Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder
Texto completo de la carta de Ciutadans per la República...
14 nov 2004
Estimado/a compañero/a, amigo/a:

Desde hace unos años, en el Estado español se está desarrollando una dinámica de lucha y movilizaciones por la defensa y recuperación de los derechos y la soberanía popular: los movimientos antiglobalización, la lucha contra el trasvase del Ebro, las luchas de los trabajadores (Sintel, Izar, el calzado ilicitano), las protestas contra la guerra de Iraq, contra las manipulaciones del PP el 11 de marzo, etc.
Cartel20N.jpg
Ciutadans per la República nace con la vocación de ser un instrumento más de las capas populares y trabajadoras para participar en la lucha por el mantenimiento y recuperación de los derechos sociales y populares. Desde nuestra organización pensamos que el mayor obstáculo que se opone al avance popular reside en la Constitución de 1978, la cual consagra a la Monarquía al frente del Estado, como heredera de la dictadura de Franco. Además, la Monarquía encarna los valores más antidemocráticos y caciquiles de España y es una institución que representa un gran derroche para los contribuyentes. Por todo ello tenemos la firme convicción de que las luchas populares tienen su punto de unión en la lucha por la recuperación del sistema de Estado republicano, el único verdaderamente legítimo en nuestro país, la III República, basada en cuatro ejes irrenunciables:


· Recuperación de la memoria histórica: lucha, resistencia, exilio y represión.
· Soberanía popular y democracia participativa. Derechos sociales avanzados.
· Derecho de autodeterminación de las naciones del Estado.
· Estado independiente, soberano, laico, antiimperialista e internacionalista.


Por todo ello, nos complace invitarte a la Asamblea General Republicana que tendrá lugar el próximo sábado 20 de noviembre, en el Centre Cívic de Sant Martí, C/ Selva de Mar 215, cerca del Metro Bac de Roda (Línea 2).
Esperando contar con tu asistencia, recibe un cordial saludo de Ciutadans per la República.

Estimat/da company/a, amic/ga:

Des de fa uns anys, a l’Estat espanyol s’està desenvolupant una dinàmica de lluita i mobilitzacions per la defensa i recuperació dels drets i la sobirania popular: els moviments antiglobalització, la lluita contra el transvasament de l’Ebre, les lluites dels treballadors (Sintel, Izar, el calçat ilicità), les protestes contra la guerra de Iraq, contra les manipulacions del PP l’onze de març, etc.

Ciutadans per la República neix amb la vocació de ser un instrument més de les capes populars i treballadores per a participar en la lluita pel manteniment i recuperació dels drets socials i populars. Des de la nostra organització pensem que el major obstacle que s’oposa a l’avanç popular resideix en la Constitució de 1978, la qual consagra a la Monarquia al front de l’Estat, com a hereva de la dictadura de Franco. A més a més, la Monarquia encarna els valors més antidemocràtics i caciquils d’Espanya i és una institució que representa una gran despesa pels contribuents. Per tot això, tenim la sincera convicció que les lluites populars tenen el seu punt d’unió en la lluita per la recuperació del sistema d’Estat republicà, l’únic veritablement legítim al nostre país, la III República, basada en quatre eixos irrenunciables:


• Recuperació de la memòria històrica: lluita, resistència, exili i repressió.
• Sobirania popular i democràcia participativa. Drets socials avançats.
• Dret d’autodeterminació de les nacions de l’Estat.
• Estat independent, sobirà, laic, antiimperialista i internacionalista.


Per tot això, ens complau invitar-te a l’Assemblea General Republicana que tindrà lloc el
proper dissabte 20 de novembre, en el Centre Cívic de Sant Martí, C/ Selva de Mar 215, a
prop del Metro Bac de Roda (Línia 2).


Esperant comptar amb la teva assistència, rep una cordial salutació de Ciutadans per la
República.
Mira també:
http://www.ciutadansperlarepublica.net/carta20n/carta.htm
http://www.ciutadansperlarepublica.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat