Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: educació i societat : especulació i okupació
kafeta tributo eskorbuto
09 nov 2004
kafeta solidaria para recaudar fondos para abrir un taller de serigrafia en el cso makabra.
sabado 13, de 10 a 3 oras
en el cso la meurte, gracia,
c/congost nº32.
metro fontana (linia 3)

entrada gratuita

http://barcelona.indymedia.org/usermedia/application/4/eskorbcartel.pdf
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/usermedia/application/4/eskorbcartel.pdf

This work is in the public domain

Comentaris

Re: kafeta tributo eskorbuto
09 nov 2004
siempre el punki guarro tocando los cojoncitos imponiendo su know-how anti-todo por doquier casa ocupa que se vea por bcn.
La plaga punki esta haciendo mas daño que el propio capitalismo.
Re: kafeta tributo eskorbuto
09 nov 2004
Yo me cago en Eskorbuto
Iosu era un CAPULLO
Re: kafeta tributo eskorbuto
09 nov 2004
yo he ido a la casa esta de la macabra y madre mia, parece 1 centro de heroinomanos
La mayoria son gentuza, animo desde aqui a agredirles incluso fisicamente
Re: kafeta tributo eskorbuto
10 nov 2004
la gentussa sou vosaltres, no entenc de què aneu.

aquesta notícia proposa una activitat. si no t'agrada no hi vas i punt. si tens observacions a fer sobre els punks pots publicar-ho tú mateix que per a això tens el teu propi cervell, i no assenyalar amb els teus tòpics la feina d'una gent concreta.

superokupas...
Re: kafeta tributo eskorbuto
11 nov 2004
gracies ".", sembla la gent que li agrada engega al a merda els projectes de qualsevol. no penseu que pot ser estem fent un projecte de futur per guanyar-nos la vida dignament?. pot ser eskorbuto no us agrada, weno, es un tema com qualsevol altre, un dia farem una kafeta de jm. serrat per a que vingueu tots.
la makabra no t'agrada, weno, pot ser no es la okupa més maca de barcelona, però es un espai alliberat, i em de donar-li una mica de vida per fer-la més interessant...
io llegeixo aquests comentaris i em feu ganes de engegaro tot a la merda... ni compresnsió ni merda, sou tots uns tancats de ment que jutgeu sense tenir ni idea de qui som, que fem i perque ho fem...
es una llastima tots els moviments tenen dintre dells la seva propia anutodestrucció, i el moviment okupa llibertari o com li vulgueu dir sestà podrin per la incompetencia d'uns i la super exigencia d'altres... deixeu-nos fer les coses, si no voleu no ens recolzeu, però deixei-vos les critiques pels vostres propis actes.
gracies per la vostre comprensió, salut!

x cert punkis hi ha de tota mena, com hi ha d'anarkistes, com hi ha d'indepes... tots som persones i kadaskú es deixa influenciar més o menys pels dogmes del seu moviment... jo ho tinc clar, ni cap cresta ni cap merda em farà deixar se jo mateixa.
no hacer caso d provocadores!!!!!!!!!!!!!!!
11 nov 2004
es lo q qieren
necesitan d nuestra atencion porq si no no son nada.
egolatria egolatria dependiente d la gente.

