Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
El número 68 de L'Avanç ja és al carrer
12 nov 2004
Fidel, cada dos divendres, a la seua cita quinzenal amb els quioscos, des del 12 de novembre arriba un altre número de L'Avanç amb informació crítica, independent i en valencià.
1211047029969.jpg
L'article principal de portada el dediquem a la gent del Cabanyal i la seua lluita contra la destrucció del barri. Hi ha vida, i molta, després de la sentència del TSJ que permet la prolongació de Blasco Ibáñez. A les planes centrals del periòdic entrevistem Faustino Villora, portaveu de la plataforma Salvem el Cabanyal.

Mentre, a Castelló la gent ix al carrer en defensa del territori. Es paralitzen per enèsima vegada les obres del vial Cabanes-Orpesa, la Plana Alta es mobilitza contra l'incompliment del PSOE de retirar el projecte de presó d'Albocàsser i els tribunals salven el Mollet de les empreses mineres que posaven en perill el seu ecosistema.

Dediquem dues pàgines a la sentència del Tribunal d'Estrasburg contra l'Estat espanyol per no investigar les tortures denunciades pels independentistes detinguts durant l'anomenada Operació Garzón abans de les olimpíades de 1992.

La victòria de les esquerres a les darreres eleccions a l'Uruguai i a Veneçuela, les mesures del Govern de Zapatero per beneficiar els rics, les lluites intestines de l'extrema dreta, la renúncia del PSPV a tractar de reformar els símbols d'identitat pactats amb la UCD el 1982 durant les negociacions actuals de la reforma de l'Estatut... són, entre molts altres més, els temes que composen aquesta edició de L'Avanç, que serà als quioscos de les comarques de València i Castelló fins el proper divendres 26 de novembre, dia en què un altra edició del periòdic veurà la llum amb nous continguts, noves idees i la mateixa canya de sempre.
Mira també:
http://www.lavanc.org
http://www.lavanc.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El número 68 de L'Avanç ja és al carrer
12 nov 2004
¡Fa tanta falta una Premsa independent,nacionalista i d'esquerres à València !Estem abandonats en mans d'els destructors de la nostra terra,la nostra llengua i els nostrs arrels.Tot ès ciment per sobre l'horta,parcs temátics ,obres faraoniques i camps de golf.L'herència d'el zaplanisme ens está deixant destruits com a poble !
¡SOCORRO !
Sindicat Terrassa