Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
La victòria de Bush fa pensar molts nord-americans d’emigrar al Canadà
08 nov 2004
VILAWEB

08/11/04

Fa uns dies en parlàvem: l’emigració al Canadà és una de les propostes dels moviments anti-Bush per tal de sobreviure a un nou mandat de George W. Bush. Ara s’ha sabut que la proposta, tot i semblar irònica, ja va guanyar força adeptes el dia següent de la victòria republicana a les eleccions presidencials. De fet, la web que les autoritats canadenques tenen per a informar les persones que volen emigrar-hi, un dia després de les eleccions, va rebre sis vegades més visites d’internautes nord-americans. De les vint mil visites d’un dia habitual, el dimecres passat va passar-ne a més de 115.000.


Ara bé, els canadencs s’han pres a broma la dèria d’alguns nord-americans de trasllardar-se uns quants quilòmetres cap al nord. Molts ja han subscrit la web Marry an american (‘Casa’t amb un nord-americà’), que seria el sistema perquè molts dels desencantats amb Bush s’hi establissin. Amb aquest ‘sacrifici’ molts canadencs es mostren disposats a ‘salvar els seus veïns del sud del conservadorisme dels cowboys’. Tot plegat no gaire més versemblant que la proposta d’unir els estats demòcrates a l'estat del nord, deixant una mena d'Estats Units de Texas'.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La victòria de Bush fa pensar molts nord-americans d’emigrar al Canadà
09 nov 2004
i crec recordar que a Canada la marihuana esta apunt de legalitzar-se, no només per a cuestions terapeutiques sino que el seu us ludic tambe.
Re: La victòria de Bush fa pensar molts nord-americans d’emigrar al Canadà
09 nov 2004
i s'hi quedin , la Reina d'Anglaterra els aculli
Re: La victòria de Bush fa pensar molts nord-americans d’emigrar al Canadà
09 nov 2004
Pues yo ya conozco unos cuantos en Barna que han venido aquí porque estaban hasta los güevos del Bush y la guerra.
Sindicat