Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : un altre món és aquí : especulació i okupació
un altre món es aquí, si tu vols
11 nov 2004
{gràcies Can Pasqual}
jornades.jpg
depend d nosaltres crear un altre món ara i aquí >> revolució quotidiana >>
Mira també:
http://www.cascall.org/canpasqual/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: un altre món es aquí, si tu vols
11 nov 2004
qué guai...i quina xarxa...
Re: un altre món es aquí, si tu vols
11 nov 2004
+ gracies can pasqual!
Re: un altre món es aquí, si tu vols
11 nov 2004
La mort seguirà existint per moltes utopies drogaadictes i totalitàries i consumistes que munteu.

I com que existirà la mort, passi el que passi, la utopia és mentida. Aquest és el vostre problema i el que no voleu entendre.

La mort lo la han creat els feixistes, forma part de la realitat.

No cerqueu culpables, defensors de l'altre món, cristians secularitzats: Suïcideu-vos!!!!
Re: un altre món es aquí, si tu vols
11 nov 2004
la mort es part d la vida. la mort no es el final d la vida si no transformació. la mort es el final d un ego q torna a ser part del planeta, del univers. no tinc por d la mort.

a vore quan deprens a transformar la teva amargura i mala bilis. crec q series mes feliç i la gent q t'envolta, tambe.
Re: un altre món es aquí, si tu vols
11 nov 2004
ADECAF, ets la nostra guia, el nostre superhome.
Re: un altre món es aquí, si tu vols
11 nov 2004
el projecte és magnific.
andele!! construint mons triumfem
11 nov 2004
abrasssades dún kan pasqualino ara mateix exiliat per unes setmanes a dinamarca!!!
que continui el show, i endavant cap a láutogestio!!!!!!!!!
ei penya,ja torno!!!!!!!

I per l´ADECAF: pujat un dia pels espais alliberats de kollserola i veuras que no te res a veure amb una utopia drogadicta o consumista com li dius.....anem construint poc a poc- i sent conscients que estem dins el sistema pq ningu escapa- altres realitats que son un comensssar a escapar d´aquest mon mercantil....pero no ens pretenem en una bombolla i per aixo no ens aillem
salut gent
boletaire exiliat
Re: un altre món es aquí, si tu vols
11 nov 2004
A mi me mola, ADECAF como te flipas.

No sé de dónde has sacado impresiones tan raras. No seas tan sectario

Yo me lo he grabado la imagen al disco duro :)
Re: un altre món es aquí, si tu vols
12 nov 2004
aupa Pancho Bandels!
Can Pascualis Forever!
un peto exiliat desde Vancouver pels pascualinos i en pancho. ciao bellas!
guia la teva vida
15 nov 2004
Encara que ens governi la mort, i precisament per aixo, una altra bona manera de desarmar-la i deixar-la fora de joc es reafirmar els nostres projectes de vida, i guiar-la nosaltres mateixos...ADECAF: deixa de currar per aquests que gestionen el mon que son la mort i pensa que pots anar construint lo teu.

Saluten molts i un peto als peixots de vancouver...desde les dinarques encara!
Re: un altre món es aquí, si tu vols
15 nov 2004
Prou opinolegs destructius que no aporten gaires coses als debats.ADECAF, no confonguis els cristians secularitzats amb altres coses.
Re: un altre món es aquí, si tu vols
28 des 2004
umf, l'esperit del solstici d'hivern
Re: un altre món es aquí, si tu vols
28 des 2004
La mort és el fonament de tot. Sense la mort res no tindria sentit. Sols serem humans quan incorporem la mort a la nostra vida. L'Home és l'únic ésser que sap que morirà. La mort no és una cosa que passa al final de la vida, sinó quelcom que està present a cada moment que passa, i hem de saber reconèixer-la. Ella ens envia un missatge: el nostre temps es valuós perquè es escàs. Fem el que hem de fer, allò que valgui la pena.

Les negacions de la mort degraden la vida i ens porten al sotmetiment. Si hi ha una vida infinita, aquesta no val res, podem seguir sotmesos, que ja arribarà el regne de Déu o la propera reencarnació.

No.

