Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Cap de setmana d'assetjament policial a Sant Boi
08 nov 2004
Aquest cap de setmana, el jovent que que utilitza la zona d'oci nocturn de Sant Boi de Llobregat ( el barri centre ), s'ha vist trepitjat per la policia municipal del poble, que s'ha dedicat a multar tot allò multable i a tractar la gent com si fossin éssers inferiors ( estem fartes dels fums que porten a sobre els maleits golondros ).
Els agents anaven patrullan pels carrers més cèntrics i feien fora la gent que alla hi habia ( si si, feien la gent fora del carrer ), han posat, en un parell de dies, innumerables multes per consum de cannabis ( ja m'explicaran on volen que anem a fumar-nos els petes ). Dissabte a la nit, hi habia una desena de monillos just davant de l'ajuntament, intimidant amb les mirades a les persones que per allí passaben; i aixo per no parlar dels agents de paisà que rondaven pel barri identificant i denunciant a molta penya ( està clarissim que s'han dedicat a fotre ).
Aquesta agressió de la policia municipal ha estat causada per una protesta veinal pel dret al descans al barri ( que és molt comprensible i respectable ), però la pressió social que han practicat ha estat dirigida cap a l'increment d'efectius del cos repressor de l'ajuntament ( que tot s'ha de dir, son particularment prepotents ).
La repressió no és la solució!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cap de setmana d'assetjament policial a Sant Boi
08 nov 2004
Soy un joven que sufrió la prepotencia de la policia municipal por el echo de salir de fiesta por sant boi. Estoy indignado, y creo que el ajunta-miento deberia tomar medidas sobre esta tema, porque sino las tomaremos nosotrxs...

A su democracia, intolerancia!
Re: Cap de setmana d'assetjament policial a Sant Boi
08 nov 2004
Que on volen que fumem la nostra maria? doncs a la teva puta casa, dessarrapat de merda!!!
Re: Cap de setmana d'assetjament policial a Sant Boi
08 nov 2004
A la democracia intolerancia per luego a pedirle migajas al ayuntamiento, ¿no? Pues vaya intolerancia mas comoda y servil.

Y que pasa, que si la policia fuera del buen rollo con todo el mundo y os dejase fumar los petas, ¿no seria digna de desaparecer?

Yo me cago en vuestro buenrollismo quejica.
Solidaridad activa con lxs detenidxs de Sboi.
Re: Cap de setmana d'assetjament policial a Sant Boi
08 nov 2004
si fos un desarrapat aleshores sí que es quedaria a casa, no tindria amics...

és el que et passa a tú, oi?

truca al tfon de l'esperança, t'ajudaràn
Re: Cap de setmana d'assetjament policial a Sant Boi
09 nov 2004
Mira per si no ho saps tb pots anar pel mon i fumarte els petes amb la gent k s'està d puta mare.

A part tb tels pots fumar a casa, pero no es el mateix. Suposu k tu et fots els cubates a casa i le s birres i els cafes i tot el k prenguis, no deus sortir d casa, no? clar tanta stona davant una pantalla trastoca a cualsevol. Ho sentu per tu.
Sindicato Sindicat