Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
3 persones detingudes després de la mani contra els desallotjaments
06 nov 2004
Després de finalitzar la manifestació street party contra el desallotjaments i l’especulació varen ser detingudes 3 persones que anaven a la furgoneta de l’equip de sò i va ser segrestada també la furgo. Encara no savem els carrecs que els imputen.

Concentració avui dissabte a partir de les 16h. devant la comisaria de la verneda

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 3 persones detingudes després de la mani contra els desallotjaments
06 nov 2004
Per fi algú ha posat solució a aixó de les manis festives. Potser és l'unica manera que ho entenge-ho! A les manis s'hi va a lluitar i no a ballar!
El proper cop deixa la furgo amb l'equip de só i agafa el megafon!
Suposo que si voleu quie la gent vagui a la Verneda, com a mínim hi ha d'haver un DJ davant per animar a la peña de la "clencha" no?
Re: 3 persones detingudes després de la mani contra els desallotjaments
06 nov 2004
No et confonguis. A la mani hi va haver musica, malabars i borrachos en plan de festa, pero no es va quedar exclusivament en l'ambit de l'oci.

Com pots llegir a la noticia anterior es van obrir obres, cases desallotjades, es van tirar bombes de fum,m es van fer bastantes pintades, etc. Mogudes que poden semblar poca cosa pero que en moltes manis "series" no les veus.

Jo crec que la gent va saber compatibilitzar be la musica amb les "accions", iq ue vols que et digui. Jo no vull participar en res que no m'aporti diversio o em fagi sentir be.

Solidaritat activa amb les detingudes de la furgo.
Bailaremos sobre sus putas tumbas!
Re: 3 persones detingudes després de la mani contra els desallotjaments
08 nov 2004
Mira noi, a la mani l'únic que han fet és deixar el barri fet una merda i sense cap mena de missatge polític. A qui vols convencer cremant tot el que trobes al teu pas, pintant les façanes i amenaçant de mort als veins? Prou estupidesa. Ja va essent hora que deixem de conforndre l'okupació amb un tot s'hi val, ja n'hi ha prou de desvirtuar l'ideologia anarquista amb el kaos destructiu per passar el temps, ja n'hi ha prou de que una trepa de garrulos que no han netejat en sa vida es dedikin a dir burgesos a qui curra cada dia netejant terres, venent enciclopedies o pintant cases. Ja està bé de tantes tonteries. Ni Street party ni òsties.
No és el mateix una acció directa, mesurada, estudiada, amb coneixement de causes i conseqüències i sabent que això resulta una acció propagandística que posa del teu costat als sectors de la població que assegureu defensar i l'altre és tocar els collons/ovaris.
L'okupació és una opció vàlida de lluita. Gràcies a una colla de piés negros, de parasits socials que es diuen anarkos i no saben ni contra que lluiten ni a ki ataken, l'okupació perd suport pq heu convertit els centres socials en caus de yonkis, heu convertit les cases en afers cada dia i no dexeu descansar a qui s'aixeca cada dia per treballar i tirar endavant als fills.
Si estas amargat, tira't d'un pont, però deixeu de tocar els nassos!
Per un nou model d'okupació!
Participació i combat!
Prou d'aprofitar un moviment social per festes, drogues i diversió privada!
Sindicato Sindicat