Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Acte espanyolista a la UB
07 nov 2004
Convivencia Cívica Catalana convoca a los ciudadanos de Catalunya al acto que bajo el lema: POR LA LIBERTAD Y LA DIGNIDAD CIVIL EN CATALUNYA tendrá lugar en el Aula Magna de la Universidad de Barcelona (Gran Vía, 504) el próximo día 12 de Noviembre, viernes, a las 19:30 horas, en respuesta a las recientes agresiones sufridas por el profesor Francisco Caja y otros profesores en la UB, en el que intervendrán Josefina Albert, Francisco Caja, Francesc de Carreras, Arcadi Espada, Carlos Martínez Gorriaran, Gotzone Mora, Nicolás Redondo Terreros, EDuardo Uriarte y Aleix Vidral-Quadras.
Difunde esta Convocatoria. Todos al aula Magna de la Universidad de Barcelona el día 12. Por la LIBERTAD y la DIGNIDAD CIVIL de todos los ciudadanos de Catalunya, sin exclusionesMapa Interactivo: Pincha y navega...

SOLIDARIDAD CON EL PROFESOR FRANCISCO CAJA Y DENUNCIA DE LAS AGRESIONES EN LAS UNIVERSIDADES

Un grupo de profesores de la Universidad del País Vasco ha tomado la iniciativa de promover un pliego de firmas en solidaridad con el Profesor Francisco Caja y de condena de esta clase de ataques, materiales y verbales, que son incompatibles con las funciones elementales de cualquier universidad, contrarios a la libertad académica, e intolerables desde cualquier otro punto de vista político, jurídico o ético congruente con la defensa de los derechos humanos y las libertades básicas.

Si deseas firmar, envía un breve mensaje de adhesión a la siguiente dirección: informacion ARROBA convivenciacivica.org, indicando nombre, ocupación y universidad (si eres profesor universitario). CLICA AQU� PARA VER EL CONTENIDO DE LA CARTA Y LAS PRIMERAS ADHESIONES

This work is in the public domain

Comentaris

Animo Profe!!!!!
08 nov 2004
Tus alumnos estan contigo, no decaigas, haz frente a estos terroristas!!!
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
Ells mateixos si volen fer el ridicul, els estudiants o passen del tema o estan compromesos/es amb la lluita contra els metodes i idees d'aquesta "gent".
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
Pasta Ya!
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/129470
http://www.vilaweb.com/elpunt/noticies/noticia-941833.html
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
Basta Ya, de Agresiones!...
...de Agresiones al buen gusto, se entiende, porque hay que ver que mierda de pagina web que tiene esta gente!! jejeje

http://www.convivenciacivica.org

Poca feina que tenen alguns.. i moltes ganes de tocar el ous! Fins que el Catala no hagi desaparegut, aquesta gent no deixara d'escupir demagogia i bejenades! Veure per creure.
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
esperem la reaccio dels sindicats d'estudiants, mentrestant a la merda quests feixistes. sel's veu el llauto , de lluny ....
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
Je je je je je je je je je je je je je je je je je je je je je je je je je je ji je je je je je je je je je ji je je je je je je je je je je je je ji je je je je je!!!!!!

Cuants "ji" hi han?

"ji" de jilipolles i de riure!!!

Convivència Civica Catalana...CCC (Cursos CCC?, no es una academia d'aquestes tipo CEAC?)

Doncs això, que aquesta gent no te ni cap ni peus...així que caurà pel seu propi pes, perdent ells solets l'equilibri...Caja i cajitas!

SAlut REvolució i Fora feixistes de les Universitats d'aqui i de tot arreu!
convivencia.org i dignidad.es (bonics dominis :)
08 nov 2004
Referent a la seva página web http://www.convivenciacivica.org
a l'hora de contactar amb ells amb un formulari, el missatge es enviat utilitzant una altre adreça, http://www.legitimidad.es En aquesta pàgina també hi surt un breu missatge de la convoicatoria del 12 de Novembre. A part de dir que estan patint un atac del seu servidor. A sapiguer en que estan fotuts tota aquesta gent.


