Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
gran aniversari de cal suís
10 nov 2004
Ara farà un any de l'alliberament de cal suís a mans d'una heterogènia mostra espluguina. doncs estem de celebració..... anima't a participar
casita i simpson.jpg
ANIVERSARI final.jpg
cartell cercavila.jpg
et convidem al primer aniversari de cal suís (27 novembre 2004)

Ara que fa un any de l'ocupació de la masia de Cal Suís estem de festa i et convidem a participar de les activitats que es faran. També t'animem a fer-nos arribar les teves propostes. Cal Suís també ets tu i tu formes part de la festa (i això no és un nou lema institucional...).

I l'aniversari no és només una simple festa o celebració. Celebrem un any de construir en col·lectiu, de participar directament dels problemes que ens preocupen, de crear i creure en espais oberts al poble gestionats per les persones que hi participen. Celebrem la importància que ha tingut Cal Suís com a espai de trobada de diferents sensibilitats i formes de fer. Celebrem el procés que ha obert el debat i la crítica al voltant de l'ús dels edificis municipals. Celebrem l'alliberament d'un espai abandonat que l'ajuntament volia cedir a l'Hospital Sant Joan de Déu, entitat privada i religiosa. Celebrem que Cal Suís sigui del poble i pel poble.

Celebrem tots els dies que han servit per aprendre, per aflorar contradiccions, per adonar-nos de les nostres limitacions i de la nostra força quan ens creiem les coses i les portem a la pràctica. Celebrem que tu puguis llegir això i et puguis plantejar la participació a les activitats que et proposem.

La festa acaba de començar i hem demostrat que l'alegria de la rebel·lió, la força dels somnis i la constància dels arguments poden resistir i vèncer la prepotència de les administracions. Cal Suís encara en construcció i volem que la festa d'aniversari signifiqui la trobada de més gent que vulgui conèixer el projecte i aportar les seves idees.

El dia 27 de novembre tindrà lloc la celebració del primer aniversari.
Li donarà inici un cercavila que arribarà fins a Cal Suís en un ambient festiu i reivindicatiu. La teva participació és important! Fas malabars? O xanques o vas amb monocicle? Toques algun instrument? Fas algun tipus d’animació? T’esperem el dissabte a les 11h al Robert Brillas!!

Després, a Cal Suís amb una sardinada i diverses activitats durant la tarda: les cucanyes guerrilleres, una exposició de fotos, una performance... Al vespre tindrem música amb els komando guindilla i mr. coktail... jam session ...i més sorpreses!

activitats:
11h: cercavila festiu des del robert brillas
14h: sardinada
17h: cucanyes guerrilleres
20h: performance teatral
tot el dia: exposició de fotos, passi de vídeo, mercat d'intercanvi, botigueta, ...i més sorpreses
a la nit:
música amb mr.coktail, komando guindilla i jam session




on? barri finestrelles c/finestrelles 32-38, esplugues >> 3 carrers amunt de l'hospital sant joan de déu. calsuis ARROBA wanadoo.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: gran aniversari de cal suís
10 nov 2004
felicitats des de Gràcia-KNY!!!!
Re: gran aniversari de cal suís
10 nov 2004
Moltes felicitats des del KOP-Alta Tensió del Prat. Per un Baix actiu i dissident. Salut i per molts anys més.
Re: gran aniversari de cal suís
24 nov 2004
Eppss!! 1r i no últim any de Cal Suís, un petó a tothom que ha posat el seu gra de sorra en aquest projecte! Que tothom s'apunti aquest disssabte a la celebració, el poble ha de notar que no som 4 persones els que estem d'acord amb Cal Suís!
I de pas, ja que estic aquí: NO AL PLA CAUFEC!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more