Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Pluja de propostes dels grups anti-Bush per a encarar un nou mandat republicà
05 nov 2004
També n'hi ha que no ho veuen tan clar, això de viure quatre anys més en un Jesusistan dominat pel color republicà, i per això propugnen de separar els estats demòcrates i d'unir-los al Canadà.
untitled.bmp
Si els principals grups contra la reelecció de George W. Bush com a president dels EUA van trigar vint-i-quatre hores a reaccionar, tal com destacàvem ahir, han calgut unes quantes hores més perquè comencessin a aparèixer a internet les primeres propostes de l'heterogeni i actiu moviment anti-Bush, en la perspectiva d'un segon mandat republicà. El cineasta Michael Moore, que ahir sols oferia a la pàgina web el retrat-mosaic de Bush fet amb 'imatges dels soldats nord-americans morts a l'Irac, avui hi publica les 'disset raons' per a tirar endavant i trobar elements positius a les eleccions de dimarts. També n'hi ha que no ho veuen tan clar, això de viure quatre anys més en un Jesusistan dominat pel color republicà, i per això propugnen de separar els estats demòcrates i d'unir-los al Canadà. Però encara n'hi ha que van més lluny i pensen a exiliar-se. La samarreta que els identificarà a l'exili, ja la tenen en línia.

(Extret de Vilaweb)
Mira també:
http://vilaweb.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Pluja de propostes dels grups anti-Bush per a encarar un nou mandat republicà
06 nov 2004
Avui he sentit a les notícies que prop de 100.000 (!!!!)estadounidencs han demanat l'entrada a Canadà. Em semblen moltíssims. Però també hem de tenir en compte els milions de ianquis que estan en contra, ja no de Bush, sino del sistema capitalista, no oblidem que a Seattle i Washington va començar una protesta que encara arrosseguem a molts llocs. Aquesta gent és la que val la pena sentir d'aquell país.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more