Mireu el e-mail del Webmaster, sembla una broma de mal gust.
La veritat es que es de les Webs més desastroses que he vist ultimament, potser caldria enviar les nostres sugerencies per a que la seva Web millori, a l'igual que les seves idees sobre el que és la convivencia sense tanta bandereta i gràfics animats.
Ho diuen en la seva Web:
Mostrar las quejas y sugerencias de mejora a webmaster ARROBA hipercor.net
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
acabo de veure les webs que heu comentat i tb la www.hipercor.net

Aquesta gent estan grillats!!!! No se m'acudeix cap més comentaria, estan pirats, sonats... Crec que estan alienats i que no saben en quin lloc viuen, és flipant veure (si et pots aclarir per les webs) els comentaris que hi ha, no tenen desperdici!

Grillats, grillats, grillats!
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
Tots a rebentar l'acte a l'ub, a per ells...
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
Baseu la vostra existència en la demagogia. Demaneu llibertat i justicia quan criminalitzeu qualsevol manifestació i acte que denunciï l'opressió dels pobles,que defensi una llengua i cultura diferent a la espanyola... és una vergonya per la Universitat i per la filosofia l'existència d'una persona tant hipòcrita com el "professor" Francisco Caja.
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
El profe aquest es el president de dos col.lectius espanyolistes a la vegada, la "convivencia" dels collons i un altre anomenat "profesores por" no se que...

De debo necessitem demostrar que son quatre gats?
Jo diria que dos i mig..
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
si hi ha algun dubte sobre l´acte o per qualsevol consulta a fer ja sabeu.. xDD

Francisco Caja, Presidente de C.C.C.
telèfon de contacte: 606709022
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
A per ells!!! anem a reventar la seva merda ecs-panyolista reaccionària!!!
Ecs-panyolistes Fora dels Països Catalans!!!
i Puta Espanya!!!
Visca la Terra...lliure!!!
Re: Acte espanyolista a la UB
08 nov 2004
Potser el més convenient no és reventar l'acte en sí, de fet és el que busquen, el victimisme.
Jo crec que el millor és que els sindicats d'estudiants convoquin a assistir a la xerrada, i que a l'entrada es reparteixi informació sobre qui és cadascun dels ponents, i si el que la premsa vol és una foto els la donarem, un cartell per cada assistent amb el lema "Fora feixistes de la Universitat!"
Crec que malgrat que cadascun d'ells es mereix una mica de plom, els hem de demostrar que no són venvinguts cada dia, i que davant la premsa (que hi serà!), hem d'adoptar un discurs assumible i demostrar que podem utilitzar tots els metodes que vulguem, aixó si res de propaganda gratuita per a ells! Aqui només busquen el victimisme!
Aixó si si ells porten provocadors, la reposta ha de ser enmalaltidament contundent!
canya al feixisme!
Bastardos polacones
08 nov 2004
Ratas, os esperamos el próximo viernes. A ver si tenéis huevos para ir a reventar el acto. Os vamos a dar un tunda que no os va a reconocer ni la puta que os defecó; no hablo ya de vuestro padre, porque ése no lo habéis conocido en vuestra perra vida.
¡Cuántas ganas tengo de que llegue el viernes! Mi navaja va a estar afilada.

¡Mata polacones!
Re: Acte espanyolista a la UB
09 nov 2004
Doncs com la cosa vagi com fa 2 anys, l'espanyola Gotzone M (basta ya), es va trobar amb 18 persones en un aula on n'hi caben 300. La setmana anterior, 200 persones habiem boikotejat l'acte de fernando savater.

Horst wessel, en els teus temps hauries d'haber aprovat el batxillerat per venir-nos ara d'universitari! La navalla...Ja veurem si tens cullons de treure-la! De fet... a veure si en tens per anar-hi desde tan lluny!
Re: Acte espanyolista a la UB
09 nov 2004
Horst Wessel = action man

http://users.tvcablenet.be/personal/tvcn5888/Goldorak/image/actionman.jp

Que no!?

Segur que és la seva fantasía secreta!!
Sindicat Terrassa