Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: guerra
Projecció de documentals sobre Palestina
17 nov 2004
Palestina Resisteix! organitza per aquest divendres dia 19 de novembre una projecció de pel·licules sobre Palestina.
Divendres 19 de novembre, de les 19h fina a la 1h al Centre Cívic de Sant Joan (Vilanova i la Geltrú) 19.00h: Palestina cada dia (un dia qualsevol a Territoris Ocupats) 20.00h: Testimoni de naixement (testimoni de 4 dones palestines que van donar a llum en circumstàncies extremadament difícils) 20.30h: Checkpoint (impacte dels punts de control de l'exercit israelià dins els territoris ocupats sobre la població palestina) 22.00h: Nablus, la ciutat fantasma (testimoni d'un dels constants tocs de queda a la ciutat de Nablus i la feina dels internacions) 22.45h: Arna's Children (l'Arna és una dona jueva que dedica la seva vida als nenes palestins) 01.15h: One Shot (entrevistes a franctiradors de l'exercit israelià) Totes les projeccions estans subtitulades al català o castellà. Les pel·licules van ser projectades al II festival de cinema i drets humans.
Mira també:
http://www.palestinaresisteix.ar.gs

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Projecció de documentals sobre Palestina
17 nov 2004
Me parece patetico!
El cine español segurament es más bueno! siempre mirando fuera!
Re: Projecció de documentals sobre Palestina
17 nov 2004
Si la teua casa fora bombardejada,si la teua familia assassinada i el teu poble ocupat i arrasat ...el teu "rollo" insolidari i cobard,sería un altre !!!
Re: Projecció de documentals sobre Palestina
17 nov 2004
Es igual! no en facis cas! cadascú és com és, i aquest és un de tants al que ningú fa cas i ha de fer coses per cridar l'atenció!

Tota la resta i sou convidats!
Sindicato Sindicat