Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
03 nov 2004
Per fi comencen a dir la veritat sobre la nefasta Mònica Terribas, la "nena" del 33 per les noticies. Es l'article de Salvador Sostres d'avui a e-noticies pero el suscric plenament
És un quart de 6 de la matinada, no hi ha resultats definitius i la veritat és que les coses estan molt renyides encara. A les 12 actualitzaré l’article, després de dormir una mica, però vull avançar el comentari sobre el seguiment que TV3 ha fet de la matinada electoral. Mònica Terribas ha mantingut l’habitual línia de repugnància de la casa, amb uns comentaris deplorables de nena que mastega xiclet i no té punyetera idea de res: era molt més fàcil ser independent quan la independència era cagar-se en Convergència, i ara que ja tenim clar per qui treballem i qui paga la senyora Terribas s’ha afegit al vaixell sense cap problema. No sé de què et va servir treballar amb el Puyal, noia, si havies d’acabar així. No sé de què et va servir aquell rigor, aquell coratge, aquella voluntat de servei públic si estàs avui maquillada com una dona de saldo i cantonada convertint el periodisme en una xeringa usada. Mònica Terribas i els serveis informatius de TV3 han fet un especial lamentable, rabiós, aparatxik total, sense cap mena de dignitat professional i tractant d’imbècil l’audiència. La tragèdia s'ha vist augmentada per uns comentaristes de tercera divisió i tots del mateix bàndol: ridícul, penós. Tu vas treballar amb el Puyal, Terribas, i això ens va ensenyar a no fer-ho. Aquesta matinada he arribat a pensar que no et conec i que en el fons la que va treballar amb el Mestre era una altra i que tu estaves fent postures en biquini amb José Luis Moreno. Doña Rogelia hauria tingut més vergonya que la nul·la que has tingut tu aquesta vegada. Un comença a treballar pels socialistes i ja veus com acaba.
Mira també:
http://www.e-noticies.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
03 nov 2004
No tengo nada que decir sobre tus comentarios, pero cuando leo algo tan critico como esta opinion, me gustia leer datos y algo mas objetivo ya que solo leo insultos y descalificaciones,cosa bien facil de hacer. Así que a currar y algo de datos objetivos.Mónica hasta el momento ha sido mucho mas critica en sus entrivistas y sobre todo mas objetiva que tu. Tendrias que aprender de ellas en este sentido aunque no estes de acuerdo.
Tampoco he visto esta noche la cadena de TV y no se ha que te refieres con tanta berborrea.
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
03 nov 2004
pq hauriem de donar el mínim crèdit a les opinions del nazi del Sostres?
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
03 nov 2004
De nou infiltracions feixistes a Indymedia (abans encara feia gracia, demostrava que l'alternativa creixia i era viable, ara, ho sento però comença a cansar), però en aquest cas no és el típic "garrulo" espanyolista sino l'ultraliberalisme "catalanista" (per dir-ho d'alguna forma, ja que els lacais de l'imperi no són catalanistes ni res, simplement són llepabotes).
Tampoc enganya, encara que escriguin en català i defugin alguns dels tòpics de l'extrema dreta, el seu baix nivell humà els delata, i és que tan sols cal llegir-se l'article per veure que no hi ha ni una sola reflexió. Només insults masclistes i babosos, tan cutres que no poden fer ni mal, ja que no ofen qui vol sinó qui pot.
No pretenc defensar la Mònica (personalment opino que treballa per un mitjà prou potent com per autodensenar-se ella, i a més no estic d'acord amb moltes de les seves opinions), sinó un mínim nivell de respecte cap a les persones, i aquest cas les dones, a Indymedia.
Comença a ser hora de reflexionar sobre la "llibertat de publicació" a Indymedia.

