Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Assemblea d'Estudiants
13 nov 2004
L’Assemblea d’Estudiants neix amb l’objectiu de: conscienciar les escoles de la realitat social que ens envolta; obtenir, com a estudiants, capacitat de decisió sobre el com i el què volem aprendre, així com el com volem que siguin els nostres centres educatius, i d’aquesta manera, reivindicar, des de les aules, els nostres drets com a alumnes i com a persones, tot creant alternatives al sistema educatiu establert; organitzant-nos des de l’horitzontalitat i coneixent a persones d’altres instituts, volem debatre, fer xerrades, tallers, accions, així com totes les activitats que s’aprovin des de l’assemblea.

Diem que a l’Assemblea volem treballar seguint els principis d’horitzontalitat i d’autogestió: perquè a les assemblees, on es prenen totes les decisions, tot*s tenim el mateix dret de proposar i decidir sense que ningú ens representi; i perquè pretenem finançar-nos els projectes sense rebre cap mena de subvenció, sinó mitjançant algunes de les activitats que farem.

No pretenem ser cap coordinadora d’assemblees, ja que creiem que l’organització assembleària ha de partir de la base.
Sí pretenem combatre a sindicats d’estudiants fantasmes, on ni penses ni decideixes i t’organitzen líders de més de trenta anys.


Si també vols formar part del nou col•lectiu d’estudiants, o bé, només hi vols donar un cop d’ull... no ho dubtis i passa’t!

Ens reunim cada dijous a les 20:30 al CSA Can Vies (C/ Jocs Florals nº42; Metro L1 Mercat Nou o L1/L5 Pl. Sants; cola’t!).

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Assemblea d'Estudiants
13 nov 2004
I avui tot*s a la Mani per la llibertat de l'Eudal i l'Armengol, immediata i sense càrrecs!

A les 17h a la Pl. Universitat
Re: Assemblea d'Estudiants
13 nov 2004
Em sembla molt bé, i espero que hi hagi una bona col·laboració i, quan calgui, unitat d'acció amb els sindicats d'estudiants.
Re: Assemblea d'Estudiants
13 nov 2004
qui ha dit q tots els sindicats siguin iguals? el problema q teniu es que no sabeu q es un sindicat. per la tele us diuen que un sindicat es la UGT o els COCOs i neu i us ho creieu...

Una grup d'estudiants que s'organitzen per defençar uns interesos comuns dia a dia, estan fotmant un sindicat encara que no en siguin conscients o utilitzin una altre terminologia.

salut, y visca la AIT.
Re: Assemblea d'Estudiants
13 nov 2004
El q passa es que hi ha molta penya que milita en politica per modes, i ara es veu q esta de moda lo de les assambles i les coordinadores, els colectius... i sembla q el sindicalisme sigui una cosa del passat. penseu q no heu inventat la sopa d'all!
Re: Assemblea d'Estudiants
14 nov 2004
UNA ASAMBLEA COMPLICE DEL TERROR ES AQUELLA QUE NO SOLO SE SILENCIA ANTE EL TERROR SINO QUE LO APOYA ENFATICAMENTE, UNA ASAMBLE QUE NO ES TAL, SINO UN CENACULO PIRAMIDAL DE FASCISTAS CON LA ESENCIA NAZIONAL COMO CUSPIDE DE LA PIRAMIDE
POR TODO ESO EL MAL OS DECLARA LA GUERRA Y RECLAMA A LAS CONCIENCIAS LIBRES PARA RESCATAR A LA UNIVERSIDAD DE LAS GARRAS DEL FASCISMO INTELECTUAL Y MILITAR
UNETE AL MOVIMIENTO ANTINAZIONALISTA LIBERTARIO
SALVA LA LIBERTAD !
Re: Assemblea d'Estudiants
14 nov 2004
Cllate provocador. De libertario nada. Payaso.
Re: Assemblea d'Estudiants
14 nov 2004
Carles, quan baixis del panteó, capullo, avisa'm, i en parlem, de sindicalisme.
Sindicat