La mort és l'única veritat absoluta. Si neguem la mort, viurem en la mentida i construïrem falses utopies que costaran molts morts, perquè els qui lluiten per aquestes utopies no lluiten en realitat per una transformació social -que és justa i necessària i cal aconseguir- sinó per una mena de transformació ontològica de la realitat.

Es pot transformar allò empíric, però no allò ontològic. No podem pensar un mon sense espai o temps, tampoc no podem pensar un món on no existeixi la mort. L'essència de les utopies assassines ha estat la negació de la mort, l'intent de construir un mon paradisíac on el patiment hagi desaparegut.

I el primer patiment és saber que morirem. Així, l'utopia ha de negar la veritat per poder seguir creient en si mateixa.

Però la realitat es resisteix i aleshores comencen a buscar culpables i a matar. Per culpa de les ideologies utòpiques el socialisme s'ha convertit en una doctrina criminal i ha quedat desacreditada.

Es necessari reconstruir el socialisme des de la veritat de la mort i negant cualsevol utopia metafísica, religiosa o sectària.

Un altre món es possible, sí, un món socialista, però sense mentida i sense litúrgies exterminadores de la "revolució" emporrada.

Salut.
Re: un altre món es aquí, si tu vols
29 des 2004
Adecaf, quien ha dicho que en can pasqual se niegue la muerte? por que te desvias del tema? aqui solo se te dice que hay otra forma de vivir y tu rapidamente te pones a acusar de drogas (el cafe y el azucar tambien son drogas) y a desvariar sobre la muerte. escucha, no solo sueltes tus reflexiones y date una vuelta por alli para saber antes de hablar.
Re: un altre món es aquí, si tu vols
29 des 2004
Vale más que este de ADECAF no se pase por Can Pascual, es de los que lleva porra y uniforme y os convierte la okupa en un reformatorio o en una granja del "proyecto h@mbre". Es un "demortcrata" de toda la vida, como Fraga y sus secuaces. De tan imbéciles, son incombustibles.
Re: un altre món es aquí, si tu vols
29 des 2004
Ja estem insultant, no es tractava de fer possible un altre món???

Però el món sempre torna, sempre hi ha un policia del pensament que ha d'embrutar l'intercanvi d'idees criticant no el raonament, sinó el raonador.

Així ja no cal discutir la idea que no es pot refutar.

Per cert, jo no he dit res sobre Can pascual. No m'he ficat amb ningú, sols he parlat dels efectes perversos de les utopies.

Una utopia és un lloc on el dolor i la mort han estat vençuts, és la idea laica del regne de Déu. Quan un "ideòleg" diu que això es pot aconseguir d'aquesta o d'aquella manera (per exemple: suprimint la propietat privada, suprimint l'estat, suprimint les races inferiors, etc.) aleshores aquest objectiu tan gran i tan meravellós (i impossible) HO JUSTIFICA LITERALMENT TOT I COMENCEN LES MASSACRES. I quan tothom veu que el paradís no arriba, es cercen culpables, els feixistes, els jueus, qui sigui, i cal matar-los en massa perquè el Be Absolut arribi a la terra.

Aquesta és la meva idea, oblida't de si sóc això o sóc allò i fixa't en el que et dic:

la utopia és assassina.

Salut.
Re: un altre món es aquí, si tu vols
30 des 2004
tristesa de veure el caire que alguns donen a indymedia, de veure que s'està convertint en un circ d'aborrits, d'infiltrats i de paràsits, de veure com algú amb dos dits de front (pq els tens)es dedica a criticar una gent que no para de treballar i de lluitar per una concepció humana en la que creuen, de veure com tú i molts com tú perden el temps ficant pals a les rodes, divagant, centrifugant mentalment un conjunt d'idees buides i teòriques(cosa que tú critíques) en comptes de dedicar la teva energia a crear, a lluitar per quelcom més la simple i trista crítica
Re: un altre món es aquí, si tu vols
30 des 2004
Tot i que aquest no és el tema, porto molts anys lluitant pel acabar amb els mals tractes a les presons catalanes.

Mira

www.adecaf.com

¿Paràsit? ¿infiltrat?

Jo no poso pals a les rodes, em sembla que un fòrum és per pensar i he plantejat alguns dubtes. Si vols que sempre et donin la raó, no entris a un fòrum.


Per cert: sempre que et contradiuen insultes així? I aquesta és la teva forma de construir un altre món?