PD: qui tingui dubtes sobre la qualificació de feixista a Salvador Sostres, que faci un cop d'ull a l'e-notícies
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
03 nov 2004
Aquest es un convergent d'aquests que se li ha acabat el xollo i es desfoga amb la Terribas.
Doncs a qui prefereixes tu, niñato? al Cuní, de ben segur!
Si t'has quedat sense xollo perque els teus buitres han perdut, que et bombin! Jo que me n'alegro! En canvi el Sostres ho té millor. Ara l'Avui passara a dependre de La Razón i ara si que estara com el peix a l'aigua el tal sostres.
Per fi podr`à respirar trankil!
Pero el Jordiros aquest tan patetik haura d'anar a fer cantonades per a empolvar-se el nas! Tots els putos convergents de "medio pelo" que us heu quedat sense xollo reaccioneu igual!
I ja i molts que ens n'alegram!!jajajrheaajaja!
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
03 nov 2004
Joder, le tenia algo de rabia a Monica porque la tuve, no de profa, sino de vicedecana. Pero la aparición del nazi-fascista-deficiente mental de Sostres me hace cerrar filas. Lo siento
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
03 nov 2004
Pobre Sostres, pobre...
cada dia s'està ensorrant més aquest home. ÉS un malalt, un perdedor de la vida en tota regla. I ho fa pagar a tothom que tingui un mínim de dignitat per sobre seu. En canvi, com a bon gosset, no parla mai dels qui donen menjar, que són tant o més patètics que la resta. Ah, però lo seu sí que és glamour, no té res a veure amb vulgaritats, no. Lo seu és el comentari fi, l'agudesa intel·lectual i, sobretot, la profunditat d'anàlisi que fa en tot allò que escriu. Fixeu-vos si n'arriba a generar de ràbia, aquest frustrat, que ha eliminat la possibilitat de fer comentaris als seus articles a e-notícies. Què tolerant! és un rabioset, pobre, i no hi pot fer més, perquè d'allà on no n'hi ha no en raja.
Apa Sostres, que et bombin i vigila a qui et creues pel carrer, que Barcelona no és tan gran i cada vegada som més els que ens morim de ganes de rebentar-te!
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
03 nov 2004
A mi no m'agrada la Terribas i molt menys l'especial d'ahir, quina despilfarrada de calers, i no informen mai del que passa a la cantonada.
Però osti, dp de llegir això d'en Sostres he buscat una mica per internet i déu meu, aquest és 10000 vegades pitjor que la Terribas.
Tots els media fan pudor i tots els periodistres també. Mira que dir que ella fa servir descalificacions i insults i tu què fas servir al teu article? Sr. Sostres és un digna columnari de la Razón, només ha nascut al lloc equivocat.. ajajaj
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
03 nov 2004
No cal que poseu catalanista entre cometes. El S.S és un catalanista, independentista i nacionalista (tres en un), al servei de quelcom pitjor que el feixisme: la mediocritat de un periodisme incapaç, a les ant`podes de la màgia d'en García-Marquez i altres suramericans, i absolutament absorbit per la mentalitat acrítica i paranoide del capitalisme. A més, és racista i divideix entre "raça" espanyola i "raça" catalana. Com molts

Molts a CiU pensen igual que ell.
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
03 nov 2004
Doncs jo no estic enamorat de la Mònica, encara que no m'importaria sopar una nit amb ella, per xerrar i veure un vi negre baratet, i passa una bona estona...algú s'apunta?

Crec que la noia ha fet bones intervencions a la Tv amb "La nit al Dia", dies més bons i nits més dolentes, com tothom suposo,no?


Critiqueu me la tot lo que volgueu, però, feu el favor de si critiqueu, feu-lo amb una mica de rigor, amb arguments (args de la ment!)ok?

Salut Revolució i La Mònica ha fet per tots lo que molts de nosaltres no ha fet per ningú, segur!
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
04 nov 2004
pero es que la Terribas:
m'agradaria que un sol del seus programes no interrompis a mitja paraula (no ho fa ni a mitja frase) a algu a altre
aquesta tia fa classes i es vicedegana?? com es fa per parlar amb ella i acabar una paraula?
es que no li ha dit mai ningu aixo? no es una regla d'educació, es per poder comunicar alguna cosa intelegible
no entenc mai res del que diu, s'enten ella?
el sac de nervis que evidencia, que, es util per aixo?
I es molt popular! (Per aixo el Bush guanya i tenim per estona de capitalisme, guerra gran hermano i borregueria...?)
Porta convidats que, per ser la tele, mira...Pero es que no els deixa parlar!! I a més sempre fa la pregunta més al reves que puguis esperar. Es alucinant. Sempre. Penos.
El programes de tele3. Sempre han de sortir els mateixos fatxaconvergents a donar opinions? Que son peseceros? quin fastic de pais! Pero sembla mentida que a la teleconvergent hi dirigeixi algu altre!. Que algu ha vist la que presenta les noticies del migdia el ganyot que fa cada cop que diu "okupa"? Si fins i tot fa patir.

En Sostres, es un nazi, ben clar.

Per l'Anti-Ciu d'un altre anticiu des de fa unes decades que n'ha menjat molt dels fatxaconvergents: pero realment si penses que ser catalanista, nacionalista i independentista es alguna cosa dolenta i Suramerica forever i tothom fes igual tindriem CiU per uns quans segles més perque sou l'altre cara de la moneda i s'alimenten precisament d'aquests discursos. Per aixo els socialistes no guanyen: se'ls veu el llauto espanyolista i l'autoodi. Ni botiflers, ni gauche divine: la gent treballadora d'aques pais es mereix alguna cosa més.

I el Sostres? perque llegiu l'Avui?
l
04 nov 2004
teules.jpg
.
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
04 nov 2004
un dia li trecarà algú la cara, i bé que li estarà
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
04 nov 2004
Continuo dient que si destraleu contra aquesta noi...us quedareu sols al món!

No?La perfecció no existeix, ells indubtablement no és perfecte, però jo, reconec que ha fet bona feina, al menos 1 any enrere, quan jo tenia tele i la veia...res més.

Salut Revolució...i si no acceptem els errors dels demés, ens quedarem sols a la nostra lluita, enteneu?
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
04 nov 2004
PERO QUI SOU VOSALTRES PER CRITICAR D´AQUESTA FORMA, SI EN VOSTRA PUTA VIDA NO HEU FET RES?
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
04 nov 2004
Algu sap on viu el Sostres? Algu sap quin horari fa? Algu sap on el podme trobar? Tenim una caqueta de gos embolicada i li voliem oferir perquè s'hi rebolques, està enganxada en un trosset de paper del Valentí Puig sobre el Porcel, i la merda és del seu amo.
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
05 nov 2004
...però les noticies aquestes del sostres segur que les penja el mateix sostres!! perque aquest tiu està acabat, fent de tertulià a la tele de la vanguardia, amb l'Arús (vaya otro). Es veritat que s'ahuria de controlar el tipus de noticies que es pengen. Però clar, com ho fem? o millor dit, qui ho fa? Perque suposo que això suposaria un control exhaustiu de tot allò que entra, no?
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
05 nov 2004
el salvador sostres és un decrèpit que es desqualifica per sí sol. un decadent dretà.
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
05 nov 2004
Sempre havia pensat que tota opinió devia estar fonamentada amb arguments, que no pas amb insults, degradacions i sortides de to. Tannmateix, el sr, Sostres em recorda massa a persones que sense recursos intel·lectuals es passen als més senzills: menysprear, difamar...
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
05 nov 2004
sostres es un tipo feo por fuera i por dentro. Elitista,y que a Monica Terribas no le llega ni a la suela de un zapato.
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
06 nov 2004
Diferencia>Monica persona valuosa, sostres no arriba a bacteri
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
11 nov 2004
mireu les cartes al director de e-noticies.com, que ja li estan dient el nom del porc al sostres des d'altes instàncies!
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
22 nov 2004
Pero que no us cau be el Sostres? però si és un bon noi...i molt simpàtic!! Que no veieu que ho fa per provocar, tot el que fa? Ja venia sent hora que algú del periodisme català donés veu a tots els fatxes que hi ha aquest país. Que llegir sempre les mateixes borregades ja cansa! de tant en tant va bé sentir un altre tipus de borregades. A més, Sostres, entre tu i jo, en el fons tots dos sabem que tu en el fons ets d'esquerres...el que passa es que no vols que se't noti, i ja sabem tots que diuen, no hi ha res mes homòfob que un maricón reprimit.
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
27 nov 2004
pero es ke no veieu ke no es mes ke un personatge de ficcio?tot el ke diu es mera provocacio en realitat es una persona bastant sensata i a mi sincerament com a parodia em diverteix i em cau simpatic cosa ke no puc dir de la monica....penseu massa.
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
04 des 2004
Mireu... aquest tio a mi em dona llastima, sols sap q dir q tonteries per tal de guanyarse la vida... aixo es caure baix Sostres, no tens ni puta idea de res per molt q estigues ahi, ni idea...
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
09 des 2004
salvador sostres hijo de puta bastardo , tu tienes ke caminar con retrovisores pk no seria de extrañar ke te caiga una buena por tus putos comentarios sectarios.
Re: La opinió de Salvador Sostres de Mònica Terribes
09 des 2004
Soc un miserable fill de puta, alcoholic i fatxa i que?
Sindicato Sindicat