Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
sobre talls de carretera i la construcció d´una pressó al Bages
13 nov 2004
Avui tallen l'eix a Puig-reig contra la presó del Bages

La Plataforma Respectem el Pla de Bages, que lluita per evitar la construcció d'una presó en aquest indret, té previst tallar aquest matí l'eix del Llobregat a l'alçada de Puig-reig, just en el punt on l'autovia deixa de ser-ho.

La plataforma ha demanat autorització per tallar l'eix durant dues hores, tot i que des del Govern podria ser que el permís és reduís a una hora.

La plataforma reclama diàleg a l'Administració de la Generalitat i ha convocat quatre talls de car retera si el Govern no accedeix a parlar amb ells.

Hi ha talls de car retera previstos, a part del d'avui, per als dies 27 de novembre, 4 de desembre i 18 de desembre, tots els dies, de les 10 del matí a les 12 del migdia, i al mateix lloc.

La plataforma acusa el tripartit de «manca de tacte» per no voler donar resposta a les més de 32.000 signatures que se'ls van entregar i centra les seva protesta en dos punts: aturar el projecte de la presó dels Lledoners i inici ar converses amb el Govern.

La sortida al tall de carretera es fa des de Sant Joan de Vilatorrada, Pineda de Bages i Santpedor.

Tret del Regió 7

Estic d'acord amb la manifestació, !faltaria més¡, però faig saber als bagencs que veniu al Berguedà a tallar la nostre carretera que nosaltres tb tenim problemes i molt greus justament amb la carretera, pregunteu al veins de Cal Marçal, Cal Vidal, Cal Riera i Puig-reig -lloc triat pel tall- demano si voldreu ajudar-nos a uns pocs berguedans a resoldre el nostre problema amb la carretera, ja que nosaltres estem d'acord amb les vostres reivindicacions i us ajudem i tot a tallar en el tram que ens afecta més a nosaltres que a vosaltres, qué, en parlem?

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat