Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
La CEPC i Maulets conviden el periodista i fundador del portal Rebelion.org a València.
02 nov 2004
El proper dimecres 3 de Novembre tindrà lloc una doble sesió del periodista P. Serrano sobre la informació alternativa i independent a Internet. A les 12h a la Facultat de Ciències Socials de València tindrà lloc la primera sesió dintre de les jornades de presentació que la CEPC organitza cada curs. Més tard, a les 20h al Bar-Centre Social Terra (C/Baró de San Petrillo, 9, Benimaclet), la gent que no puga assistir de matí podrà fer-ho per la vesprada a Benimaclet.
La xerrada va a càrrec de Pascual Serrano, periodista i co-fundador del portal d'informació independent Rebelión.org. Els seus treballs s'han desenvolupat arran de nombrosos viatges a Mèxic, Guatemala, El Salvador, Honduras, Nicaragua, Colòmbia, Veneçuela, Cuba, Iraq, Jordania, El Líban, etc... És coautor dels llibres "Periodismo y crimen" (ed. Hiru, colecció sediciones, http://www.hiru-ed.com/) i "Washington contra el mundo".
Aquest portal, dóna informació diària, a més d'una gran tasca d'anàlisi política, econòmica, cultural, etc... Entre els seus col.laboradors habituals destaquen entre molts altres els nord-americans N. Chomsky i J. Petras, el director de Le Monde Diplomatique, I. Ramonet, o la xilena Marta Harnecker. Per donar una dada il.lustrativa de l’èxit de Rebelión podem citar que el famòs buscador Google posa entre el lloc 20 i 60 del llistat del total de les 2.710.000 pàgines web en castellà aquest portal creat al 1996.

Més informació:
www.rebelion.org
www.maulets.org
www.coordinadora.net
www.pascualserrano.net

CEPC.
MAULETS.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat