Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
España 2000 i Coalición Valenciana col·laboraran en la manifestació del 27-N
17 nov 2004
España2000.jpg
ESPANYA 2000 I COALICIÃN VALENCIANA COL·LABORARAN EN LA MANIFESTACIà DEL 27-NSegons es desprèn dels acords arribats en la seua última junta directiva i publicitats pel partit d'extrema dreta Espanya2000, un grup para-policial del partit conegut com les DPS oferirà cobertura a la manifestació que l'ultra Sentandreu ha convocat per al pròxim dia 27 de novembre. Cal recordar que les dues formacions ultres també van anunciar col·laboració en la fracassada manifestació del mes passat a Madrid en el que ja sembla una relació estreta que es va consolidant i que allunya al partit ultra-dretà CV de qualsevol besllum de valencianisme.

Segons es pot llegir en la pàgina digital d'Espanya2000 la formació va acordar en la seua junta directiva del passat dilluns adherir-se a la manifestació de Sentandreu i així diuen textualment âEn contacte amb Coalición Valenciana, Espanya 2000 s'adhereix a la manifestació convocada per aquest partit per al 27 de novembre a València. La comitiva d'Espanya 2000 se situará al final de la manifestació a l'efecte de no restar protagonisme al partit convocant que sufraga les despeses de la manifestació i a l'efecte d'un major control i seguretat de la mateixaâ?

A més indiquen que cediran els serveis, no ha transcendit si de forma gratuïta o pagant, d'una organització parapolicial que actua per a garantir la âseguretatâ? dels militants del partit en esdeveniments públics i que es coneix com DPS. Així en els acords publicitats de la junta directiva del partit es pot llegir que âequips de la DPS col·laboraran amb el partit Coalición Valenciana en el servei de seguretat de la manifestació. També es va acordar des de la junta d'un partit de marcat caràcter xenòfob i ultra nacionalista espanyol âfelicitar a CV per la seua iniciativa i per la seua contínua i exemplar lluita pels interessos de la nostra comunitatâ?, el que posa de manifest una immillorable sintonia entre el âvalencianismeâ? de Sentandreu i el espanyolisme xenòfob.

Hi ha que recordar que el president de Espanya2000 és José L Roberto qui també és president dâuna associació de prostíbuls i màxim accionista de Levantina de Seguridad, una empresa que sâha vist involucrada en nombroses denúncies per agressió i què té nombrosos contractes amb institucions públiques dependents d'ajuntaments governants pel PP i de la mateixa Generalitat Valenciana. A més segons han informat diversos mitjans de comunicació el nou col.laborador de Sentandreu i Coalición Valenciana, Jose Luis Roberto, va ser detingut durant la transició per la colocació de dues bombes en unes trobades nacionalistes a València, fets pels quals mai va ser condemnat, tanmateix va ser fundador de Acción Radical el grup que va participar en lâassasinat del nacionalista valencià Guillem Agulló, i que finalment va ser desarticulat per la policia per possessió d'armes.

www.diariparlem.com
Mira també:
http://www.carteleralibertaria.org/articulo.php?p=798&more=1&c=1
http://www.carteleralibertaria.org/articulo.php?p=798&more=1&c=1

This work is in the public domain

Comentaris

Re: España 2000 i Coalición Valenciana col·laboraran en la manifestació del 27-N
17 nov 2004
Los dirigentes de ambos partidos, Sentandreu y Roberto, tienen parecidos antecedentes violentos. Hay quien dice que Roberto no hace sino seguir los pasos del fundador del GAV, quien en los inicios de su andadura 'política' protagonizó numerosos escándalos en el entorno universitario a sabiendas de que sus acciones crearían polémica y le harían popular en ciertos sectores de la población.

La estrategia es muy simple: la derecha fabrica el fantasma del 'expansionismo catalán' para manipular la intención de voto de lxs valencianxs, y los satélites de la derecha (los nazis y el GAV-CV) reutilizan el mismo fantasma (ya fabricado e hinchado por los medios oficiales) para sus propios fines, fines que, lamentablemente, van mucho más allá de la mera captación de votos.

Quien dice 'expansionismo catalán' dice 'separatismo vasco terrorista' o 'inmigración delincuente'.

Es decir: los grupos extremistas y violentos logran avanzar poco a poco gracias a las estrategias electoralistas de los partidos "demócraticos" de la derecha.

En el caso de Valencia, fue Zaplana quien por primera vez relacionó directamente el aumento de la inmigración con el aumento de la delincuencia, a pesar de que los datos de la policía demostraban que no existía tal relación.

Son también los dirigentes del Partido Popular quienes, con un vergonzante argumento histórico-lingüístico, vuelven a tensar al máximo las relaciones entre valencianxs y catalanxs con el único objetivo de mantenerse en el poder.

¿Son conscientes los peperos de que sus estúpidas maniobras alimentan a grupos violentos de extrema derecha como el GAV o E2000?
Re: España 2000 i Coalición Valenciana col·laboraran en la manifestació del 27-N
17 nov 2004
ahora resulta que la inmigracion no genera delincuencia OIGA USTED QUE LAS MATEMATICAS NO SON RACISTAS,y lo que dice Carod es una argucia de la derecha para fomentar a la extrema derecha INCREIBLE
sus ustedes más esperpénticos analizando que Valle Inclán
Re: España 2000 i Coalición Valenciana col·laboraran en la manifestació del 27-N
17 nov 2004
Torna al container d'on surts, sac de bassura nazi.
Re: España 2000 i Coalición Valenciana col·laboraran en la manifestació del 27-N
17 nov 2004
la inmigración NO genera delincuencia

si acaso, son las condiciones de vida de muchxs inmigrantes las que provocan situaciones de delincuencia

y esas condiciones de vida están determinadas por las dificultades que han puesto algunos gobiernos a las integración de los inmigrantes para lucrarse así con la economía sumergida

con lo de Carod no sé a qué te refieres exactamente... ¿a que dice que el valenciano y el catalán son la misma lengua?

es que son la misma lengua, y si el gobierno central pretende decir lo contrario es el deber de Carod oponerse a ello de la forma que él crea más conveniente

la argucia de la derecha valenciana consiste en fomentar el anticatalanismo estúpido y cerril para culpabilizar al PSOE y mantenerse en el poder
Re: España 2000 i Coalición Valenciana col·laboraran en la manifestació del 27-N
17 nov 2004
Deuriem de mobilitzarmos per a tractar de impedir aquesta mani, es un bon moment per a juntarmos llibertaris, independentistes, comunistes, inmigrants, homosexuals...

Si deixem que els nazis facen una mani amb normalitat donaran uan imatge de partit politic mitjanament serios, si aconseguim boikotejarla segur que ja no fan més.

Es el moment de dir Propostes per a lluitar contra aquest nazisme ignorant.
Sindicat