Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
150 persones es manfesten a Vilanova i la Geltrú contra la impunitat policial
15 nov 2004
A dos quarts de vuit del vespre començava la manifestació a la capital del garraf contra la impunitat policial,recordant els fets de l'any passat,en una concentració contra la presència del PP,a la fira de novembre,quan la policia local va realitzar una càrrega enmig de pares,mares,i families que es passejavent per la fira,i en què seguidament els cossos policials van escorcollar l'Ateneu Popular,on identificaren a 4 persones,que ara actualment estàn pedentes de judici acusades d'atemptat a l'autoritat i desordres.
mani a vilanova,prou impunitat policial.jpg
mani a vilanova.jpg
El dissabte 13 de novembre es manifestaren unes 150 persones pel centre de vilanova i la geltrú en mig d'una gran espectació en motiu de la fira de novembre. Uns 150 joves van denunciar l'actuació de la policia local de Vilanova el 8 de novembre del 2003 a la Fira de Novembre i el posterior escorcoll a l'Ateneu Popular l'Aixada. Els joves van concentrar-se a les set de la tarda a la plaça de les Neus i van baixar pel carrer Caputxins fins a la carretera, i van pujar pel carrer Llança fins al Mercat Central. Un grup de manifestants van pujar al sostre de l'equipament municipal per encendre una torxa i denunciar «la impunitat de la policia».ON es desplegà una pancarta amb el lema "Si la repressió no s'atura nosaltres tampoc"
Davant de l'espectació dels visitants de la Fira, la majoria alients a la convocatòria, els manifestants van creuar la rambla Principal, després de penjar un cartell al jutjat, per arribar posteriorment a la plaça de la Vila.

La manifestació, que va transcórrer gairebé sense presència policial, tenia com a lema «Els joves continuem a judici, els policies continuen en actiu. Ni oblidem, ni perdonem».

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 150 persones es manfesten a Vilanova i la Geltrú contra la impunitat policial
15 nov 2004
Endavant el Garraf!

SAlut REvolució i sense justicia ni hi ha Pau!
Sindicat Terrassa