Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
El enemigo en casa: Holanda
03 nov 2004
dIRECTOR DE CINE ASESINADO POR UN INMGRANTE
"AMSTERDAM.- El cineasta holandés Theo Van Gogh, que dirigía en la actualidad la película '0605' sobre el asesinato del político holandés Pim Fortuyn, fue asesinado a tiros en Amsterdam, según informó un representante de su productora a la radio pública Radio 1. El autor del crimen ha sido detenido, según la Policía.

Según las fuerzas del orden, Theo Van Gogh fue apuñalado y a continuación acribillado a tiros en el este de Amsterdam. Algunas fuentes señalan que antes de clavarle un cuchillo, el agresor le lanzó un papel sobre el pecho. Otra persona resultó herida durante los disparos.

Theo van Gogh, de 47 años y pariente del pintor Vincent Van Gogh, acababa de terminar una película sobre el asesinato en 2002 del líder populista holandés Pim Fortuyn. Este mismo año, Theo van Gogh había realizado 'Submission', una película sobre el Corán y la sumisión de la mujer, basada en el guion de una parlamentaria liberal de origen somalí, Ayaan Hirsi Ali, quien ha hecho de la lucha contra los efectos del islamismo en las mujeres su caballo de batalla.
La Policía holandesa ha detenido al presunto autor del asesinato a tiros del cineasta holandés Theo Van Gogh, amenazado de muerte por un documental en el que criticaba al Islám y la condición de la mujer en esa religión.

La persona detenida por el presunto asesinato tiene doble nacionalidad marroquí y holandesa, según ha anunciado el fiscal Leo de Wit en una rueda de prensa celebrada en Amsterdam.

El presunto homicida, de 26 años de edad, dejó un mensaje en el cuerpo de la víctima, precisó De Wit, pero no reveló el contenido de la nota. En todo caso se desconocen las causas del crimen, aseguró el fiscal."

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El enemigo en casa: Holanda
03 nov 2004
Y con la religion hemos topado !!!

Usa, Israel, Espanya, Irak, Arabia Saudita...

Prou fonamentalisme religiós.

Tornem al Medievo...
Re: El enemigo en casa: Holanda
03 nov 2004
nadie sabe si el asesino es inmigrante o no

este hombre tenía muchos enemigos y estaba metido en líos muy oscuros

esperemos a tener la información antes de juzgar u opinar
Re: El enemigo en casa: Holanda
03 nov 2004
¿quién ordenó que mataran a John Lenon?

Fascismo = Religión = Capital = Imperio
Re: El enemigo en casa: Holanda
03 nov 2004
y a Ghandi?
Re: El enemigo en casa: Holanda
03 nov 2004
i a Bob Marley?
i a Jim Morrison?
i a Jimmy Hendrix?
Ese hijo de puta esta muy bien muerto....
03 nov 2004
q SE JODA ,SE JODA SE JODA...
Re: El enemigo en casa: Holanda
03 nov 2004
DIRECTOR DE CINEMA ASSASSINAT PER UN *INMGRANTE

"AMSTERDAM.- El cineasta holandès *Theo Van *Gogh, que dirigiria en l'actualitat la pel·lícula '0605' sobre l'assassinat del polític holandès *Pim *Fortuyn, va ser assassinat a tirs a Amsterdam, segons va informar un representant de la seva productora a la ràdio pública Ràdio 1. L'autor del crim ha estat detingut, segons la Policia.



Segons les forces de l'ordre, *Theo Van *Gogh va ser apunyalat i a continuació crivellat a tirs en l'aquest d'Amsterdam. Algunes fonts assenyalen que abans de clavar-li un ganivet, l'agressor li va llançar un paper sobre el pit. Altra persona va resultar ferida durant els tirs.



*Theo van *Gogh, de 47 anys i parent del pintor *Vincent Van *Gogh, acabava d'acabar una pel·lícula sobre l'assassinat en 2002 del líder populista holandès *Pim *Fortuyn. Aquest mateix any, *Theo van *Gogh havia realitzat '*Submission', una pel·lícula sobre l'Alcorà i la submissió de la dona, basada en el *guion d'una parlamentària liberal d'origen *somalí, *Ayaan *Hirsi *Ali, qui ha fet de la lluita contra els efectes de l'islamisme en les dones el seu cavall de batalla.

La Policia holandesa ha detingut al presumpte autor de l'assassinat a tirs del cineasta holandès *Theo Van *Gogh, amenaçat de mort per un documental en el qual criticava al *Islám i la condició de la dona en aquesta religió.



La persona detinguda pel presumpte assassinat té doble nacionalitat marroquina i holandesa, segons ha anunciat el fiscal Llegeixo de *Wit en una roda de premsa celebrada a Amsterdam.



El presumpte *homicida, de 26 anys d'edat, va deixar un missatge en el cos de la víctima, va precisar De *Wit, però no va revelar el contingut de la nota. En tot cas es desconeixen les causes del crim, va assegurar el fiscal."
Re: El enemigo en casa: Holanda
03 nov 2004
Si, bé, notícies com aquesta en q l´àrab o extranger es El Dolent hi hauría q englobar-les en el temps actual. O sigui:

Temps d guerra.
Temps d manipulació i guerra psicològica.

En aquests moments la maquinària propagandística está treballant a marxes forçades, tant als diaris, pel.lícules, Tv, series, notícies, llibres d moda, comentaristes, dibuixos animats, música, radios, indymedia...tot aixó es normal i forma part d la guerra. Aquest tipus d´article o el del religiós egipci q ha matat les filles, p.ex, hi ha q pendre´ls amb molta cautela.

També recordar q la guerra psicològica i manipulació està dirigida no tant a l´enemic sinó en nosaltres.
Es exactament igual q a la 2a. Guerra Mundial quan les pel.lícules americanes mostraven els enemics del moment (asiàtics) fent personatges especialment Dolents, Baixets, Traidors i fins i tot lletgos o d cara desagradable.

La guerra sicològica es básica en la guerra moderna y per tant té uns PRESSUPOSTOS BRUTALS.

Per lo q SER�A MOLT probable q articles com aquests PUBLICATS a indymedia o altres d l´estil publicats per aquí fossin publicats PER GENT A NÓMINA.

UN INMIGRANT ES EL TEU AMIC;-D
EL TEU ENEMIC ES EL CAPITAL:-O
Re: El enemigo en casa: Holanda
04 nov 2004
i què, que l´assassí sigui inmigrant?
a on voleu arribar amb tot això?
que voleu justificar?
Re: El enemigo en casa: Holanda
04 nov 2004
un cabró menys!
Re: El enemigo en casa: Holanda
04 nov 2004
O sigui....un heroi treu fora d combat un nazi.


guai.

un ENEMIGO en CASA MENOS.
Re: El enemigo en casa: Holanda
11 nov 2004
Dir que Theo van Gogh era un nazi per criticar els maltractaments a les dones dins la religió islàmica sols demostra que el nazi ets tu.Però no, ets pitjor que un nazi, ets un esquerrista revolucionari.

El que passa és no sou capaços de reconèixer que la vostra defensa de l'islam és incompatible amb el progressisme que diueu reivindicar.

Tant se val, ja vàreu defensar el comunisme (100 milions de morts) i us vàreu quedar igual quan s'ha sabut el que era allò. Pitjor, ja ho sabieu però us agradava, eh????

No tenuiu remei, esteu tan embrutits moral i intel·lectualment que al vostre costat qualsevol nazi és una persona decent.

Salud, porc khrung thep!!!!

No t'ho prenguis malament. En el fons em fas pena.
Re: El enemigo en casa: Holanda
11 nov 2004
Ves-te'n a comptar morts a Falluja, feixista!
Sindicat Terrassa