Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: educació i societat
La CEPC participa a unes jornades sobre ensenyament a Euskal Herria i Galiza
16 nov 2004
La Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans (CEPC) participa, aquest novembre, a unes jornades que se celebren a Euskal Herria i a Galiza per debatre el futur de l’ensenyament a aquestes tres nacions. Entre els dies 16 i 20 d’aquest mes, una delegació de Barcelona ha estat convidada a la celebració del Dia Internacional de l’Estudiant, que el sindicat Ikasle Abertzaleak organitza des del 1989 a diverses ciutats basques, sota el nom d’Ikasle Eguna. D’entre les múltiples activitats, està previst que la CEPC participi en diverses taules rodones i en l’acte d’obertura de la jornada de dissabte, així com al concert que tindrà lloc aquest mateix dia a la localitat de Billabona.
Així mateix, dels dies 21 al 26 de novembre, una delegació de València participarà a unes jornades similars a les anteriors, aquest cop a Galiza. Els actes els organitza el sindicat d’estudiants Agir, i inclouen la realització de diverses xerrades a les universitats gallegues.
La participació en aquestes trobades ve a refermar les relacions que ja mantenia la CEPC amb ambdues organitzacions estudiantils, amb qui ens sentim identificats i amb qui compartim molts aspectes de la nostra lluita. En un curs en què ens venen a sobre noves reformes educatives encaminades a la privatització i mercantilització de l’educació a nivell europeu, considerem que la coordinació i el treball en comú amb organitzacions estudiantils de fora dels Països Catalans és més necessària que mai. Esperem que aquest novembre suposi un nou pas endavant en la lluita d’aquells qui exigim una ensenyament públic, popular, de qualitat i que respecti i fomenti la llengua i cultura dels pobles oprimits.
Mira també:
http://www.coordinadora.net
http://www.ikasle-abertzaleak.org www.agir-galiza.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat