Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Un veí de Sollana denuncia l'agressió de quatre membres de Levantina de Seguridad
03 nov 2004
Un veí de la pedania d'El Romaní, a Sollana, ha denunciat la discoteca Banana's després de rebre una brutal pallissa pressumptament a mans de quatre guàrdies de seguretat pertanyents a Levantina de Seguridad, propietat de José Luís Roberto, líder de l'organització ultra España 2000 i advocat de l'associació espanyola de clubs d'alterne ANELA..
Un veí de Sollana denuncia l'agressió de quatre membres de Levantina de Seguridad
Lluís Adell. València


Segons informa l'edició valenciana del diari El Mundo, l'agressió es va produir el passat diumenge per la nit quan Francisco A.G. va abandonar el seu vehicle en no poder passar pel camí que condueix a casa seua degut al caos circulatori que provoca l'afluència massiva a Banana's. Dos agents de paisà, sempre segons la denúncia, l'indicaren que tornara a l'interior del cotxe. Després de negar-s'hi i demanar la presència de la Policia Local, aparegueren uns altres empleats de la mateixa empresa que, pressumptament, l'agrediren. amb "cops de puny pel rostre i tot el cos".

Com a resultat de l'atac, Francisco A.G. pateix policontusions al rostre, una hemorràgia interna a un ull, visió borrosa i diverses contusions a les costelles, un part mèdic que ha estat refrendat tant pels facultatius del Centre de Salut d'Almussafes com pel servei d'Urgències de l'Hospital de la Ribera d'Alzira.

L'agressió al veí de Sollana no és la primera que ocorre vinculada a la discoteca Banana's, segons han informat a El Mundo l'Associació de Veïns d'El Romaní i el col·lectiu local del Bloc de Sollana. El veïnat ha denunciat robatoris de cotxes, trencament de vidres, intimidació als veïns, accidents de tràfic i agressions als residents, com a un veí a qui li trencaren un turmell. Segons informa el col·lectiu veïnal, aquesta situació s'està donant des què la macrodiscoteca va aconseguir una llicència per funcionar com after hour, amb la qual cosa pot obrir durant tot el cap de setmana pràcticament les 24 hores del dia.

Tampoc és la primera volta que treballadors de Levantina de Seguridad apareixen implicats en una denúncia per agressions. Igualment, diversos col·lectius ciutadans i antifeixistes venen denunciant els vincles d'aquesta empresa de seguretat amb elements d'extrema dreta, com en el cas recent del barri del Carme.

La presència de treballadors de Levantina a la fira de disseny d'interiors Casadecor, situada a la confluència entre el carrer Cavallers i la plaça del Tossal, ha coincidit amb l'anunci des del fòrum d'España 2000 que "anem a netejar el Carme" i una onada d'episodis violents entre cap rapats i joves antifeixistes habituals del barri.

>> Ciutat sense llei

La presència de l'empresa de José Luís Roberto a El Romaní ve de lluny. S'encarrega tant de la seguretat de la macrodiscoteca Banana's com dels clubs d'alterne de la rodalia, com és el cas d'El Ciervo. Els residents d'aquesta pedania de Sollana, de 300 habitants, han manifestat a El Mundo que viuen "com a un presó", ja que els vigilants de la discoteca "tallen els carrers quan ho consideren oportú i, inclús, es posen a dirigir el tràfic".

La manca d'efectius de la policia local i de la guàrdia civil converteixen, segons el veïnat, El Romaní "en una ciutat sense llei" cada cap de setmana. El parc públic de la població amaneix "sembrat d'ampolles trencades, condons, xeringues i paperines de droga". A més, denuncien que la discoteca excedeix l'aforament del seu aparcament privat, "la qual cosa provoca que els clients aparquen en el camí que comunica El Romaní amb Almussafes i no s'hi puga passar". Aquesta circumstància fou la que va motivar l'episodi que ha derivat en la denúncia per agressions.
Mira també:
http://www.lavanc.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un veí de Sollana denuncia l'agressió de quatre membres de Levantina de Seguridad
03 nov 2004
estos zombis no saben contenerse: ellos mismos se meten en problemas: la violencia será su perdición

ahora empieza lo bueno


salud!
Re: Un veí de Sollana denuncia l'agressió de quatre membres de Levantina de Seguridad
03 nov 2004
patética maniobra la de los zombis de torrente2000 al poner la foto de una rubia en la portada de su página web

la excusa es que la tía en cuestión se ha apuntado a la legión (lo que ya es bastante surreal) pero sabemos que no es más que un reclamo para conseguir nuevos orangutanes y así frenar el imparable descenso de afiliados que sufre la secta

y lo mejor de todo: el gordo que sale en la foto junto a la rubia es pepe luís en persona!!

el muy animal se ha sacado una foto en plan Pepito Piscinas con nórdica incluída, y además se ha afeitado el bigote para no parecerse tanto a torrente

si así son los líderes de la ultraderecha expaniola, cómo serán sus seguidores...
Re: Un veí de Sollana denuncia l'agressió de quatre membres de Levantina de Seguridad
04 nov 2004
La de la foto es una prostituta lituana de les moltes que el cojo ha portat als seus prostibuls.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more