Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Uns 150 joves es manifesten a Vilanova contra la impunitat de la Policia Local
16 nov 2004
Manifestació contra la policia local a la Fira de Novembre
Uns 150 joves de tota la comarca es van manifestar dissabte sense incidents
Uns 150 joves de la comarca del Garraf van manifestar-se dissabte en contra de l'actuació policial del cos municipal durant la passada edició de la Fira. La manifestació, sense permís de la delegació del govern, va transcórrer sense cap incident remarcat.



Tot i el col·lapse de visitants que hi havia dissabte a la tarda al recinte de la Fira de Novembre, la manifestació contra la policial local es va poder celebrar sense incidents destacats, malgrat que caireixia de cap permís de la delegació del govern i l'ajuntament no tenia constància de la convocatòria ni el recorregut.

Uns 150 joves van denunciar l'actuació de la policia local de Vilanova el 8 de novembre del 2003 a la Fira de Novembre i el posterior escorcoll a l'Ateneu Popular l'Aixada. Els joves van concentrar-se a les set de la tarda a la plaça de les Neus i van baixar pel carrer Caputxins fins a la carretera, i van pujar pel carrer Llança fins al Mercat Central. Un grup de manifestants van pujar al sostre de l'equipament municipal per encendre una torxa i denunciar «la impunitat de la policia».

Davant de l'espectació dels visitants de la Fira, la majoria alients a la convocatòria, els manifestants van creuar la rambla Principal, després de penjar un cartell al jutjat, per arribar posteriorment a la plaça de la Vila.

La manifestació, que va transcórrer gairebé sense presència policial, tenia com a lema «Els joves continuem a judici, els policies continuen en actiu. Ni oblidem, ni perdonem».
Mira també:
http://www.vilanovadigital.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa