Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
Manifestació contra els Mossos a Berga
16 nov 2004
La manifestació de dissabte passat a Berga en contra de la violència i les mentides dels Mossos d’Esquadra va ser un èxit rotund. Érem un miler de persones.
Salut companys i companyes,

La manifestació de dissabte passat a Berga en contra de la violència i les mentides dels Mossos d’Esquadra va ser un èxit rotund. Érem un miler de persones. Hi havia persones de totes les edats, condicions socials, ideologies i maneres de ser, juntes contra els Mossos. Totes i tots ens hem de felicitar. Però cal que seguim alerta i atents als moviments dels mossos tant a nivell de possibles accions violentes més puntuals dels policies, com a nivell de no deixar que segueixin mentin respecte el que va passar aquella nit.

En els propers dies el Mossos d’Esquadra s’afanyaran a mentir i dir que era una acció antidroga o que els van picar o qualsevol altre bestiesa quan són desenes les persones que van veure el que passava. A Canal 4 va sortir un portaveu dels mossos donant una versió que no se la creia ni ell.

És per això que cal que tots ens esforcem un altre cop a fer cartes als directors dels diaris i altres mitjans de comunicació explicant els fets violents dels mossos, denunciant les seves mentides i explicant l’èxit de la manifestació.

A més cal seguir presionant als polítics de Berga per tal que posin fre als mossos i per tal que es mullin, ja que fins ara no ho han fet. Adjuntem les adreces electròniques dels diaris per tal de fer cartes al director (de menys de 15 línies i donant les dades personals) i dels polítics de l’Ajuntament de Berga per tal que els feu arribar textos de protesta. A part qualsevol idea que se li acudeixi algú que la faci córrer. Salut i llibertat!

Adreces electròniques on enviar les cartes al director (d’unes 15 ratlles i adjuntant les dades personals de l’autor):

Avui: bustia ARROBA avui.com

Regio7: cartesdirector ARROBA regio7.com

La Vanguardia: cartas ARROBA lavanguardia.es

El periodico: cartalector ARROBA elperiodico.com

Correus dels polítics locals: campsrr ARROBA ajberga.es, xoysj ARROBA ajberga.es, fernandezpgo ARROBA ajberga.es, sanchezcen ARROBA ajberga.es, lopezajr ARROBA ajberga.es, llamasgr ARROBA ajberga.es, boverpml ARROBA ajberga.es, huchcj ARROBA ajberga.es, escobetga ARROBA ajberga.es, carrascorma ARROBA ajberga.es, berga ARROBA ajberga.es, aj022.ofpolicia ARROBA ajberga.es, aj022.insguard ARROBA ajberga.es, badiapj ARROBA ajberga.es, gendraufj ARROBA ajberga.es, guitartga ARROBA ajberga.es, secalcaldia@ajberga, vizuetecj ARROBA ajberga.es, portellim ARROBA ajberga.es


Feu córrer el missatge a tothom que va veure l'agressió per tal que en fem moltes de cartes i moltes protestes.

Salut i llibertat!

Més informació: www.berguedallibertari.org
Mira també:
http://www.berguedallibertari.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació contra els Mossos a Berga
16 nov 2004
Ànims a la gent de berga ke lluita! Prou repressió als moviments socials!

els mossos també són,
forces d'ocupació!!!
Re: Manifestació contra els Mossos a Berga
16 nov 2004
algú te fotos? les podeu penjar ací?
Re: Manifestació contra els Mossos a Berga
18 nov 2004
J: Hi ha un minivideo penjat a la galeria media.
Re: Manifestació contra els Mossos a Berga
01 jun 2005
sou uns crius i el que voleu es no fer res en tot el dia i fumar porros com desesperats.
Sindicat Terrassa