Texto octavilla
19 nov 2004
(cat)
EN AQUESTA DEMOCRACIA ES TORTURA
La nit del 4 d'octubre Eudald i Ermengol varen ser detinguts relacionant-los amb l'atac amb coctels molotov a la comisaria de Sants.
Desprès d'un arrest on la policia va provocar que s'estrellessin contra unes motos aparcades, produïnt danys a les cervicals a Ermengol i danys lleus a Eudald, s'els varen endur a comisaria,
allà s'els va aplicar la llei antiterrorista. L'audiència nacional va anular la mesura i la policia va seguir insistint en aplicar-la.
S'els hi va negar l'aïgua, s'els hi va negar anar al lavabo, s'els hi va negar moures, s'els hi va negar el menjar, s'els va insultar, s'els va amenaçar, s'els va colpejar, fins i tot els varen apuntar amb les seves pistoles.
S'ELS VA TORTURAR.
Es van inculpar d'haver creuat uns contenidors a la carretera. El jujge d'instrucció no. 3, Juan A. Ramirez Sunyé va decretar l'ingrès a presó preventiva i sense proves per danys i desordres públics (càrrecs sense la suficient gravetat per l'ingrès) aduïnt precarietat laboral i desarrelament social.
SER POBRE ES DELICTE.
Eduald i Ermengol segueixen en presó preventiva fins que l'audiència provincial resolgui el cas.
Serem devant de l'audiència!!!
Les tortures pertanyen a les DICTADURES.
Re: "Libertad presos de hospitalet". Texto octavilla
19 nov 2004
És el jutjat nº13 no el 3

Las torturas también forman parte de la regulación democrática


Llibertat Eudald i Ermengol
US VOLEM A CASA JA!
Sindicat Terrassa