aupa el punk i tota la gent d les okupes!!
i super l'idea del taller d serigrafia :)
la ignoranzia proboka miedo
11 nov 2004
kafeta tributo a eskorbuto ... no son mas ke nadie para acerles un omenaje , pero sus letras estavan mui kurradas por ser de akellos años pensavan mas en temas sociales por ke era lo ke les rodeava i komo lo ke les rodevava era asekeroso se kombirtieron en seres antisociales ,
al ser antisociales les aiudava a ver las kosas desde fuera a no estar engañados komo el resto de la sociedad , no les importava las critikas de los ignorantes , tal i komo a nosotros no nos importa las critikas ke nos aga kualkier persona adaptada a esta sociedad , le prestaria mas atencion a un loko del manikomio ke aun obrero.
tenian un fallo , al no poder eskapar de esta sociedad necessitavan evadirse de ella , la eroina les evadia un ratito , la eronia los mato ?
no, fue esta sociedad en la ke ellos no kerian pertenecer pero ke no podian eskapar
por suerte ai algunos ke no emos kaido en la eroina , pero es mui crudo vivir en esta sociedad peramanentemente sobrios, es deskiciante o sea me morire por sobredosis de deskizie seguramente o me kortare las venas el dia keme saken del medio i mencierren en el talego
llegara el dia en ke la jente komprendera a los eskorbuto ? no creo , la jente es jilipollas
, juas me kagon dios unos jilipollas me an echo perder el tiempo pensando en jilipolleces mi ravia aumenta ... criaturas al poderrr!!aaaaaaaaa!
Re: kafeta tributo eskorbuto
13 nov 2004
Yo secundo a ese que anima a agredir a toda esa gentuza. Y con el taller de serigrafia que hareis? Vender camisetas a los yonkis? Y para que la makabra sea mas interesante, asi como cualquier casa okupada, no se necesita "darle vida" sino acabar con la vida que resida dentro a base de fuego, y luego ya veremos.
Re: kafeta tributo eskorbuto
06 des 2004
Acabe d'arribar a Barna, i L'altre dia vaig estar a la macabra q feien un espectacle de teatre circense i em va agradar moltíssim, está be demostrar que no sols hi ha drogues i crestes al colectiu, cal demostrar que es volen cambiar les coses. Deixeu fer i menys queixar-se, popc a poc es van aconseguint coses, millor que estar-se quiet!Menys crítiques i mes currar-s'ho. Jo hi aniré al treibuto a eskorbuto, y a tota aquella activitat que planteje alternatives i ganes de fer coses. Magnifica la xica que feia coim d'automata i l'altra noia qiue feiua un ok una parodia de l'estética punk. No calen pintes per cambiar el món...jejeje. Anim i continueu així, fa goig veure que no sols es fan festes oer`posar-te fins el cul ales okupes. Salut!
Re: kafeta tributo eskorbuto
30 mar 2005
no me la mamen los eskorbutos fueron son y seran la banda de punki mas honesta del planeta ó me lo van a negar no como el hijo de su puta madre del evaristo ke todo lo hace por dinero akuerdense lo que paso kuando iba a ser lo de el rock radikal basco los eskurbutos merecen 100,200 y hasta 300 homenajes.
Re: kafeta tributo eskorbuto
28 jul 2005
El kabron k a puesto k Iosu es un capullo es un hijo de la gran puta, es un invecil k no sabe ni kien era Iosu, asi k kallate si no kieres k io te aga kallar. Estoy de akuerdo kon el k evaristo es un hipocrita de mierda k todo lo k ace lo ace por dinero, el k a puesto esto del evaristo si kiere k me agrege: albertcivit_2 ARROBA hotmail.com i si algien k le gueste eskorbuto, o k no le guste me da igual, k piense komo io k me agrege tbien si kiere. Me parece bien el omenaje a eskorbuto, i es verdad k se merecen mas! Salut! Eskorbuto eskizofrenia rock!
Re: kafeta tributo eskorbuto
21 oct 2005
MAGARADRIA k la puta gent k no sap de k va akest pal mu digues a la cara aixo de mierda escorbuto i puky guarro
PER LI TRENCO LA PUTA CARA FILL DE PUTA `PUTA ESCORIA DE MERDA
Re: kafeta tributo eskorbuto
21 oct 2005
MAGARADRIA k la puta gent k no sap de k va akest pal mu digues a la cara aixo de mierda escorbuto i puky guarro
PER LI TRENCO LA PUTA CARA FILL DE PUTA `PUTA ESCORIA DE MERDA
Sindicato Sindicat