Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació : xarxa i llibertat
Radio Bronka 99.0 FM... en directe per internet!!
16 nov 2004
bronka.jpg
Les grans emisores s'han apropiat del dial, la FM es una jungla en el que acostuma a sobreviure qui crida més, es a dir, qui emet amb més potència. Les administracions públiques no es conformen amb afavorir els grans grups mediàtics (els favors, amb favors es paguen), sino que legislen contra els mitjans lliures e independents en l'intent de callar-los, negant així una realitat social.

Aquests mitjans s'han convertit en petites illes de llibertat en un mar de capitalisme comvulsiu, ràdio-fòrmules comercials i manipulació informativa a diari, i cada vegada amb menys escrúpuls.

Per mirar de esquerdar una miqueta més les barreres comunicatives que ens imposen els mass-media y les administracions, volem oferir una alternativa a qui no pot arribar aquesta ràdio: l'emissió per internet.

Des de fa pocs dies podeu escoltar la <a href="http://sindominio.net/rbronka/programacion.php";>programació</a> de <a href="http://sindominio.net/rbronka/";>Radio Bronka 99.0 FM</a> en temps real, simplement obrint amb un <a href="http://sindominio.net/rbronka/audiosos.html";>reproductor d'audio</a> aquesta direcció: <a href="http://radio.sakeos.net:8001/rbronka.ogg">http://radio.sakeos.net:8001/rbronka.ogg</a> (segurament amb el Windows Media Player no funcionarà, ja que els <a href="http://geocities.yahoo.com.br/biologu1/bill.jpg";>"simpàtics senyors"</a> de M$ seguixen posant impediments als formats oberts, com en aquest cas el format d'audio ogg).

Salud i bronka!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Radio Bronka 99.0 FM... en directe per internet!!
16 nov 2004
http://www.sindominio.net/rbronka/
Re: Radio Bronka 99.0 FM... en directe per internet!!
17 nov 2004
Me alegro mucho que emitais en formato ogg, toda una lección para mucha gente que lucha por unas ideas olvidando otras tan importantes como las patentes, los formatos propietarios.
Re: Radio Bronka 99.0 FM... en directe per internet!!
17 nov 2004
felicitaciones por la iniciativa. Me parece muy interesante esa radio pero siempre había tenido muchos problemas para sintonizarla con mi radio (de pilas). A ver si ahora puedo escucharla más...

salut.

PD.: ahora mismo la estoy escuchando en internet y el sonido es perfecto!!!
q bien!!
17 nov 2004
cuando estoy en barcelona la puedo oir, pero cuando salia por ahi, no.
ahora si tengo internet un rato podreo oir algun programa.
gracias!
Re: Radio Bronka 99.0 FM... en directe per internet!!
17 nov 2004
Moltes gràcies a la gent de la ràdio i del server on fan "streaming".
És necessari lluitar i treballar amb mitjans informatius però independents del negoci capitalista.

Visca Ràdio Bronka!!!
Sindicato Sindicat