Alguna cosa del que he dit serà veritat quan reaccioneu així els qui us considereu dipositaris de la hiperlegitimitat utòpica.

Es comença amb un insult i s'acaba al gulag.

Salut i bon any, us desitja sincerament i de bon cor:

ADECAF
Re: un altre món es aquí, si tu vols
07 gen 2005
Bones reflexions les teves, adecaf, hem de començar a construir el socialisme sense paranys... pero no et confonguis: els feixistes son l'avanguarda de la reacció i es pera això que el capital els fa tan nombrossos....¿no et sembla?
Re: un altre món es aquí, si tu vols
09 gen 2005
mi solidaridad con adecaf porque el respetuoso tono de su opinión, que no comparto, ha sido respondido con otro tono menos respetuoso y ... excesivamente "rápido"

preciosa la composición y el texto madre. porque ciertamente: otro mundo es posible y para eso solo hace falta que los construyamos.

la muerte forma parte de la vida y es "la vida" el todo, no la muerte.

peace
Re: un altre món es aquí, si tu vols
09 gen 2005
una vez más descubro, que lo difícil es el intercambio de distintos puntos de vista sin que éste desemboque en una arrebatadora lucha en la que unos se nombrarán ganadores frente a los perdedores...
¿no es éste el germen de la guerra a pequeña escala?
no lo entiendo señor ¿¿¿???
pienso que lo grandioso es escuchar sin conflicto lo que un otro nos aporta, valorando que lo que ese otro distinto comunica es sumamente nuevo y me abre nuevas perspectivas de entendimiento...digo yo, pues sinceramente pienso, que el estar con la escopeta cargada para a la mínima disparar contra alguno que dice algo que a mi esquema no le encaja no nos llevará muy lejos, al contrario. Tampoco entiendo ese empeño en que todos tienen que confirmar o estar de acuerdo con mis creencias, o valores, o que se yo ¿no es eso una forma de globalización?
a lo mejor, estaría bien preguntarse por que nos incordian tanto las opiniones, pensamientos que difieren de los nuestros...mi aportación a ese "otro mundo posible" es una actitud dónde no cabe la idea de que hay una mejor manera de pensar o de funcionar...somos muchos, y la vida es mucho más antigua y sabia, para leerla no basta sólo con lo que yo, desde mi, veo
gracias por sus pensares
Re: un altre món es aquí, si tu vols
08 feb 2005
¿qui diu que estem construint utopies? jo el que faig des de tota la vida es esperar la mort, i mentrestant m'entretinc, i saber aixó es lo que em dona ales per viure, i aixó no es crear ni utopies ni socialismes estúpids

Una abrassada molt forta als i les pasqualines des de méxic
sobre ADECAF
18 oct 2005
Veure l'informe-anàlisi sobre ADECAF:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php
Re: un altre món es aquí, si tu vols
17 des 2005
estem malgastan lénergia mentres el món que ens imposen va prenen forma. Hem déstablir pocs punts peró vitals com a condició de rebre els nostres vots, de tots, malgrat la de miserables que hi han.El respecte a la vida el primer.La vida dún Bushinóman no és superior a qualsevol altre. La nitidesa en els mitjans de comunicació.Penalització de la mentida desde un càrreg públic.No a la inmunitad dels polítics...Lo altre tindrá que tornar anar surtin sol.Només amb un vot lliure de partidismes i amb uns punts básics comuns,que entre tots s´han dèscriure ,hi ha un futur humá per tots.
Re: un altre món es aquí, si tu vols
18 des 2005
només els podem extirpar de la societad que dirigeixen fen us de la paraula que babeigen tot el dia:democracia.Es urgent, hi han massa inocents aliens a tot aixó que moren i vius envoltats de morts que paguen per la nostra passivitad.La mort real només condicionará la realitad dels vius amb els que compartien ,lo poc per nosaltres,peró suficient per a ells.Presons anónimes, torturats anónims,sufriment minut a minut,insoportable,dia rera dia,MISERABLES ! .Que és reparteixin els diners,peró que no ens robin l'aire,el sol,l´amor que ens el fan convertir en odi.Nomès volem aquelles coses més simples ,maleïts mercenaris del poder. Us deixarem jugar peró amb condicions.Les hem de fer però...
Sindicato Sindicat