Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Mozilla llança la versió definitiva del navegador Firefox i Softcatalà en presenta la traducció catalana
10 nov 2004
És l'amenaça més important a l'Internet Explorer de Microsoft
Amb una expectació que no es veia de feia anys, i que demostren prou els gairebé vuit milions de descàrregues de la versió de prova a tot el món en poques setmanes, avui surt oficiament el navegador Firefox 1.0. Forjat dins el projecte col·laboratiu de codis oberts Mozilla, el Firefox aprofita que el navegador dominant del mercat des del 1999, l'Internet Explorer de Microsoft, no ha presentat cap millora substancial aquests darrers anys per esgarrapar-li quota d'usuaris. I d'armes, no li'n falten. A més d'una preocupació especial per la seguretat dels internautes, el Firefox és multiplataforma (Windows, GNU/Linux i Macintosh), gratuït i no requereix llicències de còpia ni de distribució. I també és multilingüe: en el cas del català, l'associació Softcatalà ja ha penjat a la portada de la seva web els vincles directes per descarregar el nou navegador.
Amb la intenció d'informar de la sortida del Firefox fa unes quantes setmanes es va obrir una capta de diners per sufragar un anunci avui a The New York Times, capta que ha tingut una resposta entusiasta. A més, el cap de setmana del 19, 20 i 21 de novembre es faran 'FireFestes' a tot el món, el nostre país inclòs.
----------
+ Diari de l'Escola: Els nous navegadors d'internet.
+ Softcatalà: Encara no feu servir el navegador Firefox?
+ Firefox 1.0 en català per a Windows.
+ Firefox 1.0 en català per a GNU/Linux.
+ Firefox 1.0 en català per a Macintosh.
+ Google saluda Firefox...
Mira també:
http://www.vilaweb.com/tecnologia/index.html

This work is in the public domain

Comentaris


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Mozilla llança la versió definitiva del navegador Firefox i Softcatalà en presenta la traducció catalana
10 nov 2004
Ahir vaig baixar aquesta darrera versió i puc dir que la versió catalana està a l'altura de les traduccions de sofcatalà, no com altres en català o espanyol que es poden veure en el panorama del software gratuit.
Sindicato Sindicat