Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Atac al Pi de les Tres Branques
18 nov 2004
Arrenquen la placa i hi pinten una estanquera. El mateix pi és pintat amb la bandera espanyola.
Dissabte al matí va arribar la noticia. Un jove excurcionista va donar detall del què havia vist al pla de campllong:
Una bandera espanyola pintada al lloc on fins fa poc hi havia una placa i el pi vell ple de cops (més encara) i l'estanquera pintada en un dels seus troncs. A falta de fotos i detalls ho deixo aquí.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atac al Pi de les Tres Branques
18 nov 2004
a on es troba aquest pi??
Re: Atac al Pi de les Tres Branques
18 nov 2004
El pi es al pla de campllong molt a prop de Berga. Conta la llegenda q el v aplantar Jaume I. Desprès durant el segle passat fou un dels anomenats Arbres de la llibertat, utilitzats pels excursionistes per apart d'anar-hi a passejar simbolitzar uns ideals enfrontats als de la Dictadura de Primo de Rivera.

Per cert el pi ja fa anys que es mort i de les 3 branques un llamp se n'endugué una. Actualment, vaja i ja fa molts anys, s'hi fa una trobada a mitjans juliol. A l'aplec, abans de caire catalanista tradicional, ja sabeu tota la mandanga de la barretina... actualment hi ha una forta participació del jovent amb ua renovació ideologoica molt important. Tant es així que aprop del Pi vell hi ha un pi jove, aquest sense llegenda ni història que es l'anomenat Pi Jove, que el destí ha volgut q tb tingui 3 branques. Alguns anys hi ha hagut veritables batalles campals en el Prat de Campllong degut a la presencia de provocadors de ulta dreta catalana arropats per les forces d'ocupació locals, o sigui els mossos. Vaja els enfrontaments eren entre antifeixistes i membres dels mossos que no estavenb de servei, si aquells del malanomenat Unitat Nacional quan es podrien dir amiguets de convergencia comprats pel govern!

Bé potser algú de berga ens en podra explicar més coses.
no son branques
18 nov 2004
es diu π de les 3 branques, però això confón a qui no l'hagi vist mai, en realitat son tres troncs que donen lloc a tres pins diferents amb multituds de branques cada un, el que passa és que els tres troncs s'ajunten a la base, o sigui que els 3 pins en realitat son un de sol.
Lo de les batalles campals va passar un sol any, no cal exagerar. Concretament va ser l'antiga PUA (actualment Endavant) contra les joventuts d'Estat Català. Va sortir per tots els mitjans de comunicació, vaya moguda.
Rebrot
18 nov 2004
Ni que ens vulguin tallar el pi des de Maulets cintinuarem fent el Rebrot, aquest any segur que arribem a les 28 persones, com és habitul rostirem una vedella i inundarem la zona d'acampada
Re: Atac al Pi de les Tres Branques
18 nov 2004
Mawla: www.humoristesalputoparo.ruc
Re: Atac al Pi de les Tres Branques
18 nov 2004
No os sepa mal, yo respeto vuestra lucha, pero ¿no pensáis que ese pino ya está muerto? No es como el Gernika. Mi compañera es de Berga y he visto ese pino varias veces. Da un poco de pena.

Y por favor, no penséis que soy anti-catalanista o me tratéis de facha. Hablo frecuentemente en catalán, pero no lo escribo, por las faltas.
Re: Atac al Pi de les Tres Branques
18 nov 2004
No het prehocupis "Uno" y hocupat...yo també faij moltas fal.ltes, peró no pasa ré!

Salut REvolució i Els Tres pins, les tres besones...el tristpartit (perdó, això no va aquí...)Encara que el pi no sigui una secuoya, hem refereixo a l'espectacularitat de l'abre...no crec que això sigui lo important...no?
L'arbre de Gernika també ha mort uns quants cops.
19 nov 2004
L'arbre de Gernika també ha mort uns quants cops, però què passaria si aparegués tot pintat amb l'estanquera?

Són símbols, no especímens únics al món, i com a símbols han de ser tractats: si es mor un, se'n busca un de nou.
Re: Atac al Pi de les Tres Branques
19 nov 2004
Que mas da la estanquera que la doblespañola.
Salut i anarkia
Re: Atac al Pi de les Tres Branques
19 nov 2004
si qereis rompeos la cara, pero es muy cobarde descargar la rabia en qien no tiene culpa, en este caso un viejo pino.
Re: Atac al Pi de les Tres Branques
19 nov 2004
perdó però és que no tinc ni puta ideia de que voleu dir amb estanquera???
Re: Atac al Pi de les Tres Branques
19 nov 2004
Carai que democràtics que son !!!

Assassinen a gent a les festes de Gràcia, cremen locals independentistes a Barcelona. Destroçen els símbols catalanistes, criminalitzen al jovent de Gracia i d´Hospitalet i els torturen tant com poden.

MERDOCRACIA a la espanyola.

Anem-nos preparant.
Re: Atac al Pi de les Tres Branques
19 nov 2004
I el més trist és veure uns quants suposats ultrarevolucionaris alegrant-se, o dient que els hi és igual que pintin una bandera española en un pi. Quina pena que em fan. Especialment l´uno, que potser no ets anticatalanista, però una mica tonto sí.
Sindicat Terrassa