Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Demà dissabte a les 19:00 hores Manifestació a Vilanova i la Geltrú .NI OBLIDEM NI PERDONEM!
12 nov 2004
Demà apartir de les 19:00 hores la coordinadora antirepressiva del garraf es manifestarà pels carrers més centrics de Vilanova per recordar els fets de l'any passat,en què encara hi han 4 joves encausats per desordres i atemptat a l'autoritat pels incidents en una concentració contra el PP.
Manifest.doc
Manifest.doc (20,5 KiB)
La Coordinadora Antirepressiva del Garraf ha convocat per dissabte a la tarda una manifestació de protesta pels fets ocorreguts durant la fira de l'any passat i que van acabar amb denúncies creuades entre un grup de joves, un regidor del PP i la policia local. La concentració es farà a les set de la tarda a la plaça de les Neus i, segons ha informat el regidor de Seguretat Ciutadana, no té cap mena de permís ni cap entitat ha notificat a l'Ajuntament la convocatòria o l'itinerari. Els fets que es tornen a denunciar en aquesta manifestació van passar el 8 de novembre del 2003, quan un grup de joves van manifestar-se davant de l'estand del PP a la fira i un regidor popular, en sentir-se increpat, va demanar a la policia local que actués i els identifiqués. Després d'això, corredisses pel recinte firal, un registre a l'Ateneu Popular i la identificació d'alguns joves van acabar amb un informe intern sobre l'actuació de la policia local i un judici, encara sense data de celebració.
El lema de la protesta de dissabte és «Els joves continuem a judici, els policies continuen en actiu. No oblidem, ni perdonem!», i segons el manifest que ha fet públic la coordinadora pretén denunciar «que l'actuació policial va ser abusiva amb uns manifestants que en cap moment vam instigar-los a l'agressió; volem saber per què van entrar a l'Ateneu, per què es va acusar persones agredides durant la càrrega policial i per què es detenia a gent quan arribava a l'hospital amb els cops de porra».
La convocatòria de la manifestació -que s'ha fet extensiva a tot el Garraf i Vilafranca del Penedès- coincideix amb el dia de màxima afluència de la Fira i tot i que es desconeix el recorregut, la concentració es farà molt a prop del recinte firal. Salvador Becerra, regidor de Seguretat, assegura que la policia local farà els serveis habituals de fira i que és la Policía Nacional -que ha demanat reforços a Barcelona- qui s'encarregarà de l'ordre públic. Pel que fa a la forma de
la convocatòria, Becerra ha dit: «Llibertat d'expressió, tota; llibertat de manifestació, tota; però els ciutadans tenen dret a tenir netes les parets.» Becerra assegura que les formes «els han invalidat totalment». Per la seva part, Santi Rodríguez -un dels protagonistes dels incidents de l'any passat- també ha lamentat «que s'utilitzin les façanes per convocar una manifestació; espero que els responsables n'hagin pres nota»

DEMÀ TOTES A LA MANIFESTACIÓ DE VILANOVA I LA GELTRÚ, QUE NECARA HI HAN 4 JOVES PENDENTS DE JUDICI.

ELS POLICIES CONTINUEN EN ACTIU,
ELS JOVES CONTINUEM A JUDICI.
ABSOLUCIÓ 4 JOVES ENCAUSATS!

SI LA REPRESSIÓ NO S'ATURA NOSALTRES TAMPOC!
coordinarora antirepressiva del garraf.

aquí us deixem el manifest de la campanya,el manifest que es llegirà a la manifestació de dissabte!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat